reklama

Mamy z Bradford

:-)cześć wszystkim:-):-)my tez juz po spacerku,ale powiem wam ze zmarzłam:baffled::baffled:myslalam ze cieplej jest,no ale dobrze chociaz ze nie pada,bo wtedy deprecha murowana:-)bylam zaplacić ten dziadowski cauncil tax i ubezpieczenie mojego A,bo juz termin minął miesiac temu.aaa oczywiście namówiłam go wczoraj zeby skoczyc i zobaczyc z zewnatrz mieszkanko,no i okazało sie ze blok jest nawet fajny,plastikowe okienka i balkony nawet:-)na bd4,ale nie wiem jak wam dokladnie wytłumaczyć,moze jak sie przeprowadzimy to same zobaczycie :-)takze jak bedzie lazienka i kuchnia ok i troszke tansze od naszego to sie przeprowadzimy,bo tak w wynajmowanym przez agencje,to kurde szkoda mi paneli nawet polozyc.

agaam-pewnie juz malej zabki beda szly,pawelek ma 6 ale jakby mogł to wszystko by sobie wlozyl do buzi,ostatnio kleczy na podłodze przy drewnianym stoliku i skrobie go zebami!!:szok::szok:az plakal jak mu powiedzialam ze nie wolno,bo normalnie az slady zebow mi pozostawial.

sylwia-ty na bilansie byłas,a my w czwartek mamy szczepienie:errr:a z malutkiej duża pannica juz:-)moze i ja bym sie wybrała na kawke,bo juz z checia chciałabym Was poznac:tak:

katarina26-ojjjj trzymama kciuki,zeby małej jak najszybciej przeszło,bo najgorsze co moze byc to jak dziecko jest chore:-(:-( jak facet w domu chory to prawie to samo,czasem gorzej:-D

ide za obiad sie brac,ale tez mi szkoda czasu jak Pawełek spi,wole odsapnac troszke,a pozniej z nim zrobie gulasz,wystawie mu ze 3 garnki i pokrywki i jakos damy rade:-)

reklama
Czesc:-)

KATARINA-zdrowka dla Wiki:tak:a jaki masz inhalator??mechaniczny czy zwykly??i lekarz dal Ci na pecepte,czy musials sama kupic??
Powiem Ci ze taki inhalator to jest dobra rzecz,ja jak sa chlopaki przeziebieni i kaszla ,zawsze im robie taka inhalacje z sola fizjologiczna i szybko im przechodzi:tak:

ROKSANNA-jak tam po egzaminie???

DOMINISIA-trzymam kciuki zeby operacja sie udala:tak:

Ja tez byla na dluzszym spacerku i sie taerz dogrzac nie moge:no:zdradliwa tak pogoda jeszcze jest.
A moj Kuba ma w piatek konkurs.Bierze udzial w szkolnym mam talent-ciekawe jak mu pojdzie:confused:tanczy z kolezanka:-D:-)

Doris78-[tj.zwykły inhalator z maską,i na receptę dostałam,w Pl patrzyłam kosztuje takie cudo 110zł.ale co z tego,jak moja glizda nie chce się inhalować wszystko na siłę ma robione ze łzami w oczach,,przykry widok,do trzymania jej potrzeba 2 osób tak się rzuca,samej mi cięzko no ale co..muszę siłą ją blokować i trzymać główkę która jej lata na wszystkie strony:wściekła/y::wściekła/y::szok::szok: boję się że jej krzywdę zrobię,ach...te dzieci:sorry2:
Jejciu,laski przed chwilą się dowiedziałam że moja mama miała wypadek samochodowy:szok: dachowanie,ale na szczęście nic jej się nie stało,poobijana jest tylko...ma zwolnienie do końca tego tyg.ufff....jaka ulga,że to się tylko tak skończyło,bo bym umarła chyba gdyby coś się stało jej:no::no: dobra to tyle...wracam do mojego nupelka:zawstydzona/y:pa

ja sie melduje dzis:-):-)
my bylysmy dzis na spacerku ,w nursery, na frytkach i u sasiadki na chwile;-)bo nas zawolala przez okno jak wracalysmy do domku:tak:

teraz juz wlasnie obiadek musze dokonczyc bo nasz tatulek zaraz wraca glodny;-) a jak glodny to:wściekła/y::wściekła/y:-:-D:-D
Potem sie odezwe
Fajnie jesli w czwartek sie spotkamy w Lis.parku-ja powinnam byc kolo 13 a moze i ciut wczesniej;-)
No to do potem,papappapa:-):-)

Cześć babeczki!

U nas po staremu czyli nudy:dry: Adam zasuwa jak perszing po całym domu i musze mieć oczy dookoła głowy. Co chwila znajduje go w łazience jak się wspina po kibelku:baffled: A tak mi było dobrze, jak sobie siedział w jednym miejscu.
Jesli chodzi o spotkanie w parku to ja prawdopodobnie będe ale nie wiem o której. Filip o 10 ma apel w szkole i oczywiście musze na nim być. No i nie wiem czy będe miała auto więc byc może będe musiała tłuc się autobusem:-(

Katarina- zdrówka dla Wiki. To się biedactwo namęczy i Wy razem z nią. Współczuje:-(
Doris- nie wiedziałam, że z Kuby taki tancerz;-) Będziemy za niego trzymać kciuki:tak:
Zaneta- powodzenia z mieszkaniem
Agaam- oby to były zęby. Ja doszłam do wniosku, że mój Adam to po prostu maruda. Zębów jak nie miał tak nie ma (chociaż widać pod dziąsłami 2 dolne jedyneczki, może się w końcu kiedyś przebiją:sorry2:)
Natalka- i co w końcu zrobiliście z wózkiem?
Katin- moje okna też są takie brudne, że nie moge na nie patrzeć. Jak świeci słońce to zasłaniam je zasłonami:sorry2: Musze jakoś przekupić J żeby je umył bo mi się nie chce:-p
Sylwia.m- może i ja się pojawie bo akurat mam jutro autko. Ale czy będe na pewno dam znać jutro.
Dominisia- trzymam kciuki za męża. Będzie dobrze:tak:

Pozdrawiam:-)

Właśnie mi i się przypomniało że miałam napisać, że ja do Sylwii wybieram się o 10.00. Dobrze, że zainteresowana się chociaż dowiedziała :-D:dry:, wcześniej ;-). Normalnie taka zabiegana byłam od dwóch dni, że dziś to my Matyldę tylko w drzwiach wymienialiśmy, a nawet w aucie.
Doris ja właśnie wróciłam przed chwilą z egzaminu, łoo matko dwie godziny to trwało. Mam nadzieję że nie zrobiłam dużo błędów. Odpowiedziałam na wszystkie pytania. Wyniki za 6 tygodni :szok:
katarina26 bo z tymi dziećmi to tak jest, nie chcą słyszeć o tym że coś im pomoże i że coś jest dla nich lepsze. Współczuje złych wieści ale dobrze, że tylko tak się skończyło.
Graziul ja niestety nie znam, choć powinnam, bo jestem fanką kawy parzonej.:baffled:

Uff właśnie doczytałam, ale też nie wszystko. Doszłam do tego też że Sylwia pisała że na 10. Dzięki że mnie wyręczyłaś, bo ja na serio zapomniałam wczoraj.

reklama
no jestem ponownie:-)
obiadek zjedzony,tzn. mala nie bardzo chciala:wściekła/y:
jakos ostatnio nie ma wielkiego apetytu:tak:
od 2 dni sadzam ja przy stoliku na malym krzeseleczku,ma specjalny fartuszek ,kupilam jej kolorowy talerzyk i wysoki kubek z rurka no i jakos to idzie musze sie pochwalic:tak::tak::-)
nie umie jeszce sama nabijac na widelczyk ale z nasza pomoca jest ok!!!:-):-):-):happy2::happy2:
DOMINISIA-TRZYMAM MOCNO KCIUKI,oby wsz.sie powiodlo jak najlepiej:tak:
DORIS-Gratuluje Kubusiowi ,wow -maly tancerz:-)
ANIA-nooo wspolczuje,tez pamietam jak to bylo fajnie jak mala siedziala w jednym miejscu- a teraz masakra:szok::szok::szok:
NATALKA-nie martw sie mi kolko odpadlo nie tak dawno od mojej spacerowki:wściekła/y:-a mam ja zaledwie kilka miesiecy:szok:
KATIN-moje okna tez byly straszne po zimie :wściekła/y::szok:ale ostatnio sie zebralam i przetarlam:-)bo juz wstyd mi bylo:zawstydzona/y:
To co gdzie sie spotkamy w tym Parku-gdzie mam Was szukac??
ide mala kapac bo marudzi,na razie:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry