reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

ANIA-dlatego napisalm ze moze wtedy by gdzie indziej poszukac:tak:Bo wiesz mi sie tez nie usmiecha placic 40 f za porcje,tymbardziej ze moj J zjada zawsze 2 porcje:szok::szok::szok::-D

reklama
Czesc dziewczyny:tak:

Widze ze masowy brak weny nastpil:-(
Ja powiem wam szczerze ze tez jakos braki mi natchnienia do pisania. Nudy straszne dzis sa do tego oczywiscie sie nie wyspalam Mala juz o 7;30 bawila sie w najlepsze a poszla spac po21 i oczywiscie budzila sie kilka razy:-( dobrze ze maz mnie od czasu do czasu wyreczyl i pobujal troche Victorie. Ehhh kiedy te dzieciaczki zaczna spac normalnie?:-p

Ania1812 dobrze ze napisalas ze jest zimno bo chcialam wychodzic ale poki co sie rozmyslilam moze pozniej przejde sie po P pod prace ale poki co nie chce mi sie wynuzac z lozka.

Co do obiadku to powiem wam szczerze ze juz teraz nie wiem bo moj P jak mu o tym powiedzialam to troche sie przestraszyl:-p ale mysle ze zdolam go namowic dajcie tylko znac do kiedy trzeba dac odp bo jesli bedzie trzeba robic rezerwacje to zapewne bedzie trzeba sie wczesniej zdeklarowac.

A teraz zmykam do Malej bo wlasnie sie obudzila po swojej 15min drzemce.
Papa

czesc mamuski!
slyszalyscie cos moze o polish cake shop??? mam w domu oferte i juz mi slinka leci na widok tych pysznych nalesnikow,gofrow i rurek z kremem :-D:-D czy moze ktoras z was tam byla??
tu podaje stronke dla zainteresowanych ;-)
Bradford-Cakeshop

czesc,my juz po spacerku ,zimno ale fajnie,i po obiadku ,najadlam sie ...:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:,ale u mnie to nawet wskazane ,bo chcialabym troche przytyc ,a nie moge :-:)wściekła/y:.
doris co robilas zeby odpieluchowac Dawidka ?czy mam Dominikowi zakladac same majty i spodnie i nie patrzec na nic ,bo on zawsze mowi ze siku ,ale juz po fakcie :wściekła/y:.A jak widze ,ze cos jest nie tak i pytam sie go czy chce do lazienki ,to mowi ,ze nie.
agaam mam tak jak ty - niesmialy facet

ANIA1812-zapomnialam Ci wczesniej odpisac,ze ksiadz do Nas zawsze dzwonil:tak:

MOJADZIDZIA-tez mam ta ulotke i sie tam wybieram,ale jakos dojechac nie moge:-D

RENUSKA-Ciebie tez mialm sie pytac,to Ty chcesz drugiego chlopca???
A co do oduczania to jak mial tyle co Twoj Szymek teraz,to niestety nie bardzo chcial robic,robil po katach ,a na nocnik wogole nie chcial siadac:no:Odczekalam dwa miesiace i sciagnelam mu pieluche ,nocnik postawilam w pokoju i pyatlam sie co chwile go czy che,oczewiscie odpowiedz byla ze NIE:-D:-Da zaraz bylo narobione w majtki:tak:Po calym dniu mialam juz dosyc i juz chcialm mu wieczorem pieluche ubrac:wściekła/y:Az nastepnego dnia usiadl na nocnik i udalo mu sie zrobic i zagrala melodyjka w nocniku i On potem poszedl wylac te siuski do kibelka i jeszcze im zrobil pa pa i wtedy wlasnie nastapil przelom w nauce.Potem juz chetnie sidal :tak:
Jak Dawid uczyl sie na nocnik to zakladalm mu majtki i rajstopki i tak sobie biegal,ale ile ja prania mialam na poczatku:-D:-D

heloł

Ja nie wiem co Wy macie z tym zimnem. Ja byłam z dzieciakami na podwórku i było mi ciepło, może dlatego że liście zbierałam:-D ale potem pojechałam do sklepu i było mi aż za gorąco w kurtce:szok: Jak Olivia wstanie to wybieram się jeszcze raz na spacer:tak:

Doris Renuska ma Dominika:-p

Agaam powiedz P że nie ma się czego bac, my nie gryziemy:-p:-D

Mi się wydaje, że tak jak Ampar napisała we wszystkich pubach z okazji walentynek jest określone menu i pewnie w podobnej cenie:baffled:
Tak pozatym nie wiadomo czy już nie jest za późno na rezerwację bo jest nas bardzo dużo:sorry2:
No ale jeśli znajdziecie coś ciekawego na walentynki to ja nie mam nic przeciwko temu;-)

doris -tak chcemy miec drugiego chlopca !!:-)(a czy mam sie jeszcze nad tym zastanowic:confused:) ale jak bedzie dziewczynka tez sie bedziemy cieszyc

hej laski:-)
w koncu dorwalam sie do kompa. odkąd D jest w domu to mało co siadam przy kompie bo zawsze jest cos:wściekła/y:
ale przynajmniej mamy troche czasu dla siebie.. aczkolwiek dzidziusia nie planujemy:-D:-D:-D
Alex rośnie nam jak na drożdżach :szok: juz nie nadążam z ciuchami a zwlaszcza butami:szok:

jesli chodzi o rodzinny obiadek to pewnie przybedziemy ale to sie okaże pewnie w ostatniej chwili:zawstydzona/y::-p

wrrr jak juz sie wzielam za pisanie to znowu mnie D na dół woła... uciekam zobaczyc co znów wymyślił:szok::-D
miłego popołudnia

:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(

A ja jednak nie mogę w walentynki bo mnie mój uświadomił że ma wolne piątek i poniedziałek.

:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(

To możę jednak uda się umówić na spotkanie tak żebym mogła ja być , plizzzzz :tak::-D

Mojadzidzia Nie zdążyłam Ci odpowiedzieć, może w sobotę jakąś się tam umówimy.
Alex oki w takim razie ja będę najpóźniej bo mam najbliżej ;-);-);-), tylko poproszę o adres.
Sylwia ja też uważam że jest, tzn było ciepło na dworze, nic do zarzucenia, a może dziewczyny niedogrzane chodzą.

Oki spadam na obiadek a potem na tańce ;-);-);-).

reklama
RENUSKA-sorki faktycznie sie pomylilam z imieniem:zawstydzona/y:przepraszam:-)
No i nie masz sie co zastanawiac ani obawiac:-D:-D:-D

ROKSANNA-a na jakie Ty tance chodzisz?????

ALEXNOW-ja tez poprosze o adres:-)

Do góry