reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

witam
My juz po spacerku,obiadek w piekarniku,a zaba tnie komara.Rany jak ja to lubie:-D
doris78 Nie wiem kochana cio ci doradzic,tak jak pisałaś rózne sa opinie:sorry2:jak wiesz ja pracuje w domu opieki tez mówili ze w pierszej kolejności po przychodniach i szpitalach beda szczepic,a jednak cisza.a moze mama cos ci doradzi:sorry2:
Sylwiam a jak Marcel?bo moze i ja bym sie wprosiła.tak dawno sie z wami nie widzialm;-)
Ania moja mała jest alergikiem i do tego jej jeszce została powiekszona grasica i stad te badania.ale powoli wychodzimy z tego:tak:
roksanna a ty kiedy do Pl
ampar Miłego urlopowania:-p
Mam pytanko ,czy ktoras z Was brała tabletki na zachamowanie pokarmu:confused:bo ja nie wiem czy moge sobie zmiejszyc dawke,bo potej to czuje niezbyt dobrze.
I drugie pytanko wiadomo w czym posiadaniu jest teraz moja ksiązka,jakos po urlopie straciąłm rachube;-)

reklama
Hello!!!

Widzę, że nad szczepionka na swinska grype debatujecie. Ja mialam świnska grype, i to w 5 tygodniu ciązy. Masakra. Mam kolezanke tez w ciązy i tez ma wlasnie świnska grype w 24 tygodniu. Dziwi mnie tylko, że Glaxosmithkline nie bierze żaadnej odpowiedzialnosci za efekty uboczne tej szczepionki. Dlatego ja sie na nia bym nie zdecydowala raczej.

Hej to i ja się przywitam:tak:.Lepiej pózno niż wcale:tak:.My już po spacerku:tak:.Niestety w drodze powrotnej złapał nas deszcz,ale to nic nowego bo wczoraj było tak samo:sorry2:.kasia.j niestety nikt nas nie odwiedzi w tym roku na święta:no:.Ale pociesza mnie fakt że nas będzie więcej :tak:.Mam nadzieje że pochwalisz się jutro po usg:tak:.Ania1812 dzięki za informacje;-).Ja jeszcze dzisiaj nie dotarłam do marketu :no:.Niby byłam na spacerku,ale zakupy miałam w planach w drodze powrotnej a tu d..bo deszcz zaczął padac:wściekła/y:.Doris78 ja osobiście mam mieszane uczucia co do tego rodzaju szczepionek:cool:.Czy ktoś wie może kiedy ja urodzę :confused:???

Mojadzidzia nie mogę się do Ciebie dodzwonić. Odezwij się. ;-);-);-)
KAsia8118 jutro już powinnaś urodzić.
Jstysiak już blisko, stresa mam strasznego.

Kasia8118 ja wiem......niedługo:-D Tak na serio to wiem co czujesz i współczuję:-(
Jstysiak Marcel trochę kaszle i jest zasmarkany ale nie ma temperatury:-)
Roksanna to co teraz?? Jeśli masz ochotę to przyjedź już z rana:tak: Albo popołudniu....ja samotna będę przez cały dzień:-(

Coś jeszcze chciałam napisac ale zapomniałam:wściekła/y::-:)wściekła/y: aaaa już wiem Renuska masz kontakt z Nefretete?? Jak ona się czuje?? Pozdrów ją od nas:tak:

Marcel właśnie zasnął na kanapie.....za pół godziny będę musiała go brutalnie zbudzic, wyrodna matka ze mnie:sorry:

No mój R zawsze jak mu marudziłam że urodzę przed przyjazdem teściowej to mi mówił że on czuje że ja urodzę 5 listopada i tak się tym przejął że zapomniał dzisiaj zabrac telefonu do pracy:tak::-D.Ale on chyba naprawdę wierzy że ja dzisiaj urodzę bo dzwonił od kolegi z pracy żeby podac mi numer pod który mam dzwonic jak się zacznie:-D.sylwia.m a ja zaniedbałam zakupy internetowe bo brak mi czasu ostatnio jak jest teściowa:cool:.Będzie co nadrabiac jak wyjedzie:tak:.

reklama
SYLWIA -A Ty ciągle licytujesz:-D:-D:-D
Powinnaś już mieć rabat na poczcie:-D:-D

ROKSANA-przed wyjazdem musisz mnie jeszcze nawiedzic :-)po dvd:tak:

kASIA8118-ja już myślałam że rodzisz:-D:-Da Ty nas tak tzrymasz w napięciu:-D

Do góry