reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

mamatrojeczki trzymam kciuki
sylwia i katarina rowniez trzymam kciuki .Ja w odpieluszkowaniu zrobie sobie mala przerwe ,zreszta nie mam juz nawet czystych majtek i dresow dla dominika :baffled: trzy razy sie pytalam czy robi kupe ,trzy razy powiedzial ,ze nie ,a po minucie kupa w majtach :wściekła/y::baffled:

reklama
Hejka dziewczynki. Jak dzionek?
Ania szkoda że nie wiedziałam że będziesz jechała w tamtym kierunku :-( posiedziałabym z Wami chwilę dłużej.
Paradosia miło było poznać.
Mamatrójeczki trzymam też i ja kciukasy.
Nefretete za Ciebie też trzymak ksiukasy.

A ja tak trułam o niedzieli a mój Ł kręci nosem. Booożżżżeeee.
:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

hej:-) alez ci faceci daja czadu!Moj naszczesciej jeszcze nie daje
ale kto to wie? Renuska ja tez staram sie oduczyc moja od pieluch ale marny skutek kiedys zurzylam wszystkie majtusie i dresy:shocked2:. Jak sie pytam nie chce a tu za chwile kupa jest czy siku, masakra. :-(Juz bym chciala zeby robila na nocnik, choc czasem sie jej uda cos tam zrobic ae sporadycznie. A my dzis znowu do collegu nie :wściekła/y:pojechalysmy bo mysz jakas goraczke miala a do tego mowi ze ja ucho boli. Wykurowac sie jakos nie mozemy. Mamatrojeczki trzymam kciuki.Nefretete dobra metoda tez ja kiedys stosowalam ale jakis juz czas temu znow ja usypiam i czasem se usne przy niej a to dlatego ze byla chora to znia szlam spac bo sama nie chciala, ale musze sie wziasc od nowa ta sama metoda tylko musi wyzdrowiec.

Ostatnia edycja:
Hej ja tylko na chwilkę żeby nie było że olewam sobie koleżanki:tak::-D.U nas nic nowego Krystian cały czas ma katar,ale chyba już nic więcej z tego nie będzie i na katarze się skończy:tak:.Taką mam przynajmniej nadzieję:tak:.Nie zazdroszczę tym co uczą dzieciaczki robic na nocnik :no:.Oj trochę też się z tym namęczyłam w zeszłym roku:tak:.Też nieraz zbrakło mi majtek:tak::-D.Widzę że spotkanie wczoraj się odbyło i wszystkie zadowolone:tak:.Ja jak zwykle trochę wam zazdroszczę :sorry2:.No ale co zrobic mój był w tym czasie w przedszkolu:tak:.Mój mały od przyszłego czwartku ma ferie zimowe.Więc może uda mi się zaliczyc jakieś spotkanie z wami:tak:.ampar3 proponuje zeby R podjechał po was o16.30:confused:.Pasuje wam?nefretete ale numer z tego Alexa ma poczucie humoru:tak::-D:-D.Dobra uciekam bo Krystian zaczyna majstrowac przy drzwiach :tak:.

witam i ja
wlasnie skonczylam prasowac-jak ja tego nie lubie:sorry2::zawstydzona/y: coz jak mus to mus. moja ratorosl zasnela z tatusiem na sofie w momencie, gdy ja u gory prasowalam-ciekawe o ktorej maja zamiar pojsc spac, bo po dzisiejszej nocy z Nikola ,mam dosc.walala sie po mnie i po lozku i caly czas plakala.jak zasnela to widocznide jej sie cos snilo bo wzywala pieska-"łał-łał". rano na spacerku spala pol godziny i o 16 znow poszla spac.
nic uciekam posluchac muzyki -taka spokojna-wczoraj sobie posciagalam i wypic herbatke z ciasteczkiem cynamonowo-toffi: pycha-to to ciastko na kubek:tak:-

mamatrojeczki- chodzilo o wklady z kawa tzw kapsulki dolce gusto- do sylwi ekspresu;-)
roksanna-jak nastepnym razem bedziesz chiala sie farbnac to moge ci pomoc;-) no problem;-)

Ostatnia edycja:
Cześć wieczorkiem!
Nie mogę się dzisiaj zabrać na pisanie. Wena mi uciekła:no:. Nie ma o czym pisać bo u nas nudyyy.
AgnieszkaUK- też nienawidze prasować a własnie dzisiaj czeka mnie ta przyjemność:baffled:
Kaisa8118- Filip ma ostatni dzień szkoły w czwartek. Trzeba by się umówić gdzieś na kulki:tak:
Kasiek- oby to nie było zapalenie ucha. Byłaś z małą u lekarza?
Roksanna- ja to taka zakręcona jestem, że nawet nie wiedziałam, że Alexnow mieszka tak blisko Ciebie. Nawigacja poprowadziła mnie przez centrum. Troche się zdziwiłam jak zobaczyłam Lidla bo myslałam, że jestem w zupełnie innej części BD7:sorry2: Nie zapomniałaś oddać torebki Katarinie?
mamatrójeczki- zawsze możesz zażyć Paracetamol. Troche pomoże a w razie czego na pewno nie zaszkodzi. No i polecam pyszny syropek z cebuli (blee)

Zmykam już. Miłego wieczoru

hej mamuski :-)

ja wczoraj robilam pierogi do 23;30 ale bylam na siebie zla :wściekła/y: a dzis mam zamiar zupe jakos na jutro ugotowac bo mala jedza nic w dzien nie da zrobic :wściekła/y:

my ze spotkania w niedziele odpadamy bo najpierw musimy gdzies anteny poszukac bo musimy kupic a pozniej jedziemy do kosciola bo z ksiedzem o chrzcinach wkoncu trzeba pogadac :sorry2::zawstydzona/y: lepiej pozno niz wcale no nie kurde odkladamy to i odkladamy a juz mala pol roku zaraz bedzie miala ale to przed moja siostre ale juz powiedzialm ze robie chrzciny a jak nie przyjedzie to trudno poprosze kogos innego :-:)zawstydzona/y:

ale do Sylwii na kawke chetnie sie wybiore tylko dzien ustalcie :tak:

Zanetabd7 no to A dał czadu :wściekła/y: a jak mama juz przyjechala ??

powodzenia z odpieluszaniem dziewczynki ;-)

nie wiem co by jeszcze pisac cos cicho no i dziewnie bo doris i sylwia cos milcza a one tu jak przewodniczace :-D

Hej Hej:-)

Skoro żadna nie proponuje innego terminu to może niech to będzie czwartek, żeby Mamatrójeczki mogła przyjechac:tak:

U mnie też nudy więc nie rozpisuję się:-(

To byłam ja - przewodnicząca:-D:-D

NATALKA-ja dzisiaj sie zbieralam dwa razy do pisania,ale David a to siku chcial,a to kupke....:-D:-D:-D:-Don chyba tak celowo robi jak widzi ze ja siadam do kompa:-D:confused:
Ale wiesz co zaimponowalas mi tymi pierogami:-)ja mam 31 lat ,8 lat po slubie i ani razu pierogow nie zrobilam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
I wiesz co dzisaj tak o forum myalalm ,ze w sumie Sylwia to tutaj jest najdluzej,juz weteranka:-D:-D:-Da Ty wyskoczylas z ta przewodniczaca:-D:-D:-D

KASIA8118-moj Kuba idzie do konca tygodnia:tak:
Czy u Was bedzie accent robila wymiane ogrzewania elekrycznego na gazowe??bo my dzisiaj dostalismy pismo ze od marca,u nas beda wymieniac i jeszcze beda robic lazienke i kuchnie:tak:jupiiiiiiiiiiii
Bo juz na ta lazienke i ubikacje patrzec nie moglam:no:
Tylko ciekawa jestem czy potem na czynszu sobie tego nie odbija,spodziewam sie ze tak:sorry2::dry:

ANIA1812-widze ze Twoj J tez jest wielkim fanem M jak milosc:-D:-D:-D

reklama
Hejka
Ania nie oddałam bo zapomniałam wziąć dla neij, a konkretnie to nie ja tylko mój Łukasz :wściekła/y:, ale już wie że ja ją mam. Potem podrzucę mojejdzidzi to będzie już bliżej do Katariny :tak::tak::-):-):-);-);-)
AgnieszkaUK dzięki za propozycję. A te ciasteczka są dobre i bez parującej herbaty a co dopiero z :cool2::cool2:
Natalka czemu byłaś na Siebie zła, że Ci tyle zeszło :confused::confused::confused:, trza było pizgnąć o podłogę nimi, przynajmniej byś się rozładowała ;-);-);-), tylko nie byłoby co jeść. Swoją drogą ja w Twoim wieku nie wiedziałam co to pierogi i nikt by mnie siłami nie zaciągnął do ich robienia ;-);-);-), także podziwiam.
Nefretete a ja dalej siedzę z Matyldą aż uśnie i szczerze nie wiem jak to zrobić żeby było inaczej, tak naprawdę to liczę na to że wyrośnie :-D:-D:-D

A co się dzieję z drugą przewodniczącą Doris ;-);-):confused::confused:

Do góry