reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

Czesc Kobietki!
Dla wszystkich duzo sloneczka w dniu naszego swieta!!! :-)
doris78
Dusia miala problem z brzuszkiem,najpierw nie chciala nic jesc oprocz mleczka i przez kilka dni miala rozwolnienie,pozniej jednego dnia nie zrobila kupki na nocnik a jak zmienialam jej pieluche to myslalam ze umre ze strachu bo byla tam kupka i setki malych czarnych niteczek! przestraszylam sie ze to jakies robaki ale okazalo sie ze czasami dzieci tak trawia banana :szok: nie mniej jednak odwiedzilam lekarza,ponadto ciag dalszy problemow z sucha skorka no i tak to u nas wyglada :dry:
biedny ten twoj Dawidzio,jak dlugo chorowal ze az kilogram schudl? cale szczescie ze juz mu lepiej ;-) a ja w sobote mialam mozliwosc sprobowania wypieku waszej Marysi,bo zrobila tort urodzinowy dla mojego siostrzenca,pyyycha-truskawkowy :-D
katarina26 jak tam wiktorka? mam dla niej prezencik na poprawe humorku :-)

reklama
Wszystkiego naj, naj kobitki.
Wybieramy się do parku z Mojądzidzią, do Horton Parku na 11.30 (tak mniej więcej). Ktoś dołączy?
Marta84 w imieniu Mati dziękuję za życzenia.

ROKSANNA-Wszystkiego Najlepszego dla Mati:-)
To Ona bedzie zawsze podwojnie swoje swieto obchodzila:tak:fajnie:tak:
Ja w sumie moge przyjechac,mam licytacje na ebayu ale wczesniej sobie zabiduje

MOJADZIDZIA-David nie jadl przez tydzien prawie nic i dlatego taki spadek wagi:-(a chorowal dokladnie tydzien i naprawde cierpial kazdego dnia:-(
A banany to maja do siebie ze zostawiaja w kupce jakby... robaczki:-D:-Dpamietam jak pierwszy raz dalam Kubusiowi banana ,tez zaraz byla u lekarza:-D:-D
zdrowka dla Nadusi:-)

Ostatnia edycja:
Hej Kobity:-) Wszystkiego naj naj w dniu Naszego święta. Baby górą:-D:-D:-D:-D:-D

Mati wszystkiego najlepszego Mała Kobietko. Dużo dużo uśmiechu i spelnienia wszystkich marzeń:-)

Roksanna przyjechałabym ale Rafał dzisiaj do 14 w domu więc wykorzystam go do pomocy w zakupach. Następnym razem też dajcie znać a zjawię się:tak:

Graziul współczuję problemów:-( i trzymam kciuki żeby kryzysiki się skończyły i zdrówka dla babci:-)

Marta84 myślę że standardowo 10-11 ale jestem flexible;-) Ps. Majka dba i kondycje mamy, chyba mysli że potrzebujesz kilku ćwiczeń:-D

Czesc dziewczynki:-)

Wszystkiegoo naj naj dla Wszystkich kobietek tych mniejszych i tych wiekszych
:-)

Mati 100 latek rosnij duza i zdrowa:tak::tak::tak:

My wyruszamy na spacerek zaraz szkoda tego sloneczka zeby siedziec w domku:tak:

mojadzidzia witaj po przerwie fajnie ze napisalas oby czesciej:tak: Dobrze ze z Dusia juz wszystko w porzadku nie zazdroszcze tej sytuacji sama bym siie przerazila. Teraz juz bedzie dobrze 3mam za to kciuki;-)

sylwiam ja tez chetnie przyjde ale na 100% dam znac jutro oki??

graziul wspolczuje:-( tulaski dla Ciebie:tak:

Ok uciekam szykowac Mala do spisania pozniej:-)

Cześć kobietki!

W dniu naszego święta życze nam dużo radości, uśmiechu na twarzy oraz samych słonecznych dni

Matyldo- w dniu urodzin życze Ci dużo szczęścia, słodyczy, uśmiechu i mnóstwa dobrej zabawy

Mojadzidzia- fajnie, że sie odezwałaś. Udały się wczorajsze zakupy?
Doris- oj co sie Davidek nacierpi. To teraz musisz go troszke podtuczyć;-)
Jestem zadowolona z zakupów. Żałuje tylko, że nie było więcej ubranek. Kupiłąm tylko 2 bluzeczki i 2 czapeczki.
Graziul- uszy do góry. Będzie dobrze. Ty to się masz z tymi urzędami. Naprawde współczuje
Sylwia- Adam na razie nie zwraca za bardzo uwagi na ten pchacz. Dostał tyle zabawek, żę na razie zajmuje się czymś innym. Za to ja jestem bardzo zadowolona z zakupu bo wygląda jak nowy:tak:
Agaam- no widzisz jakiego dzielnego masz męża. Może nastepnymrazem i ja się skusze na jakieś %:-D
Nefretete- to się uśmiałamz D:-D:-D:-D Może chciał Ci zaimponować żebys więcej na niego nie narzekała;-):-D
Ampar- nie ma za co. Dług dopisze Ci do rachunku:-D Dobrze, że znalazłaś swój moherek:-)

A u nas nic ciekawego. Adam śpi a ja mam chwilke dla siebie. Ide sobie zrobic kawki. Pa pa

JA pierdziele wcięło mi posta:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: dobra napisze krótko!!!!!
1.wszystkiego najlepszego w dniu kobiet
2.nie olałam was
3.Wiki jest chora
4.mam stresora
5.odezwę się pozniej jak wrócę od lekarza.

Dla wszystkich koleżanek z forum ;)
Przyjmij życzenia Babo kochana od drugiej baby z samego rana. Niechaj dzień cały będzie radosny, bądź zdrowa Babo aby do wiosny! Szczęścia życzę Tobie i sobie i wszystkim kobietą na całym globie. By marzenia się spełniały i nas chłopy wyręczały! My dziś drinki i kaweczki! Nasze święto dziś babeczki!!!

………………………._.;_'.-._
……………………….{`--..-.'_,}
……………………{;..\,__...-'/}
....._.;_'.-._ …{..'-`.._;..-';¬
...{`--..-.'_,}…`'--.._..-' ....._.;_'.-._
.{;..\,__...-'/}…._.;_'.-._ ...{`--..-.'_,}
.{..'-`.._;..-';.{`--..-.'_,}.{;..\,__...-'/}
....`'--.._..-'.{;..\,__...-'/.{..'-`.._;..-}
........,--\\..,-"…`'--.._..- .....--.._..-
...... ....._.;_'.-._..... ||......//
..........{`--..-.'_,}.,-"-.....//.,-"-..
........{;..\,__...-'/....'-.\.// (..'-...\
………..{..'-`.._;..-'. ,/. // ;---,
......../....-'.)\\......... /.,-"-....\
........\,---'`...\\.......//. (..'-.....\
....................\\....//
................../_\\Y//_\
.................(_,-}={-,_)
...................\_//((\_/
.....................//))(\
....................(/..)) :-):-):-):-):-)

Ostatnia edycja:
:-)
Cześć dziewczynki!!!!!

Z okazji Dnia Kobiet najlepsze życzonka!!!!!!

Niestety nie dotarłam do Was na spotkanie, bo mój mężczyzna przygotował mi niespodziankę z okazji urodzin (które dziś obchodzę).

Widzę, że świetnie się bawiłyście. Mam nadzieję, że będzie nie jeden taki wypad, wtedy się przyłączę.

Znów dziś piękna pogoda. Za chwilę ograrnę dom i idę na spacerek. Trzeba korzystać ze słonka póki jest:-)

Odezwę się później. PA

reklama
Witam w ten piekny dzien:-):-)
Po pierwsze wszystkiego najlepszego w dniu kobiet:-):-)
roksannna-duzo zdrowka dla Matyldy:-):-)
monia22310-dla ciebie tez najlepsze zyczenia:-):-)
Dzien dzis dla nas łaskawy piekna pogoda:cool2::cool2:Az w domu nie chce sie siedziec:-D:-DNic uciekam korzystam ze nikogo w domciu nie ma:-D:-D

Do góry