reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

Cześć dziewczynki:)
Witam w słoneczny dzionek.:-)

U mnie wszystko po staremu

Ciągle zastanawiamy się nad imionami dla dzieci. Chłopiec będzie chyba Jakub, bo łatwo na angielski przełożyć, a dziewczynka nadal nie mam pojęcia.:baffled:

Mam pytanko. Czy już odbywa się gdzieś ten rynek, o którym żeście mi kiedyś pisały? Tam gdzie rzeczy używane sprzedają. Ja bym z chęcią się przejechała tam jak bym miała jakiś przypływ gotówki.:-)

No nic idę obiadek robić.:-)

reklama
:-DCzesc dziewczyny:-):-)
Nie mam na nic czasu jakos doba jest zamalo:-):-)Ale pogoda dzis jest ładna i sobota wiec generalne porzadki w domku:-D:-DNie pisze do was poniewaz ,moj zajal sie zielonym imperium i siedzi przy kompie caly dzien:wściekła/y::wściekła/y:Teraz wykorzystalam moment ze pojechal z Kamilii A do polskiego sklepu:tak::tak:Aga zdrowa i wszystko po staremu u nas:-D:-DWczoraj Kamila obciela mi wlosy,jeszcze tylko pasemka sobie strzele i nowy image juz gotowy na wiosne:-D:-D
Ostatnio troche gadalam z mama i nie zaciekawa rozmowa byla ,poniewaz jest juz wykonczona tym remontem(odnawianiem domu) a dzis dowiedzialam sie ze lezy w szpitalu poprostu zemdlala z wykonczenia:zawstydzona/y::zawstydzona/y:Nic laski uciekam do nastepnego napisania:-):-)
tynia-ja rowniez dziekuje za spotkanko i milo bylo poznac Kasie:-):-):-)

to ja sie witam my juz po szkole dzis byla msza dla dzieci i spowiedz wiec bylam i w kosciele a jutro na 10ta :tak::tak::tak:
kasia zdrowka dla ciebie i Krystianka
sylwia gratulacje drugiego zabka dla Olivki:tak::tak::tak::tak:
mojadzidzia co do fotelika to mi sie wydaje ze najlepszy bedzie taki My Child Travel Basic Combination Car Seat- Graffiti Sport : mothercare- Nursery Equipment, Maternity Clothes & Baby Shop bo wydaje mi sie ze mozesz zmienic go na pozycje lezaca polsiedzaca i siedzaca pozniej poszukam ci cos na ebayu :tak::tak::tak::tak:
alex zdrowka dla mamy i niech sie tak nie przemecza:tak::tak::tak:
nie wiem czy wszystkim odpisalam zajrze pozniej bo poranko czeka do powieszenia

hej

Przylaczam sie do wszystkich ktorym ciezko cos na obiad wymyslic:wściekła/y: Nie nawidze tego- a jeszcze pytam artura zanim pojedziemy na zakupy co bys chcial na obiady w przyszlym tygodniu a on bo ja wiem:wściekła/y: Krew zalewa- to ja mam wiedziec:szok::dry: Na nastepne spotkanie wszystkie niech przyjda z kartkami i pomyslami:tak: Wypiszemy sobie ze 30 pozycji i na miesiac bedzie z glowy:tak:

Kasia8118- wspolczuje:-( A masz katar- bo u mnie tak sie zaczely zatoki- jakby sparalizowana jedna strona, ucho, zab a wlasnie z tej strony mialam zatkane zatoki:tak: Oby olivier sie nie pochorowal:dry:
agaam- wiem ze ciezko juz z wozkiem ale w taki dzien jak jestem poza domem 7 godzin i jeszcze wszedzie mam byc na czas to nie wyobrazam sobie bez- niestety nie jestem zmotoryzowana:-(
jak ide na taki spacerek jak dzisiaj np, nic na czas po prostu spacerek 3.5 godzinki to ide bez:tak:
tyniaiwiki- fajnie ze sie rozgadalas:tak:
sylwiam- skad ty ta prognoze bierzesz bo jakos ci sie trafia;-) A jak twoje wczorajsze plany;-) Wszystko wykonane;-)
monia22310- gieldy sa chyba w ostatnia niedziele marca albo pierwsza kwietnia:tak:jedna jest tu kolo mnie w otley o 12 w niedziele:tak:
mojadzidzia- mam ten film o krowach wiec jak cos to ci podrzuce;-):tak:

A my jutro jedziemy na roczek do artura siostrzenicy i chyba przed, jak sie sylwii prognoza sprawdzi, skoczymy do harrogate na plac zabaw:tak:
Woooow cos mi sie udalo w dzien skrobnac:-)

witanm co do obiadkow to ja tez musze wymyslac tylko ze ja bardzo zadko gotuje zupy bo P sie nie najade wiec ja robie np krokiety pierogi lazanki makaron zapiekany schabowe dewolajki sosy rozne i miesem mielone uszka z barszczem nic w tygpdniu sie nie powtaza staram sdie tak robic moglabym wymieniac wiele potraw to dobry pomysl z napisaniem sobie tydzien wczesniej np co sie gotuje pisze teraz tak duzo bo mam wene ale pewnei odezwe sie dopiero w poniedzialekj bo jutro to nie bede miala czasu nawet a dzis wieczorem jak co sobote przyjezdza kaska wiec sobie troszke posiedzimy oki do uslyszonka
ampar milej imprezki
mojadzidzia a ten filmik o krowach nazywa sie jesli mi o to samo chodzi "krowy na wypasie" bardzo fajny i humorystyczny to jest bajka

Cześć babki!

Monia- tu masz stronke o tym carboocie koło lotniska carboot sale leeds and bradford airport Na wielu carbotach nie byłam ale jak dla mnie ten był najlepszy.
mojadzidzia- my mamy fotelik Maxi Cosi Priori i ja jestem zadowolona. Można w nim zmienić pozycje co mi bardzo pasuje.
Kasia8118- zdrówka dla Was:tak:

Widze, że poruszyłam lawine o wymyślaniu obiadu. Ostatnio znalazłam fajna stronke z przepisami
Wielkie Żarcie - Gotowanie jest łatwe Dzisiaj zrobiłam obiad z przepisu z tej strony- cukinia a'la bigos. Jak dla mnie pycha.
Pozdrawiam

hej laseczki. ja sie dzis kiepsko czuje. chyba od kasi8118 sie zarazilam przez neta:-( boli mnie ucho. szok. wczoraj wieczorem nikoli grzywke podcinalam i dopiero po pracy zobaczylam efekt-grzywaka byla tak krzywa jakbym ja po pijaku obcinala. ale wyrownalam i sie tym nie przejmuje ze wyglada jakby od garnka byla obcinana hahahah po tygodniu odrosnie. buzioleeee

Witam
AgnieszkaUK :-D:-D:-D nie Ty pierwsza, ja ostatnio pokazywałam zdjęcia Mojejdzidzi jak Matyldę załatwiłam.
Ania a mają tam na tej stronie coś dietetycznego :laugh2::laugh2:.
Tynia i wiki to się rozgadałaś. Ja też jestem za spotkaniem.
Ampar ja już z wózka chcę zrezygnować. Póki co Mati wędruje dzielnie, czasem prosi żeby wziąć na ręcę. Ale jak mam daleką drogę do przebycia to czasem wybieram przez nią autobus ;-).
Alexnow to daj jakieś zdjęcie. Dużo ścięłaś włosów :confused::confused:. A jak Ci się mieszka w nowym domku?
Mojadzidzia ja Ci chyba nie doradzę fotelik bo przeze mnie już jeden oddałaś do sklepu :-D:-D:-D O tych krowach wczoraj była bajka na polsacie, tylko szkoda że Matylda już spała :baffled:.
Graziul chyba na serio ale dziś po 6 dniach jestem bardzo głodna. I nie wiem czemu, póki co się trzymałam.
Kasia8118 zdrówka dla Was wszystkich i oby nie przeszło na małego.
Doris, Sylwia ja wam dam chipsy, tak mi ślinka leciała, że szok.

Czesc:-)
Ja juz mam cisze w domu,David spi ,Kubus u babci ,a ja przy necie jak zwykle:-D

MOJADZIDZIA-a czemu oddalas ten fotelik??Ja kupowalam w mothercare i tam te panie same mi doradzily:tak:

TYNIA I WIKI-wow jaki jadlospis,ale twoj maz ma z Toba dobrze:tak:

4MUCHY-na ktora dojechalas do domu??

ROKSANNA-chipsa moze??/:-p;-):-D

KASIA8118- i jak lepiej Krystianowi??

ALEXNOW-dawaj zdjecie w nowej fryzurce

reklama
Helołł baby:-)

My dzisiaj cały dzień u rodziców:tak: Teraz młodzież już śpi a ja standardowo przed kompem z paczką marchewek;-)( roksanna to specjalnie dla Ciebie;-):-D)
Wczoraj tak jak siadłam o 19 to podniosłam się dopiero o 21, więc prasowanka już nie zaliczyłam:-p Kurcze, prognozy się zmieniły i ma być jutro light rain:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a ja przed chwilą karwkówkę przyprawiłam.....ale to nic, jakby co to panowie zrobią zadaszenie z garażowych drzwi:tak:

Mojadzidzia a co nie tak było z tym fotelikiem??? Ja też mam maxi cosi priori i jestem zadowolona, niedługo kupię dla Marcela większy to Olivkę przesadzę do tego:tak:
Tynia fiu fiuuuu, nie wiedziałam że Ty taka "kościelna";-) Ja raczej nie piszę się na spotkanie w przyszłym tyg bo planuję od poniedziałku ściągnąć pieluchę Marcelowi i żeby to miało sens to muszę kilka dni w domu posiedzieć:sorry2: Oby padało:-p:-D
Agnieszka, Kasia8118 zdrówka:-)
Doris właśnie zobaczyłam że zadałaś Mojejdzidzi to samo pytanie co ja:-D my jednak siostry:-D

Do góry