mojadzidzia
Fanka BB :)
Monia i Matyldzia wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek!!!!
Zanetabd7 jak pogoda bedzie ladna to ja chetnie sie jeszcze w tym tyg do parku wybiore
gratulacje dla Pawelka,widzisz jakiego masz zdolnego synka ;-)
mamatrojeczki powodzonka zycze,oby ci sie udalo wszystkopozytywnie pozalatwiac,a wasz landlord wyraza zgode na dss? bo nasz niestety nie
wow,gratulacje dla Natalki! ;-)
dziewczynki,ciesze sie ze spotkalysmy sie w parku,na sloneczku i od razu samopoczucie mi sie poprawilo a jak wrocilam do domu to poprasowalam sterte ciuszkow ktora na mnie czekala od tygodnia
pogoda coraz lepsza wiec pewnie czesciej uda nam sie spotkac na swiezym powietrzu
uciekam do wanienki zrelaksowac sie,milej nocki dziewczynki!
Zanetabd7 jak pogoda bedzie ladna to ja chetnie sie jeszcze w tym tyg do parku wybiore
gratulacje dla Pawelka,widzisz jakiego masz zdolnego synka ;-)mamatrojeczki powodzonka zycze,oby ci sie udalo wszystkopozytywnie pozalatwiac,a wasz landlord wyraza zgode na dss? bo nasz niestety nie
wow,gratulacje dla Natalki! ;-)dziewczynki,ciesze sie ze spotkalysmy sie w parku,na sloneczku i od razu samopoczucie mi sie poprawilo a jak wrocilam do domu to poprasowalam sterte ciuszkow ktora na mnie czekala od tygodnia

pogoda coraz lepsza wiec pewnie czesciej uda nam sie spotkac na swiezym powietrzu
uciekam do wanienki zrelaksowac sie,milej nocki dziewczynki!

przy duzym rencie ,malych dochodach:-(nie mam pojecia jak oni licza

a jutro play grup-a.Ja bardzo chetnie tez przyjde do lister tylko tak ok 12 bo mamy z amelka tez play grupe.Wiec jak byscie poczekay to ja chetnie dolacze
) .
ja juz nie mam siły na nia,noce sa nieprzespane,dusi mi się,charczy...w dodatku od 3 dni nic kompletnie nie je,tylko pije i wymiotuje:-( nie wesoło ogólnie,a ja bym tak bardzoo z wami do parku poszła,ale jeszcze ten tydz.kolejny jesteśmy uziemione,mus to mus..
Alexnow-[dzięki za opinie na n/k mojadzidzia-[w imieniu Wiki dziękujemy za zabawkę,Wiki się ucieszy z niej na bank