reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

Marta84 no rzeczywiscie to slusty czwartek moze uda mi sie zrobic faworki to przywioze:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
mam zamiar isc do fryzjera wiec moze pojawie sie w nowej fryzurce ja skonczylam sprzatac i tak sie wzielam za sprzatanie ze karpet caly wyczyscilam:-D:-D:-D:-D

reklama
zaraz zabieram sie za prasoiwanie bardzo lubie prasowac zwlaszcza przy muzyce wiec kto nie lubi niech podrzuca do mnie ja zrobie to z checia:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Graziul xxx to sie kuruj kobietko:tak::tak::tak::tak::tak::tak:
a co tu tak cicho dzisiaj pisac jak tam po weekendzie:blink::blink::blink::blink::blink:

Hejka dziewczynki
Tynia no to teraz się kochana nie możesz wykręcić, musisz przyjść, no i te faworki koniecznie zrób.:tak::tak::tak::tak::tak:
Mamatrójeczki pogratuluj też ode mnie Majeczce.
MArta84 ja już bym takiej kawy nie wypiła, ble
Katarina tylko nie zapomnij torebki przypadkiem od Sylwii, bo znowu będzie wędrować :-D:-D:-D:-D:-D:-D.

Tynia i Wiki-dzieki kobietko:tak::tak::tak::tak:tak kuruje sie odrazu:tak::tak:Nie moge sobie pozwolic na chorobsko!!!!!:no::no::no:Juz mi chyba lepiej:tak::tak:.Marta84-chyba mam wspolna pasje:tak::confused::confused:lubisz konie:confused::confused::confused: Moja bryka dzis jak oszalala!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:;-):tak::tak:istale chce zeby jej cos rysowac:tak::tak::tak::-D:-D:szok::szok:ZANETA BD7-BUZIOLE DLA MALEGO-STO LAT!!!!!:-D:-D:tak::tak::tak:KATARINA- co sie dzieje z nasza Wikus????taka grzeczna byla:confused::confused::confused:moze dosc ma juz zimy.POZDRAWIAM LASECZKI,ja zasiadam do testow:-):-):-):-),papapaa,CIAO CIAO

Roksanna mam do Ciebie pytanko:tak:.Czy wiadomo coś tobie o spotkaniu jutro Resource centre?Pytam bo pare dni temu dzwonił do mnie jakiś facet od Heleny i zapraszał mnie na to spotkanie a ja w sumie nie wiem po co :baffled::confused:.Pytam się Ciebie bo wiem że ty znasz Helenę i chyba uczestniczyłaś już kiedyś w takich spotkaniach:confused:.Dzięki dziewczynki za życzenia dla Krystiana trochę mu lepiej:tak:.Ale zmarzłam dzisiaj na spacerku:dry:.

Hej!
Sylwia.m- od której jest spotkanie? Bo ja nie wiem czy będe mogła przyjść. Okazało się, że w czwartek o 10 jest przedstawienie w szkole Filipa i oczywiście nie mogę go opuścić. Nie wiem ile to potrwa ale pewnie ok. godziny. Nie wiem czy opłaca mi sie przyjeżdżać bo koło 12-13 Adam robi się śpiący i marudny i będe musiała się zwijać:-:)-:)-(
Tyniaiwiki- jakbyś mieszkała bliżej to chętnie przywoziłabym Ci rzeczy do prasowania;-):-D Ja niecierpie prasować:baffled:Ostatnio kupiłam sobie wypasione żelazko i teraz troszke mniej niecierpie:tak:

Miłego wieczoru

Kasia8118 jeszcze nic nie słyszałam nic o tym spotkaniu. Może chodzi o to co wcześniej się nie odbyło, podzielenie się doświadczeniem matek rodzących w UK. Myślę że warto ja kiedyś dostałam voucher do morrisona za 15Ł.
Ania ja też wpadam na chwilę bo około 12.30 muszę się zmywać. :-( U mnie podobna sytuacja z żelazkiem też ostatnio zakupiłam bardziej wypasione niż miałam i już mi się lepiej prasuje, ale i tak robię to rzadko. :tak::tak:;-)

A Sylwia coś mówiła na spotkaniu w niedzielę że u niej na 9 rano :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D.

Aloha:-):-)
Kilka razy dzisiaj zbierałam się do pisania ale nic mądrego do głowy nie przychodziło:baffled:
No ale na rewelacje, które nam tu Roksanna zapodaje to musiałam zareagowac:sorry2::-D

A Sylwia coś mówiła na spotkaniu w niedzielę że u niej na 9 rano :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D.

A więc (pamiętam jak w szkole zawsze polonistka skrzeczała że nie zaczyna się zdania od więc:-p:-D) ja o tej godzinie jeszcze śpię to zostawię Wam drzwi do garażu otwarte:-D Aha, i nie zapomnijcie, że koniec spotkania o 14:tak:

A jeśli chodzi o czwartek to myslę, że koło 11

reklama
Witam dziewczyny z wieczorka:-):-):-)
Dopiero dorwalam sie do kompa bo moj siedzi zawsze przy nim a on ma teraz 4 tyg wolnego od lekarza:szok::szok::szok::szok:Zwariuje przez ten czas :-D:-D:-DU nas nic ciekawego oprocz pakowania gratow:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:A po spotkanku zostal u mnie malych samochodzik zolty wiec wlasciciel bedzie musial sobie go odebrac:-D:-D:-DPrzynajmniej na kawe sie zalapie:tak::tak::tak:Nic uciekam;-);-);-)
Fajnie ze obiadek Wam sie udal pozdrawiam:-):-):-)

Do góry