reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

wpadlam sie przywtiac-WITAM WAS!!!!!!!:-):-):-):-) Sylwia-:zawstydzona/y::zawstydzona/y:PRZEPRASZAM;-):zawstydzona/y:zapomialam ze nie wsz.sa poinformowani o moim emergency:tak::-D:-DObiecuje sumiennie poprawe:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2: a tak serio ,potem cos klikne bo teraz sie szykuje,to wsz.opowiem papaappaa:happy::tak::tak:

reklama
WITAM SIĘ I JA :-) NIE WIEM CZY KTÓRAŚ MNIE JESZCZE PAMIĘTA, JA PISAŁAM TROSZKĘ TUTAJ PARĘ MIESIĘCY TEMU:tak: MAM NADZIEJĘ ŻE TERAZ JUŻ SIĘ NIE OPUSZCZĘ I BĘDĘ PISAĆ CODZIENNIE :tak: MIELIŚMY TROSZKĘ KŁOPOTÓW Z PRZEPROWADZKĄ ALE JUŻ JAKOŚ POSZŁO ,MIESZKAMY JUŻ NA NOWYM ALBO DOPIERO OD STYCZNIA:-):tak: NASZA OBAWY MIESZKANIA NA HOLM WOOD OKAZAŁY SIĘ ZBĘDNE BO JAK NA RAZIE NIC SIĘ NIE DZIEJE I MAM TAKĄ NADZIEJĘ ŻE BĘDZIE TAK DALEJ:tak::sorry: POZDRAWIAM WSZYSTKIE PANIE I ŻYCZĘ MIŁEGO DNIA:-)

Czesc w ten piekny sloneczny dzien:-D:-D:-D

KASIA8118-ja kupilam na hali taki garniturek,ale tez widzialm duzo fajnych na ebayu:tak:A Ty jaki chcesz taki typowo bialy stroj,czy jakis garniturek ??i w jakim kolorze?:-)

DOMINISIA-fajnie ze znowu z Nami bedziesz pisala im wiecej nas tym milej:-D:-)
Super ze wam sie dobrze mieszka i ze jest spokojnie,to najwazniejsze:tak:a duzo miliscie do remonrtu??

dobra koncze bo David placze ze go brzuch boli:-(

Witam. Dziękuję ze zaproszenie do "kulkolandu", ale akurat dziś jeżdziłam cały dzionek po mieście. Szukałam jakiś sklepów z rzeczami dla dzieci tak dla "rozpoznania" terenu. Jeśli chodzi o termin porodu to myślę, że będzie to gdzieś na przełomie września i października, choć dokładnie dowiem się po wizycie u lekarza. Co do umieszczenia suwaczka to faktycznie muszę to zrobić. Mam nadzieję, że sobie z tym poradzę:-p
A tak w ogóle to zastanawiam się (choć wiem że to za wcześnie), czy może któraś z Was miałaby do sprzedania łóżeczko i wózek.
Pozdrawiam:-)

DORIS 78 MY TO JESZCZE MAMY REMONT:zawstydzona/y::tak::-) I NIE WIEM KIEDY ON SIĘ SKOŃCZY ALE NAJWAŻNIEJSZE ŻE JUŻ MIESZKAMY JAKOŚ SOBIE MUSIMY RADZIĆ :laugh2: MONIKA A GDZIE TY MIESZKASZ NA BD 4 ?? BO MOŻE MIESZKAMY BLISKO SIEBIE TO BYŚMY SIĘ SPOTKAŁY JAKBYŚ MIAŁA OCHOTĘ:tak:

joł mamki;-):-) jak wam mija dzionek??mnie mija spokojnie,chciałam podziękować dziewczyną za spotkanko,było miło:tak:;-) jedynie na co ponarzekam to na kawe :crazy: następnym razem chyba wezmę ze sobą w termosie:tak::zawstydzona/y: ale po za tym fajnie było:tak:;-) Natalia-[tak jakoś się wybieram z Sylwią do ciebie,tak się w aucie dziś zgadałyśmy jstysiak-miło było poznać:tak: dominisia-[witam cię na forum:tak:;-) agamm-[jak tam teściowa?dobrze jest??:-D:-D katin-[co się z tobą dzieje?wszystko ok?sąsiadko:-) Dobra już chyba wszystko napisałam co chciałam:confused::errr: o czym tu zresztą pisać jak nic się nie dzieje szczególnego,ale cieszę się że nie polecę sama do PL:-):-) mąż mój dziś rozmawiał z szefem i ten wyraził zgodę:tak:;-) a dzień wcześniej kupił bilet więc taki ryzyk fizyk to był,ale tani był więc straty wielkiej by nie było ale jestem HAPPY!!!!!:-D:-D:-D nie lubię sama latać:crazy::no::no: ok idę sobie podwieczorek jakiś uszykować bom głodna troszku:happy:papa

aha laski debeski:-D:-D:-D zapomniałam nadać komunikat:tak:;-) dzis na kulkach wpadłam na pomysł:tak: 8 marca jest dzień kobiet,więc ustaliłyśmy z dziewczętami wstępnie,że u chińczyka taki babski wieczorek byśmy sobie zorganizowały:tak::-):-) są chętne oprócz tych które już wyraziły takową chęć:-p:happy::confused:

Ostatnia edycja:
reklama
Katarina-Ja jestem tez chetna na 8 marca do chinczyka:-):-):-):happy::happy:Do CHINO -THAI tak?????:-):-)mniam mniam :-):-):-)Witaj Dominisia:tak:;-);-)
ja mialam dzis typowy dzien relaxu:happy::happy::happy:;-);-)Mala z tatusiem zostala a ja basenik i sauna:happy::happy::happy::happy:Ach szkoda ,ze tak czescej nie mozna:-:)-:)-( Uciekam laseczki ,mala przebierac do spnia i potem sobie wsakuje do wyrka ,ogladac samo zycie na necie:tak::tak: A Michu juz robi pyszna pizze:tak:ale pachnie:-);-) Chyba moj dzien relaxu sie jeszcze nie skonczyl:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:BUZIACZKI MAMUSKI