reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

:-)cześć wszystkim:-):-)my tez juz po spacerku,ale powiem wam ze zmarzłam:baffled::baffled:myslalam ze cieplej jest,no ale dobrze chociaz ze nie pada,bo wtedy deprecha murowana:-)bylam zaplacić ten dziadowski cauncil tax i ubezpieczenie mojego A,bo juz termin minął miesiac temu.aaa oczywiście namówiłam go wczoraj zeby skoczyc i zobaczyc z zewnatrz mieszkanko,no i okazało sie ze blok jest nawet fajny,plastikowe okienka i balkony nawet:-)na bd4,ale nie wiem jak wam dokladnie wytłumaczyć,moze jak sie przeprowadzimy to same zobaczycie :-)takze jak bedzie lazienka i kuchnia ok i troszke tansze od naszego to sie przeprowadzimy,bo tak w wynajmowanym przez agencje,to kurde szkoda mi paneli nawet polozyc.

agaam-pewnie juz malej zabki beda szly,pawelek ma 6 ale jakby mogł to wszystko by sobie wlozyl do buzi,ostatnio kleczy na podłodze przy drewnianym stoliku i skrobie go zebami!!:szok::szok:az plakal jak mu powiedzialam ze nie wolno,bo normalnie az slady zebow mi pozostawial.

sylwia-ty na bilansie byłas,a my w czwartek mamy szczepienie:errr:a z malutkiej duża pannica juz:-)moze i ja bym sie wybrała na kawke,bo juz z checia chciałabym Was poznac:tak:

katarina26-ojjjj trzymama kciuki,zeby małej jak najszybciej przeszło,bo najgorsze co moze byc to jak dziecko jest chore:-:)-( jak facet w domu chory to prawie to samo,czasem gorzej:-D

ide za obiad sie brac,ale tez mi szkoda czasu jak Pawełek spi,wole odsapnac troszke,a pozniej z nim zrobie gulasz,wystawie mu ze 3 garnki i pokrywki i jakos damy rade:-)

reklama
Czesc:-)

KATARINA-zdrowka dla Wiki:tak:a jaki masz inhalator??mechaniczny czy zwykly??i lekarz dal Ci na pecepte,czy musials sama kupic??
Powiem Ci ze taki inhalator to jest dobra rzecz,ja jak sa chlopaki przeziebieni i kaszla ,zawsze im robie taka inhalacje z sola fizjologiczna i szybko im przechodzi:tak:

ROKSANNA-jak tam po egzaminie???

DOMINISIA-trzymam kciuki zeby operacja sie udala:tak:

Ja tez byla na dluzszym spacerku i sie taerz dogrzac nie moge:no:zdradliwa tak pogoda jeszcze jest.
A moj Kuba ma w piatek konkurs.Bierze udzial w szkolnym mam talent-ciekawe jak mu pojdzie:confused:tanczy z kolezanka:-D:-)

Doris78-[tj.zwykły inhalator z maską,i na receptę dostałam,w Pl patrzyłam kosztuje takie cudo 110zł.ale co z tego,jak moja glizda nie chce się inhalować wszystko na siłę ma robione ze łzami w oczach,,przykry widok,do trzymania jej potrzeba 2 osób tak się rzuca,samej mi cięzko no ale co..muszę siłą ją blokować i trzymać główkę która jej lata na wszystkie strony:wściekła/y::wściekła/y::szok::szok: boję się że jej krzywdę zrobię,ach...te dzieci:sorry2:
Jejciu,laski przed chwilą się dowiedziałam że moja mama miała wypadek samochodowy:szok: dachowanie,ale na szczęście nic jej się nie stało,poobijana jest tylko...ma zwolnienie do końca tego tyg.ufff....jaka ulga,że to się tylko tak skończyło,bo bym umarła chyba gdyby coś się stało jej:no::no: dobra to tyle...wracam do mojego nupelka:zawstydzona/y:pa

ja sie melduje dzis:-):-)
my bylysmy dzis na spacerku ,w nursery, na frytkach i u sasiadki na chwile;-)bo nas zawolala przez okno jak wracalysmy do domku:tak:

teraz juz wlasnie obiadek musze dokonczyc bo nasz tatulek zaraz wraca glodny;-) a jak glodny to:wściekła/y::wściekła/y:-:-D:-D
Potem sie odezwe
Fajnie jesli w czwartek sie spotkamy w Lis.parku-ja powinnam byc kolo 13 a moze i ciut wczesniej;-)
No to do potem,papappapa:-):-)

bo zapomnialam-DZIEWCZYNY-znacie jakis sklep gdzie mozna zakupic dobra gatunkowo kawe w ziarnach????-ucze sie jak sprawnie uzytkowac moja coffe machine;-);-)

Cześć babeczki!

U nas po staremu czyli nudy:dry: Adam zasuwa jak perszing po całym domu i musze mieć oczy dookoła głowy. Co chwila znajduje go w łazience jak się wspina po kibelku:baffled: A tak mi było dobrze, jak sobie siedział w jednym miejscu.
Jesli chodzi o spotkanie w parku to ja prawdopodobnie będe ale nie wiem o której. Filip o 10 ma apel w szkole i oczywiście musze na nim być. No i nie wiem czy będe miała auto więc byc może będe musiała tłuc się autobusem:-(

Katarina- zdrówka dla Wiki. To się biedactwo namęczy i Wy razem z nią. Współczuje:-(
Doris- nie wiedziałam, że z Kuby taki tancerz;-) Będziemy za niego trzymać kciuki:tak:
Zaneta- powodzenia z mieszkaniem
Agaam- oby to były zęby. Ja doszłam do wniosku, że mój Adam to po prostu maruda. Zębów jak nie miał tak nie ma (chociaż widać pod dziąsłami 2 dolne jedyneczki, może się w końcu kiedyś przebiją:sorry2:)
Natalka- i co w końcu zrobiliście z wózkiem?
Katin- moje okna też są takie brudne, że nie moge na nie patrzeć. Jak świeci słońce to zasłaniam je zasłonami:sorry2: Musze jakoś przekupić J żeby je umył bo mi się nie chce:-p
Sylwia.m- może i ja się pojawie bo akurat mam jutro autko. Ale czy będe na pewno dam znać jutro.
Dominisia- trzymam kciuki za męża. Będzie dobrze:tak:

Pozdrawiam:-)

Właśnie mi i się przypomniało że miałam napisać, że ja do Sylwii wybieram się o 10.00. Dobrze, że zainteresowana się chociaż dowiedziała :-D:dry:, wcześniej ;-). Normalnie taka zabiegana byłam od dwóch dni, że dziś to my Matyldę tylko w drzwiach wymienialiśmy, a nawet w aucie.
Doris ja właśnie wróciłam przed chwilą z egzaminu, łoo matko dwie godziny to trwało. Mam nadzieję że nie zrobiłam dużo błędów. Odpowiedziałam na wszystkie pytania. Wyniki za 6 tygodni :szok:
katarina26 bo z tymi dziećmi to tak jest, nie chcą słyszeć o tym że coś im pomoże i że coś jest dla nich lepsze. Współczuje złych wieści ale dobrze, że tylko tak się skończyło.
Graziul ja niestety nie znam, choć powinnam, bo jestem fanką kawy parzonej.:baffled:

Uff właśnie doczytałam, ale też nie wszystko. Doszłam do tego też że Sylwia pisała że na 10. Dzięki że mnie wyręczyłaś, bo ja na serio zapomniałam wczoraj.

Katarina- jakoś wczesniej nie doczytałam o wypadku Twojej mamy:szok:. Dobrze, że nic się nie stało. Ale pewnie najdałaś się nerwów.:-(

reklama
no jestem ponownie:-)
obiadek zjedzony,tzn. mala nie bardzo chciala:wściekła/y:
jakos ostatnio nie ma wielkiego apetytu:tak:
od 2 dni sadzam ja przy stoliku na malym krzeseleczku,ma specjalny fartuszek ,kupilam jej kolorowy talerzyk i wysoki kubek z rurka no i jakos to idzie musze sie pochwalic:tak::tak::-)
nie umie jeszce sama nabijac na widelczyk ale z nasza pomoca jest ok!!!:-):-):-):happy2::happy2:
DOMINISIA-TRZYMAM MOCNO KCIUKI,oby wsz.sie powiodlo jak najlepiej:tak:
DORIS-Gratuluje Kubusiowi ,wow -maly tancerz:-)
ANIA-nooo wspolczuje,tez pamietam jak to bylo fajnie jak mala siedziala w jednym miejscu- a teraz masakra:szok::szok::szok:
NATALKA-nie martw sie mi kolko odpadlo nie tak dawno od mojej spacerowki:wściekła/y:-a mam ja zaledwie kilka miesiecy:szok:
KATIN-moje okna tez byly straszne po zimie :wściekła/y::szok:ale ostatnio sie zebralam i przetarlam:-)bo juz wstyd mi bylo:zawstydzona/y:
To co gdzie sie spotkamy w tym Parku-gdzie mam Was szukac??
ide mala kapac bo marudzi,na razie:-)

Do góry