reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

zrobilam golabki,ale nawet pobyt w kuchni nie poprawil mi humoru:-( niedlugo popluskam sie z nikolka w wannie i do lozia-jutro weekend-a dla mnie oznacza to pedalowanie przed 6 do pracy

a moje dziecko to niby taki niejadek,a jak dalam jej dzis batonika to wcząchnęła caly i jeszcze robi awanture o jeszcze.szkoda ze tak nie jest ze sniadaniem i innymi posilkami:dry:

reklama
AgnieszkaUK miałam Ci właśnie proponować pracę w kuchni. :tak::tak:Ale dobrze że Ci już troszkę przeszło. Miłej pracy jutro.
Mojadzidzia a czemu autobusem będziesz jechać :confused:, przecież jeszcze mi nic nie zrobiłaś, nie martw się zabiorę Cię. ;-);-);-)
Katarina26 przekazałam torebkę Twojej Niuni Mojejdzidzi, jak pisałam wcześniej jest już bliżej Ciebie :-D:-D:-D
Kasiek zdrówka dla młodej.

hej laseczki:-)dziekuje bardzo za zyczenia dla mojego Pawełka!!wlasnie zasnal,cos wczesnie dzisiaj poszedl,bo zazwyczaj to 11 a on jeszcze sie bawic chce i na sile go musze do cyca przystawic i zasypia.od przyszlego tygodnia mam taki ambitny plan,zeby go odstawic od cyca,bo juz mnie to meczy,ale martwie sie jak to bedzie z jego zasypianiem.do tej pory zasypial jedynie przy cycu i jak tak czytalam wasze wypowiedzi to,wasze maluszki to juz same zasypiaja,nie wiem jak wy to zrobilyscie:confused::confused::confused:moj to sie budzi ze 20 razy w nocy i za kazdym razem cyca,no i oczywiscie z nami spi,ale to mi nie przeszkadza.

NATALKA-ja tez mialam taki problem z aktem urodzenia,bo tutaj mi napisala Pawel,a nie Paweł i w Polsce,zaden tłumacz nie chcial mi przetłumaczyc,wiec sie zdenerwowałam i sama kreseczke dostawilam:cool2::cool2:ona nam tutaj od razu powiedziala ze moze nam kreske długopisem dostawić,a moj A na to ze taka kreske to kazdy se moze dostawic.ale teraz znajoma rejestrowala i juz maja normalnie polskie znaki i elegancko jej zrobila ń.

mama juz w poniedzialek przyjezdza,wiec ja sie biore za poszukiwanie pracy,a malego pozniej dam do zlobka,bo bida z nedza :-):-):-)i wreszcie sobie posprzatam na spokojnie w szafkach w kuchni:-):-):-)tak kłusicie tym latte,ze i moze ja sie wybiore,jeżeli oczywiscie Sylwia nie bedzie miala nic przeciwko :-):-)bo ja taka obca jestem jeszcze tu:-p:-p:-p:-p

Zaneta wszystkie tak zaczynały że były nowe ;-):tak::tak::tak:, ja już ten status straciłam dawno a i tak dalej się czuję jak nowa. A jak nas poznasz to lepiej Ci pójdzie dalsze oswajanie się z nami i z forum, gwarantuje.
Moja też śpi ze nami i to po środku. Czas najwyższy to zmienić, ale ona nie daje się tak łatwo namówić, choć w Polsce jak była mała miała swoje łóżeczko i tam spała.

uff wlasnie uspilam Dominika ,tak sie rozbrykal w kapieli ,ze w ogole nie myslal isc spac .A jezeli chodzi o jego spanie ,to tez potrafi wstac pare razy (moze nie 20 )ale i tak jest to bardzo meczace .Zawsze przychodzi do nas do lozka ,i zawsze mnie wykopuje :wściekła/y::-(.

Czesc Sobotnie:-):-)
Ale pogoda dzisiaj znowu:-(na szczescie zaraz idziemy na urodziny,tzn Kuba idzie :-D:-Dale chociaz sie wyszleja,bo juz od rana klotnie sa o zabawki:wściekła/y:Teraz wlasnie kloca sie o ciezarowke,ktora lezala z dobre dwa lata:wściekła/y::wściekła/y:

Nasza Pani Przewodniczaca ma komputer w naprawie:tak:wiec nic nie pisze

NATALKA-jak bedziesz jechala do Sylwii mozesz wysiasc tak gdzie kiedys Sylwia mieszkala i tam Agaam bedzie na Ciebie czekala:tak:

AGNIESZKA UK-napiszesz mi gdzie te ciasta dobre kupilas?/bo bym sobie je zjadla:tak:

KATARINA-oj tak,przy odpieluszkowaniu malo ma sie czasu na kompa:-D:-D:-Dja nadal walcze z kupa:wściekła/y:bo czesto jeszcze niestety w majtakch laduje:sorry2::dry:
A u Ciebie sa juz jakies efekty??

ANIA1812-....niech nam zyje prezes naszego klubu...:-D:-D

TYNIA I WIKI-ty masz za dobrzez z twoja corka,do takiej godziny spac,moje dzieci nigdy tak dlugo nie spaly,no ale tez zawsze szli szybko wieczorem spac:-)
W sumie wole miec wieczor wolny a rano wczesniej wstac:tak:

RENUSKA- a jak u Ciebie idzie odpieluchowanie??

I co jutro z obiadem??na 14 w tym pubie co Amparowa linka podala,tak??

Cześć!

Wstawać śpiochy! Adam się dzisiaj obudził o 6:growl: ale na szczęscie J go zabrał i mogłam sobie pospać do 8:-) Filipek nie poszedł do polskiej szkoły bo od kilku dni jest lekko przeziębiony i wolałam nie ryzykować żeby nie przyniósł coś gorszego.

Żaneta- Adam też często zasypia przy cycu. Szczególnie jak się budzi w nocy. Na razie nie mam jeszcze pomysłu jak go tego oduczyć. Z Filipem poszło mi łatwo- zatkałam go smoczkiem i nie protestował:sorry2: Ale już czuje, że z tą przylepką nie będzie tak łatwo.
Co do aktu urodzenia to u nas w nazwisku jest "ś" i na poczatku urzędniczka wypisała akt na komputerze i potem dopisała kreseczki piórem. Ale potem pomyślałam, że tak każdy sam może sobie zrobić i poszłam do niej jeszcze raz i wypisała mi je ręcznie.
Katarina- torebka Wiki jest już coraz bliżej...:-D
Agaam- czemu nie masz humorku? Mam nadzieje, że udało ci się przekonać męża do niedzielnego obiadu
AgnieszkaUK- miłej pracy:tak:
Katin- czemu się nie odzywasz? Jak ząb Huberta?

Miłego dnia. Pa

Ostatnia edycja:
Doris- u mnie tak samo. Filip jak był mniejszy to potrafił sie obudzić przed 6. Ale za to wieczory mielismy spokojne. Adam ostatnio wstaje tak 6-7 a chodzi spać 19-20.
No i też miałam się zapytac co z tym obiadem. Jutro o 14? Czy ktoś tam robił rezerwacje?

Czesc witam z rana:-)

Ania1812 tak udalo mi sie przekonac meza wiec juz tym poprawil mi troche humor;-) tylko mialabym prosbe ma ktos na wierzchu tego linka z tym pubem bo zanim ja to znajde to moge sie nie wyrobic do jutra do 14:-p

Co do wszystkich martwiacych sie o nie przespane nocki to ja rowniez mam ten sam problem i do tego tak jak pisala zaneta moja Victoria tez zasypia tylko przy cycku wiec nie wiem co to bedzie jak juz ja odstawie:baffled: troche sie tego boje bo poki co nie mam zadnego pomyslu jak to zrobic zeby obylo sie bez zbednych placzow:confused:

Natalka tak jak Doris Ci napisala moge czekac na tym przystanku gdzie zawsze wysiadalas no i to tez tyczy sie innych dziewczyn.

Dobra uciekam bo czas na zakupy jechac bo w lodowce swiatelko:-D Milego dnia zycze:tak:

reklama
Agaam- ja właśnie szukałam adresu i okazało się, że na tej stronie jest adres z Bedfordshire (jakieś 3 godziny drogi od nas):-D. Znalazłam adres w Menston. Chyba o ten chodzi:confused: 47 Bradford Road LS29 6BU

Do góry