hej laseczki:-)dziekuje bardzo za zyczenia dla mojego Pawełka!!wlasnie zasnal,cos wczesnie dzisiaj poszedl,bo zazwyczaj to 11 a on jeszcze sie bawic chce i na sile go musze do cyca przystawic i zasypia.od przyszlego tygodnia mam taki ambitny plan,zeby go odstawic od cyca,bo juz mnie to meczy,ale martwie sie jak to bedzie z jego zasypianiem.do tej pory zasypial jedynie przy cycu i jak tak czytalam wasze wypowiedzi to,wasze maluszki to juz same zasypiaja,nie wiem jak wy to zrobilyscie

moj to sie budzi ze 20 razy w nocy i za kazdym razem cyca,no i oczywiscie z nami spi,ale to mi nie przeszkadza.
NATALKA-ja tez mialam taki problem z aktem urodzenia,bo tutaj mi napisala Pawel,a nie Paweł i w Polsce,zaden tłumacz nie chcial mi przetłumaczyc,wiec sie zdenerwowałam i sama kreseczke dostawilam

ona nam tutaj od razu powiedziala ze moze nam kreske długopisem dostawić,a moj A na to ze taka kreske to kazdy se moze dostawic.ale teraz znajoma rejestrowala i juz maja normalnie polskie znaki i elegancko jej zrobila ń.
mama juz w poniedzialek przyjezdza,wiec ja sie biore za poszukiwanie pracy,a malego pozniej dam do zlobka,bo bida z nedza :-):-):-)i wreszcie sobie posprzatam na spokojnie w szafkach w kuchni:-):-):-)tak kłusicie tym latte,ze i moze ja sie wybiore,jeżeli oczywiscie Sylwia nie bedzie miala nic przeciwko :-):-)bo ja taka obca jestem jeszcze tu