reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

Bożena m-właśnie miałam Ci pisać ale zapomnialam:zawstydzona/y::zawstydzona/y:jak kiedys byliśmy w pubie na bd 4 ,przejeżdżasz obok tej szkoły Tong school,czy jakos tam, i potem masz rondo i przejeżdzasz przez te rondo prosto-nie masz innej opcjii,bo skretu w lewo nie ma:no:i zaraz po lewej stronie masz pub--6 inch -czy jakos tak:sorry::sorry:i po drugiej stronie ulicy masz szkółkę konną:tak:
Mam nadzieję że zrozumiale napisałam:-)

MAMATROJECZKI-kiedys jak jeszcze Kubus nie chodził do szkoły,to chodziłam z nim obok tej szkółki oglądać konie:tak::tak:
I znam ten ból jak najmłodszy sie rozpycha:-D:-DOstatnio to Dawid nawet Kubusia skopał po twarzy:-D:-Da Kubus dalej spał:-D

reklama
Hej dziewczyny a co Wy jeszcze śpicie????:szok:
Wstawać:tak::-)

U nas dzisiaj znowu leniwy dzień ,Kuba ma wolne od szkoły bo w szkole bojler się popsuł i ogrzewania nie mają:sorry:ciekawe czy jutro pójdzie:sorry::sorry:

ROKSANA-a Ty już spakowana?/znaczy się czy Łukasz już Cie spakował??:-D:-D:-D
Będziesz miała dostęp do internetu w Polsce???Jak tak to pisz,jak tam po podróży,czy wam promu nie odwołali:-p:-p;-)
A ja nie będziesz miała dostępu do internetu to poproszę o jakiegoś smsa:-)
No i trzymam kciuki żeby wszystko poszło po Twojej myśli , Szerokiej i bezpiecznej drogi Wam życzę:-)
Pa pa:-)

Ostatnia edycja:
witam kobietki my niedawno wsalysmy tzn ja bo wiki jak wstala to poszla umyc zabki i zrobic siusiu a teraz sniadankospalam, z nia pol nocy bo co chwile sie budzial i jak polozylam sie kolo niej tak zasnelam do rana :-D:-D:-D
dzis za oknem widze sloneczko no ale to nic najpierw posprzatac domek potem do sasiadki pieski wypuscic na dwor bo sa podmoja opieka a potem moze maly spacerek z wiki jeszcze zobacze:tak::tak::tak:a wy jakie plany na dzisiaj macie\:tak::tak::tak::tak::tak:

Dzien dobry wszystkim:-)

Co tu taka cisza czyzby wszyscy spali? My juz po szczepieniu i po zakupach. Mala byla w polowie bardzo dzielna z 3 ukuc plakala tylko na ost aale tym placzem nadrobila dwa na ktorych sie prawie nie skrzywila:-p

sylwiam na ktora bedziesz szla do baby clinic? bo tak jak pisalas mozemy sie wybrac razem. Mi godzina jest obojetna.

hej babki:-)

Claudia daje tak popalic ze nie mam czasu tu pisac wogole nie spi diabelek:-( i ma takie fochy i ryczy jak glupia bo jest zmeczona a nie chce spac i co ja biore do lulania zeby usnela to sie prezy i wyrywa i strasznie placze przy cycu jak jej sie oczy zamykaja to samo:-( bylam z nia wczoraj w baby clinic ja zwazyc i wazy 7,30 kg:-D no i przy tej hv co ja wazyla pokazala co potrafi a ta baba co jej jest czy jest glodna a ja ze nie ze robi tak jak jest spiaca no i ona powiedziala ze to nie jest normalne i za 2 tyg przyjdzie do mnie do domu pomuc mi w usypianiu ciekawa jestem jak :eek:

sylwia strasznie jestem ciekawa jak Olivka wyglada w kolczykach dodaj jakos fotke i pokarz niunie:tak:

Agaam ale Viki dzielna:tak: to ostatnie szczepienie to 3 uklucia:-(??

dobra ja uciekam korzystac z pogody :cool2:

Hejka
Natalka nie wierzę że ten aniołek ze zdjęcia z naszej klasy tak płacze i mamie daje w kość.;-);-);-);-);-);-) Śliczny pulpecik z Twojej Claudi.
Doris nie kracz z tym promem :wściekła/y:, ze stresu będzie mnie boleć brzuch. Ja zawsze się stresuje jak gdzieś z dzieckiem jadę. To mi tak zostało chyba jak ona była mała.

Dzięki dziewczyny za pożyczenie gadżetów potrzebnych w podróży. Powinnam naszykować co zabrać ale nie mogę się zebrać. Dziś pojedziemy jeszcze do morrisona po jakiś słodycze lub alkohol.

Hey !
Doris- własnie wczoraj mój P. mówi kurcze pracowałaś koło szkółki a szukasz.....Własnie tam na BD4 pracowałam w restauracji TONG Garden, i w piatek podjedziemy tam zapytać czy takie maluchy jak nasz może zacząć nauke. A On i tak nie wyglada na malucha 4-letniego tylko większego

Mamatrójeczki- jak będziesz tam na Wyku to podpytaj o szczegóły będę mogła porównać.Z góry dziękuje.

Dominisia- nie ma za co, mam nadzieje, ze przysłowie " nie taki diabeł straszny....." i będzie WAM sie tam mieszkało dobrze. Może sie okazać że będziesz sąsiadką dziewczyny co daje synka do szkoły do NAS.Ona tez mieszka w bloku takim .

alex- to pewnie twój organizm tak reaguje, odstawiłaś mu co dostawał od ilus tam lat i teraz sie domaga. Ale pokaż mu że TY rządzisz swoim ciałem itp....:-D:-). Zdawaj relacje na bierzaco.

Ampar- my jedziemy 17 grudnia do 8 stycznia. A NASZA imprezka to 2-3 styczeń. Dzisiaj cała noc śnił mi sie "nasz" slub:szok::szok::szok:. Chyba do mnie dociera że cywilny to nie to samo.:tak:

Hej dziewczyny!!! Nie odzywalam sie dlugo, a wy w miedzy czasie tyle stron naprodukowalysie ze szok!!! :-) Nie wchodzilam na forum, bo dalej mialam przeboje z zebami - juz tyle razy bylam u roznych dentystow ze wierzyc sie nie chce. :-( jestem juz tym strasznie zmeczona. Bylam wczoraj u GP i dostalam zwolnienie na 2tyg bo rozplakalam mu sie w gabinecie i powiedzial ze do pracy w takim stanie nie powinnam chodzic, wiec to mnie akurat ucieszylo. Posiedze sobie do konca listopada w chacie. Wczoraj pojechalam do pracy zawizc to zwolnienie taksowka i jak wracalam to zemdlalam kolesiowi w taxi - odprowadzil mnie w domu az na sofe. Masakra.chyba mam takie ogolne oslabienie jakies, czy co. No a teraz zabieram sie za czytanie forum. Buziaki!

Czesc

A ja wczoraj odplynelam z Maciusiem o 20, tez sie uwielbiam przytulac do tego malego cialeczka, zwlaszcza, ze on tez sie do mnie przytula i raczkami mnie glaszcze po wlosach :-D

Olcia_rom - te omdlenia moga byc od bolacych zebow, wspolczuje Ci bardzo, szkoda, ze nie potrafia Ci pomoc
roksanna - nie denerwuj sie, bo dzieci to wyczuwaja, szczesliwej podrozy
natalka1990 - no niestety tak czasem jest z dzieciakami, potrafia niezle wymeczyc, i fajnie, ze HV Ci z tym pomoze, a przynajmniej bedzie probowala
doris - dobrze Twojemu Kubie, tyle wolnego ostatnio ma
mamatrojeczki - ja tez zaluje, ze nie mam zbyt wiele czasu na czytanie, czasem sobie poczytam jak odbieram Kube ze szkoly i Maciek mi spi w aucie to mam jakie20-30 min na poczytanie, zawsze woze ksiazki w aucie :-D
Dominisia - tylko, zeby Twoj nie dolozyl sobie roboty, jak pomaluje i tapety zaczna odchodzic od sciany ;-)
agnieszka - super, ze sie obkupilas, czasem tak trzeba :tak:

reklama
hej dziewczyny ale u was sie dzieje, a ja jakos tak natchnienia nie mam zeby cos popisac. Za tydzien mam isc na wizyte do szpitala nie napisali dlaczego ale tak mysle ze ze wzgledu na tego mego miesniakia wiec zobacze co mi powiedza?
Alez dzis w nocy wialo:szok: Moja mala szaleje ale cos znow pojawil sie katarek.

Do góry