Ania1812
Fanka BB :)
Cześć dziewczynki!
Już prawie wieczór a tu jeszcze nikogo nie było
Ale nic dziwnego taka piękna pogoda to szkoda siedziec w domku.
Ampar, Agaam, Doris, Sylwia.m, Marta84, Nefretete- dzięki bardzo za wczorajszy wypad. Było super i dawno się tak dobrze nie bawiłam
Marta84- dzieki za namiary na ta giełde. Jestem bardzo zadowolona z zakupów. Chciałam kupić troszke wiecej ciuszków ale niestety nie było zbyt dużego wyboru. Za to kupilismy mnóstwo bardzo fajnych zabawek

To chyba tyle. Pozdrawiam
Już prawie wieczór a tu jeszcze nikogo nie było
Ale nic dziwnego taka piękna pogoda to szkoda siedziec w domku. Ampar, Agaam, Doris, Sylwia.m, Marta84, Nefretete- dzięki bardzo za wczorajszy wypad. Było super i dawno się tak dobrze nie bawiłam
Marta84- dzieki za namiary na ta giełde. Jestem bardzo zadowolona z zakupów. Chciałam kupić troszke wiecej ciuszków ale niestety nie było zbyt dużego wyboru. Za to kupilismy mnóstwo bardzo fajnych zabawek

To chyba tyle. Pozdrawiam

Ale teraz moge skrobnac pare zdan

zaluje ze nie dotarlam do was w sobote ale miam urodzinki siostrzenca mam nadzieje nastepnym razem uda mi sie wyskoczyc,chociaz preferowalbym na tygodniu bo zawsze troszke taniej 
u mnie bez wiekszych zmian,czyli srednio na jeza,duska ma sie dobrze chociaz mialysmy kilka razy nerwowe dni,na szczescie okazywlo sie ze nic powaznego 
:-