reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

Ja tak na chwile wpadlam sie przywitac dzisiaj:-):-):-):-):-).Witam nowa kolezankezanetabd7:tak::-):-):-):-):-):-)moje 1 mieszkanie w bradf.bylo na "siodemce":-):-):tak::tak:;-)Zaczelysmy odwiedzac znow przedszkole z mala,mam jeszcze kilka spraw do zalatwienia,niby nic takiego ,takie codzienne mozna by powiedziec,ale czas zajmuja:tak::tak:jakas jestem zmeczona:tak::tak::tak:ide pod prysznic,dobra herbatka z soczkiem malinowym:tak::tak::tak:i kolejny odcinek miodowych lat ogladany pod ciepla kolderka:-D:tak:;-):-D:tak:;-)no i mysle ze jutro zawitam wypoczeta i w dobrym nastroju,dobrej nocki zycze kobitki;-):-);-):-);-):-);-):-)papapaa

reklama
zaneta witaj kochana pisze czesto:tak::tak::tak:
nefretete no to rzezywiscie masz pecha nam tez kiedys tak wjechali z telewizjii i tez trzeba bylo zaplacic 75 funtow a to dlatego ze za 1 dzien licza sobie 15 funtow:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:co za zdziercy
natalka to szybko sie spakowalas ja tez teraz okupuje kompa bo moj P byl wczesniej
nadal nie pracuja ale dzis P robil samochod jakiemus gosciu i jutro ma skonczyc wiec jakis grosz byl ostatnio tez zarobil nieduzo bo 40funtow ale dobre i to niz wcale
roksanna a co ty tak kochana uciklas i reszta rowniez????????

hej
ja zdycham:-( Dopadly mnie wymioty jeszcze- chyba od tabletek:-(
Widze ze jakos pechowo na forum. Mnie tez dzis wkurzono na 800f ale dluga historia wiec jak dojade to opowiem w sobote:tak: Narazie probuje wsunac sucha bulke i licze ze zostanie. Dobrze ze artur mial 4 dni wolne chociaz przez pierwsze 2 to on byl nie do uzytku:no: juz nie smece

A jeszcz jedno- szymcio dzisiaj nie zostal nawet na minute- powiedzial ze bez nas sobie nie poradzi:szok: i byla histeria i placz :-( A podobno dobrze odcieli pepowine:confused:

witam ponownie:-)
musze jakos nawiazac z Wami kontakty poprzez pisanie bo inaczej to zdechne z nudów przez to siedzenie w domu,znaczy sie mam zajecie przy malym i to fuuulll pracy,ale nie tylko to sie w zyciu liczy.Jestem w trakcie poszukiwania jakiejs pracy na part-time,ale lipa jest.Moj facet to by chciał zebym w domu siedzila,bo juz sie do wygody przyzwyczail,ale ja potrzebuje do ludzi wyjsc,a malemu sie w zlobku nic nie stanie jak pare godzin posiedzi:tak::tak:mam nadzieje :-)
narazie,probuje go jakos odzwyczaic od zasypiania w dzien przy cucku,ale marnie mi to idzie:wściekła/y:
moze Wy miałyscie podobny problem,ze wasze pociechy zasypiały tylko przy cycku ??podzielcie siie radami,bo dla mnie to juz jest tak meczace,ze szok!

aaaa i jak wy to zrobiłyscie za macie takie fajne paseczki,ile wasz pociecha ma lat i jak dlugo jestescie razem:zawstydzona/y::zawstydzona/y: tez chce takie cosik :-):-)

Coś cichutko ostatnio ,prawie nikt nie pisze:-(tak wiem odzywa sie ta co po15 postów dziennnie wysyła:-pAle zawsze było ze ledwo było mozna nadazyc ,a teraz:baffled:Moze ta pogoda,a moze poprostu wszyskie czekaja do imprezki u Sylwi;-)
Zanetabd7 Witaj:tak::-)
Olcia_rom a ty juz wróciłas:confused:
ampar ty to zawsze mnie rozbawisz:-Dmoze poprostu miał zły dzień:sorry2:A moze by tak jakis okładzik pomógł:-p
Nefretete moze sprobuj wyjasnic to z bankiem ,a noz widelec:sorry2:Ja mam u nich konto i jestem zadowolona
Życze Wszystkim słodkich snów;-)i Panom powodzenia w szukaniu pracy .Jutro napewno bedzie dobry dzień

Hej:-):-)

Marcel właśnie ogląda "autka", gapi się jak zaczarowany:szok::szok: a ja jestem w szoku jakie tam teksty są, łajzo, tumanie i takie tam:szok:

Faktycznie cichutko tu ostatnio, ja sama też jakoś weny nie mam. Pewnie wszystkie oszczędzają tematy na sobotę;-):-D

Graziul szkoda, że Ciebie nie będzie, no ale na pewno będzie jeszcze nie jedna okazja żeby się poznac;-)

Ampar kuruj się babo, mam nadzieję że nie przekażesz nam wirusów i nie wylądujemy wszystkie na kibelku, bo mam tylko jeden:-D
Ahaaa, jako że masz już TV to odbieram Ci Twoją miejscówkę przy telewizorze:-D

Alex może jednak skusisz się na imprezkę?:confused::-)

Pogoda szaro bura ale ja i tak pójdę z dzieciakami na spacer, muszę isc do banku, na pocztę i do sklepu i jakbym miała jechac autem to za dużo zamieszania miałabym przypinaniem i odpinaniem fotelika co chwilę:baffled:
O rany, znowu nudna gadka o pogodzie:-p:-D

Czyli jutro o 17 spotykamy się na zajefajnej imprezie z zajefajnymi koleżankami;-):-p:-D

Ahaaaa, jeszcze zapomniałabym Zaneta witaj;-)

Czesc:-)
No to ja tez cosik napisze o pogodzie,zeby nie bylo ze tylka ja nie przynudzam:-D:-D:-D
Jest bardzo przyjemnie na zewnatrz, 5,5 stopnia tylko mglisto.Wiec SYLWIA spcerek bedziesz miala mily:tak:

A co do filmu to faktycznie sa tam takie teksty,ale na szczescie nie gorsze:-DI jak na razie Kubus tyle razy ten film ogladal i nigdy nie wnosl ich w zycie:tak:

ps.David tez teraz oglada Auta:-D:-D

ZANETA-Witaj na forum:tak:
Ja Ci nic nie doradze w sprawie oduczenia od cycka,bo nie mialam takiego problemu:no:
Mam nadzieje ze bedzie okazja poznac sie osobiscie:tak:

KATARINA-a Ty kochana co taka milczaca:-(wykurowalas juz sie??mam nadzieje ze bedziesz jutro??

KASIA8118-ostatnio wlasnie dziewczyny na temat fryzjerki rozmawialy i chwalily ta na przeciwko PIKNIKA:tak:Raczej odradzaly ta kolo morisona:tak:

O rety idze odkurzac dom,bo mi sie tyle kurzu zebralo:szok::szok:

reklama
Cześć dziewczyny,ja jednak się nie pojawię na imprezce,,,:-:)zawstydzona/y:jestem bardzoo osłabiona,i jeszcze te gardło:wściekła/y: głos tracę pomału:wściekła/y: więc nawet jak bym się pojawiła to pożytku zero ze mnie:-D ostatnimi czasy nie wiem jak żyję,wczoraj mój mąż uświadomił mnie,że okres mi się spóznia już parę dobrych dni:szok::szok::szok::sorry2::sorry2::sorry2: więc chyba czas zrobić sobie teścik:tak::dry: dziś moja mała całą noc tak kaszlała,że szok.w dodatku to był suchy męczący kaszel,na rano wstałam i skroiłam 2 cebule do miseczki i czekam aż sok puści,dziewczyny tj.sprawdzony syropek na kaszel i przeziębienie,polecam:tak::-) ok,idę się ubrać bo w pidżamie urzęduje,nic mi się nie chce normalnie a gdzie tu jeszcze obiad zrobić:szok::szok: najchętniej bym wskoczyła pod kołderkę,ale no niestety nie mogę:-:)-( Pozdrawiam wszystkie forumowiczki!!!!

Do góry