reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

Witam kobiety w ten sloneczny poranek:-):-)
Jak zobaczylam slonce za oknem az z checia wstalam:-):-):-)Ide dzis ogladac chalupke zobaczymy co z tego wyjdzie:tak::tak:Wczoraj tez dzwonil do mnie ksiadz i mam kolede 6 lutego:tak::tak:
sylwiaM-wszystkiego co najlepsze spelnienia marzen:-):-):-)

reklama
Wiosnaaaaaaaa:-):-):-):-)
Sylwiam to chyba specjalnie dla Ciebie:tak:Wszystkiego Najlepszego Z Okazji kolejnych 18-tych;-)
Katrina Oby to był synek :cool2:
Paradosia Dla Twojej Krolewny Wszystkiego Naj.....:tak:
Spadam wykorzystac słonceeeeeeeeee:cool2::cool2::cool2:
Życze milego slonecznego dzionka buziiiiiiiiii

Czesc wszystkim:-)

Na wstepie wszystkiego najlepszego dla Sylwiim duzo zdrowka i pociechy z dzieci oraz meza:-) A ta pogoda to chyba tez prezent dla Ciebie co??:-D

Matra84 ja niestety odpadam ze spotkania Udanego kawkowania zycze dziewczynki:-)

Katarina ja rowniez trzymam kciuki:-)

Ok a teraz uciekam pic kawke i czas na spacerek korzystac z tej pieknej pogody:tak:
Milego dnia zycze:tak:

witam kobietki w ten sloneczny poranek
sylwia
..H..A..P...P.
..,.- ' " ' -..,...Y
./..#........\.......B..I..R.
.;.#.........;..., - ' " ' - ,...T
.\............/../...#......\...H
..\........../..;..#.........;..D
... `.'.q.'.´....\............/.A
...... (..........\........../.Y
........)..........`.'.p.'.´
.......(.............. ..)
........)..............(
.......(................)
........)..*.....*.... .*
.......(..’ 0....”0....”0
......... _||___||___||_
....’* ,{,,,,,,,,,,,,,,,,,,,},*
.... 0,,{/\/\/\/\/\/\/\/\/\/},’0
..._||_{_________”___}_||_
..{/\/\/\/\/\/\/\/\ /\/\/\/\/\/\/\/}
..{,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,}
..{/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\ /\/\/\/\/}
..{_____________”_______}
♥¸.•*´¨`*•.¸♥•.¸♥¸.•*´¨`*• .¸♥♥¸.•*´¨`*•.¸♥
♥ ~ ♥ ~ ♥ ~ ♥ ~ ♥ ~ ♥ ~ ♥~ ♥
Jest w roku taki dzień,
W którym smutki idą w cień,
Więc z okazji tego dnia
Posłuchaj co Ci życzę ja:
Dużo zdrowia i radości,
Szczęścia w życiu i miłości,
Moc najpiękniejszych wrażeń
I spełnienia wszystkich marzeń.
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO

paradosia wszystkiego najlepszego dla Amandy:tak::tak::tak:

Cześć dziewczynki!
Sylwia.m- wszystkiego najlepszego!!!
Paradosia- najlepsze zyczenia dla córeczki!

Ale dzisiaj mamy piekna pogode. Jeszcze jest troszke chłodno ale jak się troszke ociepli to będzie super.:tak:
A ja ostatnio chodze strasznie niewyspana. Młody budzi się kilka razy w nocy. Już nie wiem o co chodzi. Więcej nie powiem, że to może zęby bo od kilku miesięcy tłumacze jego zachowanie ząbkowaniem a tu jeszcze ani jednego zęba:sorry2: Nawet nie wiecie jak bardzo marzy mi sie porządnie wyspać.
Pa pa

Dziękuje dziewczyny za życzenia, bardzo mi miło:-):-):-)

Ania1812 nie wiem czy to Cię pocieszy ale od jakiegoś czasu mam to samo:wściekła/y: Tak jak kiedyś spała ciurkiem od 19 ( czasami nawet 18) do 4 rano tak teraz w tym czasie budzi się 4 razy:szok:

Młoda się obudziła więc zawijam się na spacerek, trzeba pokorzystac z tego urodzinowego słoneczka:-)

Czesc :-)
Wiecie co,ale ja bylam na dworzu i wcale mi cieplo nie bylo:no:zimny wiatr ,ze nie wiem:-(

SYWIA-to i ja Ci 4 raz zloze zyczenia:-D:-DWszystkiego najlepszego:-)buziaki:tak:
Aha i kiedy moge wpasc na Latte????:-)

KATARINA-to ja jutro bede u Ciebie o 10.30:tak:

Graziul-JA bym Cie z checia wziela,ale juz kiedys wlasnie z Katarina ssie umowilam ze jak bedzie jakies spotaknie gdzies dalej to sie ze mna zabierze:tak:

ALEXNOW-ja sie dostosuje do reszty,co do nastepnego tygodnia.Mi tylko nie pasuje wtorek:no:
A ja mam w poniedzialek kolede:tak:

PARADOSIA-Witaj po przerwie:-)Wszystkiego Najlepszego dla Twojej gwiazdeczki:-)

My wlasnie wrocilismy z Manchesteru,wszytsko zalatwione ,zdkecie bez problemow przyjete.Wiec jak bedziecie chcialy zrobic sobie ,albo dzieciom zdjecia do paszportu polecam Sylwii kolezanke:-)zrobi w domu ,bez stresu dla dzieci:-)

Hej dziewczyny:-) ja nie dawno wróciłam do domku,mała mi ładnie zasnęła po drodze i śpi jeszcze a ja mam czas na poklikanie sobie:tak: I widzę,że jutro mój szofer nie wybiera się do M ,więc tak też i ja siedzę w domku:-:)zawstydzona/y: szkoda,no ale trudno się mówi,innym razem;-):tak: jutro z rana będę wiedziała czy to ciąża czy @:-) więc jutro jak wstaniecie wszystkie to trzymajta kciuki ale mocnoo:tak:;-) Z góry dziękuje;-) mojadzidzia-[dziękuję za mile spędzony dzionek:tak: zupka była pychaaa:tak:;-)
doris78-[miałam ci właśnie odpisać odnośnie testu,ja już zrobiłam sobie test z tym że wyszedł negatywnie,ale @ jak nie ma tak nie ma więc go powtarzam po raz drugi:tak:;-) ok to tyle,idę troszkę na tv,zrobię sobie tea i odpocznę po wyczerpującym dzionku:tak::-) Życzę wam wszystkim miłego spotkanka u Marty:tak::-)

reklama
hej ja wpadlam z pytaniem:
czy ktoras z was ma termometr do ucha?? jezeli tak to jaka firma i czy jestescie zadowolone? bo wlasnie przegladam e'bay i oczywiscie sa i sa rozne ceny, ale nie jestem zdecydowana.:baffled::confused:

Do góry