mamatrójeczki
mama i nie tylko ;)
Sylwia serdeczne dzięki za gościnę, mogłam się troszkę odprężyć. Nawet dobrze, że mały zasnął w aucie to mogłam swobodnie posiedzieć.
Dziewczyny dziękuję że mogłam się z Wami spotkać.
Zanetabd7 jeżeli chodzi o zdjęcia to zależy czego chcesz to za to płacisz. Wcześniej podałam stronkę. Tutaj podam przykładowy cennik :PORTRAIT SESSION
Individual Portrait Session - 10 High-Resolution Digital Negatives on DVD. - £ 50.00
Makeover Session - 15 High-Resolution Digital Negatives on DVD., three make ups, and clothes changing - £ 95.00
Lifestyle Portrait at a location of your choice - 20 High-Resolution Digital Negatives on DVD. - £ 125.00
EXTRA PHOTO BOOK:
Photo Book 21 x 21cm - £ 35.00
Photo Book 30 x 30 cm - £ 50.00
8 Additional Pages - £ 10.00
Ja własnie gotuję rosołek i jak dzieci przyjdą ze szkoły to (kurcze teraz mi załapało kolor z kopiowania i nie mogę znaleść gdzie zmienić
) zjemy i jedziemy do koleżanki, bo urodziła 2 tygodnie temu i trzeba zobaczyć małego. Wcześniej nie chciałam , bo miała gosci z Polski.
Dziewczyny dziękuję że mogłam się z Wami spotkać.
Zanetabd7 jeżeli chodzi o zdjęcia to zależy czego chcesz to za to płacisz. Wcześniej podałam stronkę. Tutaj podam przykładowy cennik :PORTRAIT SESSION
Individual Portrait Session - 10 High-Resolution Digital Negatives on DVD. - £ 50.00
Makeover Session - 15 High-Resolution Digital Negatives on DVD., three make ups, and clothes changing - £ 95.00
Lifestyle Portrait at a location of your choice - 20 High-Resolution Digital Negatives on DVD. - £ 125.00
EXTRA PHOTO BOOK:
Photo Book 21 x 21cm - £ 35.00
Photo Book 30 x 30 cm - £ 50.00
8 Additional Pages - £ 10.00
Ja własnie gotuję rosołek i jak dzieci przyjdą ze szkoły to (kurcze teraz mi załapało kolor z kopiowania i nie mogę znaleść gdzie zmienić