reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

Hej!
Nie było mnie od soboty ale widze, że nikt za mnie nie tęsknił...Buu:-(;-) Mam tyle do nadrobienia w pisaniu, że nie wiem od czego zacząć
Ampar- a ja dalej bez polskiej TV. Paczka idzie już 10 dni. :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Jutro szwagierka idzie interweniowac do Poczty Polskiej. Zobaczymy co powiedzą:confused:
Alexnow- współczuje. Życze Ci żeby w końcu skończyło się to pasmo nieszczęść. Trzymaj sie cieplutko
Tyniaiwiki- nie przejmuj się na zapas. Będzie dobrze:tak:
Sylwia.m- no niezła impreza się szykuje. Ja mam 2 składane krzesełka. Myśle, że to dobry pomysł z jednorazowymi talerzykami. Będziesz miała mniej do sprzątania
4muchy- daleko będziesz miała do szkoły Adasia?
AgnieszkaUk- ja też poprosze przepis na makaron z brokułami. Plisss:tak:
Marta84- te płatki z kamykami były;-)? A tak serio to współczuje
Doris- u Filipa w szkole też jutro wycieczka. Idą do muzeum na wystawe zabawek z czasów wiktoriańskich.
Agaam- ja mam spacerówke Graco (normalnych rozmiarów) ale wcześniej miałam olbrzymiego Mutsy. I wszystko byłoby super gdyby nie rozmiar. No i podobno takie świetne są pompowane koła:confused::confused::confused:. A jak dla mnie wsio ryba. Tylko miałam problem jak mi raz zeszło powietrze.

To chyba tyle. A u nas nic ciekawego. Strasznie się ciesze, że juz nie ma śniegu i mam nadzieje, że te prognozy o powrocie zimy się nie spełnią.
Zmykam bo J chce oglądac film na necie. Teraz ogląda bajki z Filipem bo w angielskiej TV jak zwykle nic nie ma. Już nigdy więcej nie bedę narzekac na polską TV:-D:-D:-D
Pa pa

reklama
hej :-)

Sylwia dzieki za adresik :tak: to o której Ci dzieciaczki ida spac? bo moja dopiero usneła i to i tak jest szybko po przewaznie to tak 21 albo 21:30 :wściekła/y:

Marta84 ja pisałam o owocach nagana za czytanie :-p to jak robimy ?? bo ja nie dam rady nic zrobic i musze cos gotowego bo teraz z ta przeprowadzka mam bałagan :-(

ampar3 zdrówka dla was :tak:;-)

alexnow oj współczuje :-( powodzenia zycze ;-)

tynia i wiki nie martw sie własnie tak jak dziewczyny pisały zawsze próbki ida do szpitala i tam je badaja i wyniki do GP wysyłaja :tak:

dobra ja uciekam bo poprzedniej nocy Claudia mi spac nie dała co pol godz sie budziła i nie wiem o co jej chodziło :wściekła/y: mam nadzije ze dzis bedzie lepiej ide sie kapac i sie polozyc :cool2:

Ania, Ampar myślę, że problem będzie nie tyle w krzesłach ile w miejscu przy stole, ale najwyżej będzie szwedzki stół;-)

Alex wspólczuję:-(

Ampar ja na początku posta zastanawiałam się co to ta satka:confused::-D Myślałam, że jakaś sałatka albo ewentualnie setka;-):-D

Ania1812 a ja myślałam o Tobie;-):-)

Cześć dziewczynki,ja tak na chwilkę się przywitać chciałam i zaapelować do was,że się rozkładam pomału,czuję się fatalnie:-:)no: troszkę się już nafaszerowałam lekami,jeszcze tylko wezmę sobie na noc polopirynę s i się kładę do łóżka pocić się:zawstydzona/y::tak: więc pewnie będę się mało odzywać:zawstydzona/y::-( i nie wiem czy się do soboty wykuruje jak mnie dopiero bierze te chorubsko:wściekła/y: więc ja jestem pod znakiem zapytania co do imprezki u S:confused::sorry2:ok zmykam bo padnę na twarz zaraz:szok::-( Pozdrawiam was wszystkie bardzo gorąco i serdecznie:tak::-)

witam i ja;-)
u mnie familja:-) spi, a ja mam czas dla siebie:-). spacerek z moja dziewczynka zaliczony, tona prasowania -wyprasowana,chatka sprzatnieta,odkurzone no i jeszcze ciacho zrobilam w ksztalcie gwiazdki:-p ciesze sie jak glupia bo jak zwykle m\m lenia tak dzis zrobilam wszystko co mialam zaplanowane. zazwyczaj planuje duzoooo rzeczy, a tak naprawde nic nie robie:-:)sorry2: uff
mojadzidzia-tak jak pisalam o moim przeczuciu-R pracy nie dostal u swojego bylego szefa:-( ale dzis byl w agencji Smarter i po raz drugi sie rejstrowal.pan z agencji powiedzila zeby przypomnial sie mu w poniedzialek bo wtedy zaczyna sie "busy". ale sie nie ciesze na takie slowa bo wiem jak bylo ostatnim razem.obiecywali-gory a co sie okazywalo olewali mojego R tolalnie. coz:-(
doris78/ania1812- ugotujcie makaron(ja wybralam tagiatelle),
osobno ugotowalam brokuli i je odsaczylam,
w miedzyczasie podsmarzylam na patelni cebule, a gdy byla ju zlocista dodalam zabek czosnku. i smarzylam to niecala min(zeby czosnek sie za bardzo nie przypalil bo bedzie gozki)
podsmazylam piers z kurczaka pokorojona w kostke z odrobina "smakomyka"
nastepnie cebule,czosnek wymieszlam z brokulami i kurczakiem
doprawilam wg swoich kubkow smakowych
zalalam smietana "duble ceram"(maly kubeczek jest ok). jezeli sos bedzie za gesty dodajcie troche mleka.
no i na patelni wymieszalam to z makaronem.
jezeli chcecie mozna posypac serem i zapiec w piekarniku,ale ja tego nie zrobilam bo zawsze do zapiekania uzywam tartego sera mazarella z morisona ale nie mailam go w lodowce:sorry2:. smacznego aaaaa nastepnym razem dodam szpinak;-)
Alexnow-wspolczuje kochana-wszystko sie ulozy-zobaczysz
ampar3-ja tez pomyslalam o "setce":-D
tynia i wiki-mi jak wycinali pieprzyk to tez wysylali do szpitala,

Ostatnia edycja:
Ale ze setke czego mialabym miec??????????????:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D I jeszcze tak sie cieszyc:-D:-D:-D:-D
Sylwiam- no a jak z tymi naczyniami? Wolisz nie zmywac czy zjesc cos dobrego?;-)

hej :-)

a co tu tak cicho :szok:

ampar3 ja pomyslałam tez o setce :sorry2:

marta84 tak myslałam ze jak chcesz to mozesz kupic te owoce a ja kupie jakies soki Sylwia co Ty na no ?

a my z Claudia dopiero sie obudziłysmy :szok: a chciałam wstac wczesniej i popakowac rzeczy z sypialni a tak to pewnie dzis tez malo zobie:wściekła/y: dobea musze isc Claudii mleko zrobic jednak ten cycek wygodniejszy byl:-(

witam dziewczynki:-) troche mnie tu nie było ale moze wieczorkiem uda mi sie co nieco z czytania nadrobic:tak:
u nas lipa bo D bez pracy juz ponad miesiac:wściekła/y: ale ja dostalam propozycje i mam nadzieje ze formalnosci dlugo nie potrwają i juz w lutym zaczne prace - szkoda tylko ze wyplata co miesiac a nie tygodniowo:-D
Marta, Ampar dzieki za piatkowe odwiedzinki bylo mi bardzo miło
Sylwia ja niestety nie dam rady w sobote sie zjawic:-(
justysiak wielkie dzieki za vouchery :-)
uciekam zmienic pieluche bo mi sie syn pod nosem spaskudzil;-)

reklama
Hejka

Ja tylko na chwilę. Strasznie zmęczona jestem tym codzienną jazdą samochodem. Korki są straszne także dojazd do szkoły zajmuje mi 1 godzinę powrót już naszczęście tylko pól godziny. W sumie 3 godziny jazy autem po dziurawych drogach:wściekła/y::no:

W końcu wiem co zrobić na imprezkę. Zrobie sałatką gyrosową.:-)

Do góry