Graziul xxx
mamula 2 "kociakow":))
p.s.mozecie mi napisac na naszym tajnym gdzie sie spotkamy w czwartek

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

ZAWSZE COS WYPADNIE ZE NIE MOGE SIE Z WAMI SPOTKAC

A MYSLALAM ZE BEDZIE PLAKAC ALE NIE BYLA BARDZO ZADOWOLA I USMIECHNIETA JAK SZLYSMY DO DOMKU I WSZYSTKO OPOWIADALA CO ROBILA

OKI DO USLYSZONKA DO POZNIEJ
az sama na siebie mam nerwy ze czasem poprostu nie umiem powiedziec 'nie'!!ide kapac malego,razem z nim wejde to moze posiedzi dluzej bo chyba sie boi w duzej wannie kapac sam

jakie szczęście że nic się mamie nie stało
mam kilka egzaminów na swoim koncie w tym kraju i wiem, że wszyscy zdają
I nie pitol tylko przyjeżdżaj jutro skoro masz auto

kiedys mialam podobne problemy ...ale nie wyniklo z tego nic dobrego;-);-)lepiej byc asertywnym,jednak to nie jest takie latwe

SYLWIA-juz wiem....gdzie bedziecie
sama tez zaliczylam kilka i bylo na luzie;-);-):-) Oby pogoda nam dopisala w czwartek

ona ma 17 miesiaczna coreczke nie pisze z nami bo neta nie ma 

ta linke zle przelozyl i sie nacignela teraz musi ja jakos wymienic
to Adas zadowolony z pchacza tez musze taki kupic 
a ja sie od 2 dni zbieram zeby depilatorem nogi przejechac
a Ty na ktora do parku idziesz ?? bo nie wiemna ktora mam przyjechac

i Twojej poobijanej mamie tez A tak przy okazji niezle sie usmialam z Twojego kota 

ja wyszlam na spacerek ok 11 i bylo super slonecznie,mialam na sobie krotki rekaw i kurteczke letnia i wcale nie zmarzlam,ale jak wychodzilam po 15 to juz zalozylam cieplejsza kurtke
dzisiaj udalo mi sie znalezc na ebayu sukieneczke dla dusi na chrzciny i juz nie moge sie doczekac zeby ja przymierzyc :-)
;-)

milego wieczorku dziewczynki!