Monia22310
Fanka BB :)
Cześć! Kolejny piękny dzionek. Byłam dziś z moim w ratuszu. Papiery o benefity przyślą do domu. Musimy je wypełnić i odesłać do nich a wtedy oni podejmą decyzję. heh do każdego benefitu inna aplikacja.... Masakra.
Dostałam dziś list z NIN. Przełożyli mi spotkanie na 24.03. a niby miało być w przyszłym tygodniu (tak mówiła babka, która dzwoniła że nie będę miała tego dziś).
Do lekarza idę wreszcie w przyszłym tygodniu. I juz chyba wtedy jakoś z tą położną się spotkam, bo czas najwyższy.
No nic czas wykorzystać pogodę i pomyć okienka. A potem wyskoczę do ogródka, tam też trzeba trochę pogrzebać.
Pozdrawiam
Dostałam dziś list z NIN. Przełożyli mi spotkanie na 24.03. a niby miało być w przyszłym tygodniu (tak mówiła babka, która dzwoniła że nie będę miała tego dziś).
Do lekarza idę wreszcie w przyszłym tygodniu. I juz chyba wtedy jakoś z tą położną się spotkam, bo czas najwyższy.
No nic czas wykorzystać pogodę i pomyć okienka. A potem wyskoczę do ogródka, tam też trzeba trochę pogrzebać.
Pozdrawiam
dajcie mi troszkę czasu na dojście do siebie
zawsze tak mam kiedy wracam z Pl,tym bardziej kiedy 2 letnia dziewczynka prosi cię o zostanie w Pl i robi przy tym oczka jak kot z shreka:-( masakra,moje rozstanie było tym razem bardzoo bolesne dla mnie,zrozumcie i bądzcie wyrozumiałe,do chinola zobaczę czy przyjdę bo jakoś nie mam nastroju,jak będę to będę jak nie to nie

Wiec jak juz dzis mam go nastawiac ze straci troche meczu czy pasuje Wam ta godzina??
Ale glowa do gory bedzie dobrze przyjdz jutro tez do chinskiej to oderwiesz sie troche od tych mysli