reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

Cześć! Kolejny piękny dzionek. Byłam dziś z moim w ratuszu. Papiery o benefity przyślą do domu. Musimy je wypełnić i odesłać do nich a wtedy oni podejmą decyzję. heh do każdego benefitu inna aplikacja.... Masakra.

Dostałam dziś list z NIN. Przełożyli mi spotkanie na 24.03. a niby miało być w przyszłym tygodniu (tak mówiła babka, która dzwoniła że nie będę miała tego dziś).

Do lekarza idę wreszcie w przyszłym tygodniu. I juz chyba wtedy jakoś z tą położną się spotkam, bo czas najwyższy.

No nic czas wykorzystać pogodę i pomyć okienka. A potem wyskoczę do ogródka, tam też trzeba trochę pogrzebać.

Pozdrawiam

reklama
Hej Babeczki
przepraszam ze ta dlugo mnie nie bylo,ale korzystam z urokow rodzinnych;)misio ma urlop i do tego sliczna pogoda to ciagle w rozjazdach.Kurcze moglo by tak zostac.
Na poczatek przepraszam za literowke,ale mam nowego kompa i jeszce nie zdazylismy ustawic polskich znakow:(.
Doris Kurcze strasznie wspolczuje;( buziole dla malego;* dzwonilam do sylwim zeby ci przekazac ze moze dentinox troszke by mu ulzyl.Bo pamietam jak moja pediatra kolezance poradzila.
Kurcze jeszce nie opanowalam tego nowego image forum.ale w poniedzialek nadrobie
Dzieki laseczki za pamiec i do uslyszenia;D

Cześć i czołem:-) melduje swój powrót do rzeczywistości,jestem w trakcie klimatyzacji:tak: dajcie mi troszkę czasu na dojście do siebie:sorry2: zawsze tak mam kiedy wracam z Pl,tym bardziej kiedy 2 letnia dziewczynka prosi cię o zostanie w Pl i robi przy tym oczka jak kot z shreka:-( masakra,moje rozstanie było tym razem bardzoo bolesne dla mnie,zrozumcie i bądzcie wyrozumiałe,do chinola zobaczę czy przyjdę bo jakoś nie mam nastroju,jak będę to będę jak nie to nie:sorry2: wsio ryba,pozdrawiam Was serdecznie :happy2:

Ja tak jak pisalam wczesniej bede jutro w chino thai;-);-)

tyle ze 17 to zdecydowanie za wczesnie dla mnie ,ja moge ok 18 bo moj dopiero wtedy wroci;-);-)to mam nadzieje ze poczekacie tam na mnie :tak::tak::tak: uciekam na kolejna lekcje jazdy ,papapappapapa do potem:-):-):-)

na wstepie- musze krzyknac- JESTEM JEJUUUUUUU:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: bylam zalogowana, napisalam mega post i przy wyslaniu pokazalo mi ze zalogowana nie jestem.szok brak slow i wogole:wściekła/y::wściekła/y:
my juz po spacerku i obiedzie-teraz czas na sprzatanie-nikola bajke oglada wiec postanowilam cos skrobnac
moj dzis tez pozno wroci to bede miala szanse sie wczesnie polozyc-jutro weekend pracujacy
dzis wyslala dziadkowi na 70-te urodziny slodki telegram z poczty kwiatowej-czekolada w drewnianym pudelku z wygawerowanym wierszykiem w srodku-mam nadzieje ze sie bedzie cieszyl:-)
u nas internet banking juz dziala-R wszystko rano zalatwil, ale nie pozostawil na mnie suchej niktki:-p:zawstydzona/y:
dziekuje za dodanie otuchy w sprawie mamy-ale ciezko mi bo sie martwie-3 tygodnie w niewiedzy-meczarnia:-(
doris- strasznie mi przykro z powodu Davidka-ja nikoli na plesniawki smarowalam nystatyna. oby mu szybko to przeszlo
renuska-my tez swojego czasu uczestniczylismy w nocnych zabawach nikoli-strasznie meczace:-(
graziul-mialam sie pytac wczoraj, ale zapomnialam- gdzie chodzisz na play grups?? jezli niedalego to moze i ja bym tez pouczestniczyla;-)
katarina-witaj znow wsrod nas:-)
justysiak-nareszcie:-)
sylwia-ja tez jestem za parkiem-mi najbadzie pasuje lister park:zawstydzona/y::-p:tak::-)
mojadzidzia-juz nas nie lubisz?? nie odzywasz sie?? tesknimy:tak:
ok uciekam bo moja nikola dorwala smoka, jak nigdy bo uzywa go tylko na noc- i go tak targa ze zaraz z niego nic nie zostanie:-( ulze jej dentinoxem:tak:

teraz przed kazdym wyslaniem postu bede go kopiowac:cool2:

Ostatnia edycja:
Czesc kobietki:-)

Dzis dzien troszke zabiegany wiec dopiero teraz mam czas zeby cos napisac.

Od dzis naleze do grona zimplantowanych dziewczyn:-p Poki co odpukac dobrze sie czuje mam nadzieje ze tak zostanie albo chociaz zeby jutro nic mi nie dolegalo z tego powodu:tak: Sylwiam jesli chodzi o jutro to P bedzie ogladal mecz lechii ktory zaczyna sie o 16 i pewnie bedzie chcial go stracic jak najmniej przerwa w meczu jest o 16:45 ale jesli bedzie trzeba go wyciagnac szybciej to zrobie to chocby sila:-D Wiec jak juz dzis mam go nastawiac ze straci troche meczu czy pasuje Wam ta godzina??

Katarina witaj z powrotem:tak: Ja tez nie lubie powrotow z Polski:no: Ale glowa do gory bedzie dobrze przyjdz jutro tez do chinskiej to oderwiesz sie troche od tych mysli:tak: Z nami nie bedzie Ci smutno;-)

Hmmm jakos wena mi uciekla:no:

Moze pozniej cos skrobne jak Mala poloze spac....

To tymczasem :-D Papa

ja jutro będę:tak:

Mam nadzieję że w sumie uzbiera się więcej dziewczyn bo jak narazie tylko Ja, Agaam, Graziul i Marta84 napisałysmy że będziemy, reszta ma zlewkę:sorry2:

Agaam oczywiście dostosujemy się do kierowcy:tak: mam nadzieję tylko że w tym pośpiechu dowiezie nas cało na miejsce;-):-D

Hejka!

W końcu chwila spokoju:-):-):-) Adam śpi, Filip ogląda bajke a J ma wychodne na piwko:dry:
Jak ja sie ciesze, że jest już weekend:tak:

Marta84- ja będe
Agaam- zdawaj relacje z samopoczucia bo ja cały czas się zastanawiam nad implantem. Najbardziej to się boje spadku libido bo mój J by tego nie przeżył:-D
Katarina- witaj z powrotem. Nie wiem czy Cię to pocieszy ale ja ZAWSZE po powrocie z Pl mam mega doła. Na szczęście mija po kilku dniach. Wpadnij jutro do chińczyka a na pewno się troszke rozerwiesz i humorek wróci:tak:
jstysiak- ale masz dobrze z tymi urlopami męża.
Monia- Ty się za bardzo nie przemęczaj. Chociaż w ciąży można się troszke powyręczać facetami. Ja przez całą ciąże ani razu nie umyłam okien (niecierpie tego robić) tylko zlecałam to J.:-D:sorry2:
Renuska- to niezłą nocke Wam zafundował Dominik. Współczuje. Co do suchej skóry to nic nie doradze ale nie sądze żeby to mogło wyskoczyć od niemycia.

Pozdrawiam

reklama
MARTA84- mam nadzieje ze nie jest juz za pozno,ja mam nadzieje ze bede:tak:
A i ja jestem z Wyke ale nie jade autem:no:

Agaam-a znajdzie sie miejsce dla mnie u Was w aucie??:-):sorry2:

KATARINA-ja tez nienawidze powrotow,rycze jak bobr,ale w sumie co sie dziwic na ze placzemy,moj Kubus tez zawsze palcze a wiecej zycia spedzil juz tutaj:sorry2:

JSTYSIAK-dzieki za rade Sylwia przekazala,ja dotstalam od lekarza cos takiego :tak:

AGNIESZKA UK-fajnie ze u Was juz jest ok z praca R ,widac po Twoich postach ze samopoczucie lepsze;-)
trzymam kciuki za Twoja mame:tak:

Dzieki za Davidka,chyba wasze posty pomogly bo juz wieczorem bylo lepiej,po calodniowym milczeniu odezwal sie wkoncu ze chce parowke:-Di zjadl 3,a potem troche pochasal z Marcelem.Mam nadzieje ze juz dzisiaj w nocy bedzie ladnie spal:tak:

Dobra ide rogowke prac,zabieram sie za to juz dwa tygodnie:sorry2::zawstydzona/y:

Do góry