reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

Cześć ja też na nogach od 6.30:sorry:
Nie wiem co się dzieje z tym moim synem ale ostatnio ma jakieś kiepskie nocki,budzi się z płaczem no i oczewiście ląduje u mnie w łóżku.A ostatnio to uz nawet o 11 wieczorem chce do mnie:sorry::sorry:

SYLWIA-wiesz Ty wynajmujesz dom,a chyba bys nigdy nie znalazła domu takiego z wszystkim czym chcesz:-D:-D:-D

MAJKA-ja mieszkam na bd 12:tak:więc tych rejonów wogóle nie znam:no:

AGAAM-to Wy osobno jedziecie???Pepik autem ,a Ty samolotem,tak??

No i skończyła się ładna pogoda:-(

reklama
hej.widze, ze nie tylko ja wczesnie wstaje:-D nikola obudzila sie o 6,ale puscilam jej zdjecia w tel z muzyczka i pozwolila mi polezec jeszcze pol godziny.
moj R ma od dzis nocki przez 2 tygodnie (zastepuje kolege co jest na urlopie). wczoraj o 16 pojechalysmy z nim do dwoch firm.hahah nie ma to ja jazda wielka ciezarowa:-D:-D:-D.milam wpasc do reniuski,ale nie mialam transportu.nienawidze jak sie z kims umawiam a nie dotrzymuje slowa:zawstydzona/y:.

sylwiam-mozesz mi powiedziec dokladnie gdzie jest ten zakald gdzie przekuwa sie uszy dla dzieci?? bo my sie chyba zdecydujemy:tak:
uciekam do garow.dzis jedziemy do matalana,wczoraj sie nie udalo.mam nadzieje ze dzis sie powiedzie;-) powiem szczxerze ze gdyby mnie sylwia nie oswiecila to zylabym swiadomoscia ze w bradford jest jeden matalan-dzieki:-D:tak:
ampar-z ciebie to niezla piratka:-D:-D:-D

Cześć!
Adam obudził się o 5:szok::szok::szok: Na szczęście pomarudził troszke i po pół godzinie zasnął i spał do 8.30:-). Filip nadal zakatarzony i nie poszedł do szkoły. Niby nic groźnego ale nie chce żeby było gorzej. Już nie wspomne, że troszke nie chciało mi się iść do szkoły w taką pogode:zawstydzona/y::-p
Doris-najlepszym sposobem byłoby odprowadzać go z powrotem do łóżka. My mieliśmy tak robic z Filipem (jak jeszcze do nas przychodził) ale chyba ani razu nam się nie udało. Nikomu nie chciało się wstać :-):zawstydzona/y:W końcu Filip sam przestał przychodzić
Dominisia- ja też słyszałam bardzo złe opinie o tej dzielnicy. Macie ciężki orzech do zgryzienia
Majka- ja mieszkam niedaleko BD10 ale o tej ulicy nie słyszałam:-(
Ampar- dzięki za życzonka. Zdecydowaliście już czy jedziecie na święta?

Zmykam bo Filip marudzi żeby mu włączyć bajke. Pa

Hello:-)
Ale dzis pogoda :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Jak tak wszyscy sie chwala ile spali to ja tez sie pochwale moja Victoria spala dzis do 8:-D a zasnela ok 21.30 i spala calutka noc z reszta juz od dawna przesypia mi calutkie nocki:-D jestem z niej bardzo dumna:tak: fakt ze jeszcze nie do konca sama zasypia ale pracujemy nad tym:-p

Doris78... tak Pepik jedzie autem a ja z mala samolotem i juz sie boje:-p ale jakos przezyjemny chyba;-)

Ania1812 zdrowka dla Filipka:tak:

Dominisia ja tez slyszalam raczej tylko nieciekaqwe opinie o tej okolicy:no:

hmmmm i co tu robic w taka pogode ehhhh

Agaam jeszcze niedawno doradzalam ci zakup stoperow a dzisiaj samej by mi sie przydaly :eek: Nadia tz zaczela piszczec i chyba jej sie to bardzo podoba-troszke gorzej ze mna :laugh2: fajnie ze Viki przesypia ci cala noc,Nadia chodzi spac o 19 i wstaje przed 9 rano ale w nocy budzi sie conajmniej 3razy na karmienie :-(
ampar3 ja tz myslalam ze ta imprezka to juz dawno byla :eek:
agnieszkauk jeden matalan jest zaraz kolo mnie :tak: ale ja jakos dla siebie niezbyt czesto moge tam cos znalezc bo maja rozmiarowke zawyzona :-( za to fajne ciuszki za niewielka cene znajduje dla Nadusi :tak:
katin a co u ciebie? jakos nam przycichlas.Mam nadzieje ze nie chorujesz :tak:
chcialabym jeszcze popisac ale Nadusia mi krzyczy :szok:

hej mamki:-)

Claudia juz mi 3 noc z rzedu obudzila sie o 4 i sie bawic chciala :wściekła/y:wogole o spaniu nie myslala dzi8s wstalam z nia o 4 do 5 sie bawilysmy potem juz jej sie spac zachcialo i meczylam sie pol godz zeby ja uspic:wściekła/y:
a moje dziecko jak ja siedze przy laptopie chce byc na kolanach i cwaniara nauczyla sie naciskac myszke i mi tu narabia i co chwile mi cos przeskakuje:wściekła/y:
dlaczego ona jest taka niegrzeczna az sie boje pomyslec co bedzie dalej:-(

agaam jak ja Ci zazdroszcze ze Viki tak spi:cool2:

sylwia.m nawet nie doczytałam ze sie przeprowadzasz:sorry: ale fajnie ze wkoncu Ci cos przypasowało:tak:

dominisia ja mieszkalam na bd3 i zaraz bylo obok bd4 juz i wlasnie 2 razy samochody sie tam palily:baffled:

Ania1812 zdrówka dla Filipka :tak:ale ten czas leci Adam ma juz pol roczku:szok: mi to sie caly czas wydaje jakbym dopiero co urodzila a tu Claudia ma juz 3 miesiace:szok:

o boze :szok: musze leciec moje dziecko sie strasznie osralo mi na kolanach musimy sie obie przebrac:szok::szok::wściekła/y:

Witam z rana.U mnie bez większych zmian w dzień nie wiem ze mam Oliviera bo wiecznie śpi jak aniołek a w nocy tylko co chwile mleko,pieluchy i zmiana ubranka:sorry:.I tak do około 7 rano pozniej Olivier odlatuje na dobre ale za to Krystian wstaje i ściąga mnie siłą z łóżka:cool:.Ogólnie wyglądam kiepsko a czuje się jeszcze gorzej.No ale jestem mega szczęśliwa że Oliviwier jest już z nami:-).Dominisia ja słyszałam kiepskie opinie o tej dzielnicy:sorry:.Majka ja mieszkam blisko Bd10 to spora dzielnica i rożnie tam bywa są uliczki niezbyt ciekawe ale są też i takie dosc spokojne:tak:.Może warto przejechac się i samemu oblukac okolice:tak:.Ampar3 dzięki za odwiedziny i upominek bardzo przydatny;-).A wczoraj mieliśmy taką piękną pogodę a dzisiaj szok:wściekła/y:.

cześć dziewczyny,dzięki za odpowiedzi .Właśnie wróciliśmy ze spotkania o dom,niestety odmówiliśmy,miałam złe przeczucia co do tej ulicy byliśmy tam dwa dni temu z mężem i obok naszego domu były powybijane szyby.Babka z agencji była bardzo miła i mówiła ze nie musimy brać skoro jestesmy niezdecydowani i że nie spadniemy niżej na listę.,chociaż dokumenty były juz gotowe.było to na harrogayt,może jeszcze cos się trafi a jest tam kilka domów pustych,wystarczy jedna ulica dalej a już jest wiele lepiej.ta babka mówiła też że mieszkali tam ludzie którzy wyprowadzili się z powodu sasiedztwa,dzieciaki wybijali im okna.mam nadzieję że nie będziemy załować tymbardziej ze dzidzia już za 9 tygodni.
DAWIDEK

Ostatnia edycja:
WITAM!! DZIĘKI DZIEWCZYNKI ZA ODPOWIEDZI:tak::tak::tak::-) MY CHYBA SIĘ ZDECYDUJEMY :tak::tak::eek::eek: NAPISAŁA DO MNIE DZIEWCZYNA CO MIESZKA NIEDALEKO TEGO ADRESU I NIE NARZEKA :-):-D ZOBACZYMY CO TO BĘDZIE TRZEBA SIĘ PRZEKONAĆ NA WŁASNEJ SKÓRZE :tak::tak::tak: MAM NADZIEJĘ ŻE BĘDZIE DOBRZE:sorry::sorry::sorry::sorry: POZDRAWIAM

reklama
Cześć

Weekend minął nam generalnie na zakupach dla Oli do szkoły.A dzisiaj wielki dzień. Pierwszy dzień szkoły -Ola obudziała się z MIlenką o 5 i nie mogły zasnąć ponownie. OLa z wrażenia i przejęcia aż bidulka dostała rozwolnienia. Ale na szczęście przzeszło - zaprowadziłam ją do szkoły na 13 i dostaje w domu kota nie mogę sobie miejsca znaleźć. Cały czas się zastanawiam czy się jej tam nie dzieje krzywda czy nie płacze. Bo ona to z jednej strony ma pecha w szkole dużo dzieci polskich tylko nie w jej grupie. Strasznie sie boję o nią bo rzuciliśmy ja na głęboką wodę nikogo nie zna a przede wszystkim języka. Jak zostawiłam ją w szkole to beczałam całą drogę do domu
Idę chwycić się jakieś roboty to może szybciej czas minie.

Do góry