reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

witam :-)
ze skora Dominika juz lepiej ,dziwne zeby taka reakcja byla :confused:No ale kamien spadl mi z serca .Dzisiaj pogoda nie rozpiescila nas tak jak wczoraj ,bylam dzis z Dominem na spacerze bez wozka i w drodze okazalo sie ze jego adidasy sa juz ciasne :baffled:,wiec jutro czeka nas fryzjer ,bo ja mycia czupryny mojego dziecka sie nie podejmuje ,i kupno butow .Padam z nog ,teoretycznie zacza sie juz weekend i Grzesiek bedzie wstawal w nocy do dziecka w razie czego :-).

reklama
A ja się cały czas waham nad pójściem chińskiej, bo miałam trochę wydatków w tym miesiącu, więc się nie deklarowałam wcześniej. Skończy się na tym że chyba pójdę. Im bliżej wyjścia tym bardziej chcę wyjść z Wami, natomiast nie będę szła do pubu z Wami. Marta możesz mnie ołówkiem wpisać na listę rezerwową :-D:-D i z boczku napisać 95% :laugh2::laugh2::laugh2:.
Katarina niestety każda przeżywa powroty z Polski, normalka. Jeżeli coś mogę wtrącić, to minie. ;-)

MARTA84- ja bede jutro u Chinczykow,tyle ze raczej kolo 18 jak juz pisalam:-):-)

mala juz spi:happy2:
mezus tez przydrzemal:-D:-D:-D
a ja ogladalam moje angielskie seriale;-)
dzis mialam latania od samego rana,nursery ,poczta lekarz,apteka ,potem jazda i tak caly dzien praktycznie poza domem

oooo mala wlasnie sie przebudzila z placzem,ale chyba juz dobrze polozylam ja spowrotem

a na moich lekcjach jazdy idzie mi calkiem calkiem:happy2::happy2::happy2:

to chyba dlatego ze moj instruktor taki super:happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::-D:-D:-D:-D:-D:-D;-)

a serio to duzo juz sie naumialam;-)ale wciaz jeszcze dluuuga droga :tak::tak:

no nic trza kolacyjke dobra zrobic i do wyrka ,jutro sprzatamy cala chalupke

do jutra wieczorkiem w Chinczyku:-):-):-)

DZIEWCZYNY PRZYBADZCIE JAK NAJLICZNIEJ _BEDZIE GICIO;-);-);-);-)

Doris ja specjalnie dla Ciebie to pisze:-)
Oczywiscie ze znajdzie sie miejsce dla Ciebie juz obgadalysmy to z Sylwia za Twoimi plecami:-p:-p

Sylwia Doris do zdzwonienia jutro:tak:

Dobranoc

hej :-)

ale jestem dzis zla :wściekła/y: bo popsuly mi sie hamulce w nowym wozku :wściekła/y::wściekła/y: gow... spacerowki :wściekła/y: zastanawiam sie czy nie kupic jakiejs nowego solidniejszego bedzie sie ciezej prowadzic no ale co terenowka to terenowka :-D a te hamulce wogole nie przeskakuja tylko na sile musze i jeszcze z gory spadaja i mi hacza o kola :wściekła/y::wściekła/y: cale szczescie mam gwarancje chyba ze mojemu D uda sie cos z nimi zrobic :baffled:

Ania1812 chyba kazda z nas inaczej zniesie implant o moim libido lepeij nic nie mowiec bo jest bardzo bardzo ,,, malutkie ale to nie jest najgorsze tylko te bole i zawroty glowy :wściekła/y: a nie moge sie zebrac zeby isc do gp zeby mi to wyjeli :sorry2:

justysiak witaj po przerwie :-)

katarina witaj spowrotem :-) humorek szybko Ci wroci <mam nadzieje> i znowu wszystkich do pisania bedziesz zaganiac :-D

doris78 ciesze sie za z Dawidkiem lepiej :tak:

Witam i ja:-):-)
Piekna pogoda (powtarzam sie):-D:-D
My tez calymi dniami na dworzu,dzis troszke ten wiaterek nie zabardzo byl:tak::tak:
Doris-troche pozno sie odezwalam ale ja podawalam malej loda to jej chlodzilo i mniej bolalo(rada od pediatry);-);-)
Tynia i wiki-dziekuje za spotkanko:-):-)
Daga-milo było poznac:-):-)
Ja dostane wariacji w domciu moj ma kolejny miesiac chorobowego:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Dwa dni zab mnie bolal spac nie moglam i juz mialam go dosc :-:)-(
Stracilam watek o czym to jeszcze chcialam napisac:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Uciekam spac,a Wam zycze udanego spotkania Jutro;-):tak:

Hej laseczki wiem że wczoraj pisałam że będę ale jakoś dzisiaj nie jestem tego pewna bo kiesko się czuje:baffled:.Jest jeszcze wczesna godzina więc może dużo się jeszcze zmienic.Jak coś to nie mogę nic obiecac na 100%:no:.Ale się postaram :tak:.

reklama
Do góry