zanetabd7
Fanka BB :)
:-)cześć wszystkim:-):-)my tez juz po spacerku,ale powiem wam ze zmarzłam
myslalam ze cieplej jest,no ale dobrze chociaz ze nie pada,bo wtedy deprecha murowana:-)bylam zaplacić ten dziadowski cauncil tax i ubezpieczenie mojego A,bo juz termin minął miesiac temu.aaa oczywiście namówiłam go wczoraj zeby skoczyc i zobaczyc z zewnatrz mieszkanko,no i okazało sie ze blok jest nawet fajny,plastikowe okienka i balkony nawet:-)na bd4,ale nie wiem jak wam dokladnie wytłumaczyć,moze jak sie przeprowadzimy to same zobaczycie :-)takze jak bedzie lazienka i kuchnia ok i troszke tansze od naszego to sie przeprowadzimy,bo tak w wynajmowanym przez agencje,to kurde szkoda mi paneli nawet polozyc.
agaam-pewnie juz malej zabki beda szly,pawelek ma 6 ale jakby mogł to wszystko by sobie wlozyl do buzi,ostatnio kleczy na podłodze przy drewnianym stoliku i skrobie go zebami!!
az plakal jak mu powiedzialam ze nie wolno,bo normalnie az slady zebow mi pozostawial.
sylwia-ty na bilansie byłas,a my w czwartek mamy szczepienie
a z malutkiej duża pannica juz:-)moze i ja bym sie wybrała na kawke,bo juz z checia chciałabym Was poznac
katarina26-ojjjj trzymama kciuki,zeby małej jak najszybciej przeszło,bo najgorsze co moze byc to jak dziecko jest chore:-
-( jak facet w domu chory to prawie to samo,czasem gorzej
ide za obiad sie brac,ale tez mi szkoda czasu jak Pawełek spi,wole odsapnac troszke,a pozniej z nim zrobie gulasz,wystawie mu ze 3 garnki i pokrywki i jakos damy rade:-)

agaam-pewnie juz malej zabki beda szly,pawelek ma 6 ale jakby mogł to wszystko by sobie wlozyl do buzi,ostatnio kleczy na podłodze przy drewnianym stoliku i skrobie go zebami!!

sylwia-ty na bilansie byłas,a my w czwartek mamy szczepienie

katarina26-ojjjj trzymama kciuki,zeby małej jak najszybciej przeszło,bo najgorsze co moze byc to jak dziecko jest chore:-

ide za obiad sie brac,ale tez mi szkoda czasu jak Pawełek spi,wole odsapnac troszke,a pozniej z nim zrobie gulasz,wystawie mu ze 3 garnki i pokrywki i jakos damy rade:-)