reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

Graziulxxx smakowicie brzmi ta salatka,ja lubie bardzo sosik czosnkowy wiec pewnie sprobuje zrobic :tak:
ania1812 odnosnie gotowania to dla mnie jest najwiekszy problem zeby cos wymyslic bo jak mam pomysl to juz polowa sukcesu :sorry2::-D
roksanna1 czyli mam rozumiec ze nastepnym razem jak sie wprosze do ciebie na kawke to mam przyniesc ze soba suchary... :-D:-D:-p
sylwia.m gratulujemy kolejnaego zabka ;-) agaam i ania ciekawe ktoro dzieciatko bedzie nastepne:dry::-D

reklama
Moje dzieci wlaśnie poszły spać, chcialabym powiedzieć że mam już wolne ale mam furę garów do zmywania, odgruzowanie całej podłogi od zabawek i wyprasowanie 3 pralek prania:szok: Ciekawe ile z tego planu wykonam:-p Narazie mam labę na godzinkę bo oglądam na dobre i na złe i wcinam chipsy:-p

Graziul sałatka zapowiada się smakowicie i na pewno niedlugo skorzystam z przepisu tylko w wesji bez oliwek bo własnych dzieci nie jadam:-D:-D a tak na serio po prostu ich nie cierpię

Tynia na BBC prognoza mówi że jutro i w niedzielę znów słoneczko i 10stopni a dopiero w poniedziałek deszcz:baffled: i ja tej wersji się trzymam bo w niedzielę planujemy grilla odpalić z sąsiadami:tak:

Doris co tak cicho siedzisz?? obchodzimy polski dzień mamy czy ang bo nie wiem czy po kwiatki jutro jechać:confused:

Ania1812 ja też niecierpię smażenia naleśników, pół dnia z głowy:sorry2: dlatego rzadko się za to biorę

Kasia8118 zdrówka dla Krystiana

Czesc
No to mnie Sylwia zmusilas do napisania:-Djakos dzisiaj mam lenia strasznego na klikanie,nawet smsa mi sie pisac nie chcialo:dry:chyba sie dzisiaj za bardzo przepracowalam:dry:odkurzanie intesywne az mi odkurzacz padl,potem mycie tych podlog wielkich i padlam:-D
Kwiatka mozna kupic:tak:

GRAZIUL-dla mnie tez ta salatka smakowicie brzmi,pewnie zrobie:tak:

Bylam na tym konkursie u Kuby w szkole,troche sie nasmialam z tych dzieci,niektore tak sie smiesznie wstydzily,Kuba to prawie odwrocony do widowni ze wstydu.Tacy powaznie z kolezanka byli:szok:i tak sztywno tanczyli:-D:-Doj sie nasmialam:-D

KASIA8118-mam nadzieje ze nic sie Krystianowi nie rozwinie,tymbardziej ze weekend nadchodzi.U nas zawsze infekcja gardla zaczynala sie od wysokiej temperatury no i nie obylo sie bez antybiotyku:dry:

Dobra ide do Kuby ogladac film o krowach i tez sobie chipsy zjem:-D:-D

Graziul- dzieki. Brzmi smakowicie, pewnie niedługo zrobie. Tym bardziej, że ostatnio już nie mam pomysłów na surówki do obiadu. Non stop jedno i to samo:dry:
Sylwia.m- gratulacje dla Olivki. Daj sobie spokój z prasowaniem. W końcu weekend i trzeba troszke odpocząć:tak:
mojadzidzia- Adaś to gentelman i da dziewczynkom fory;-):-D a tak serio to mam nadzieje, że wyjdzie mu jakiś przed pierwszymi urodzinami:oo2:
Doris- dobrze, że Kuba wogóle zatańczył, tym bardziej, że on taki nieśmiały.

My oglądaliśmy Testosteron- następny kultowy film J. Od razu się troszke zrelaksowałam. Za tydzień w piątek będzie Lejdis:happy::happy::happy:

Dobranoc wszystkim

no to ja tez cos napisze wiki spi bo jutro szkola ja tez zaraz sie klade bo bedzie rano ciezko wstac:-p:-p:-p:-p:-p
sylwia wlasnie sprawdzilam pogode i ma byc cieplo i oby grilek wypalil:tak::tak::tak::tak::tak:
kasia zdrowka dla Krystianka
graziul mi tez ta salatka by zasmakowala ale ja tak jak sylwia nie cierpie olivek:no::no::no::no::no: to zrobie moze bez :tak::tak::tak::tak::tak:
roksana to ty kobieta ciezko pracujaca jestes :tak::tak::tak::tak::tak:
alex dzieki za odwiedzinki
ktora chetna na spotkanko w przyszlym tygodniu wiki juz zdrowa
oki koncze milej nocki kobietki

Dzięki dziewczyny za życzenia dla Krystianka ale niestety choroba rozłożyła go na łopatki :-(.Nawet wymiotował co rzadko mu się zdarza :-(.Pózniej dostał drgawek i zasnął a jak się obudził to już mu nawet temperatury nie mierzyłam.Taki był gorący że szkoda gadac aż uszy i policzki miał bordowe:-(.Co do sałatki to faktycznie brzmi smakowicie:tak:.A olivek też nie lubię:tak:.tynia i wiki ja nic nie obiecuje bo marne szanse żebym dotarła:sorry2:.Doris78 a Kuba uczył się tańczyc przed tym występem?sylwia.m gratulacje dla królewny.Ciekawe kiedy mojemu coś wyrośnie :dry:.

hej :-)

kasia8118 zdrowka dla Krystianka :tak:

sylwia gratki dla zabatki :tak::-D

tynia i wiki ja bym chyba byla chetna tzn musze wiedziec w jaki dzien :-)

ania ja tez nigdy nie mam na obiad pomyslu :zawstydzona/y: czasem wieczorem szukam w internecie czegos ciekawego na specerze kupuje co mi brakuje i jak przychodze do domku to robie :zawstydzona/y:

sylwia ale masz fajny piatkowy wieczor ;-):-D

dobra spadam bo do bradford musze jechac jak ogarne chatke bo do polskiego sklepu mi trzeba a tutaj jest jeden taki lipny ze szok :wściekła/y:

Hej dziewczyny ja tylko wpadłam się przywitac.U mnie lipa obudziłam się z bólem ucha od tego ucha zaczyna bolec mnie ząb i cała lewa strona twarzy:-(.Nawet nie chce wiedziec co będzie dalej :no:.Idę nafaszerowac się lekami przeciwbólowymi :cool:.Krystian trochę lepiej zabaczymy co będzie dalej:tak:.

WITAM w ten piekny dzionek:tak::-D:-D:-D

KASIA-bardzo Ci wspolczuje:tak:wiem jak to potrafi okropnie bolec,wszystko unerwione i promieniuje,a tu trzeba jakos funkcjonowac:szok::szok:bidula:-(
SYLWIA-gratulki dla corci wampirka:tak:;-);-):-D:-D:-D i co ??? ile procent planu wykonane wczoraj???:-D;-);-)mam nadzieje ,ze sie nie przepracowalas;-)z grillem to super pomysl jest;-)tez sie wlasnie juz zastanawiamy:blink:
ROKSANNA-a co Ty sie tak naprawde ostro wzielas za ta diete???:szok::szok::szok::-):-):-)
ANIA-ciesze sie ze trafilam z przepisem:tak::-D a co do pomyslow na obiady to tez koszmar dla mnie jest,tymbardziej ze moj straaasznie wybredny i rozpieszczony(no niestety prze ze mnie):tak::-D:-D:-D:-D
DORIS-fajnie ze napisalas cos ,myslalam wlasnie o Tobie ostatnio;-);-);-):-):-):-)Super sa takie pierwsze wystepy dzieciakow,duzo smiechu i fajnie sie potem wspomina:tak::tak::tak:
dobra znikam bo juz widze katem oka ze NATKA i RAMBUS spolke robia-:-D:-Dona wyciaga moje gazety z koszyka aon gryzie zebiskami:-D:-D:-D:-D:-D:-D
MILEGO DNIA BABKI:tak:;-);-);-)
acha ANIA-polecam LEJDIS-jak dla mnie suuuper,tzn poczatek wydaje sie durnowaty ,dlatego moj Mis zrezygnowal.....ale potem sie rozkreca -jak dla mnie BOMBA:happy2::happy2::happy2:ale to babski film:)))))

Ostatnia edycja:
reklama
Czesc dziewczynki!
mam do was pytanie odnosnie fotelika samochodowego,przymiezam sie do kupna i chcialabym zasiegnac waszych opinii,kupilam niedawno taki wielofunkcyjny firmy britax ale wczoraj go oddalam no i zanim popelnie kolejna gafe chcailabym sie was zapytac o jakies istotne informacje
sylwia.m no to wieczor pierwsza klasa chociaz ja wczoraj jak uspilam nadie to wzielam sie za kotlety na dzisiejszy obiad :dry:
kasia8118 zdroweczka kochana,cale szczescie ze nie karmisz piersia i mozesz przyjmowac wszystkie lekarstwa no i oczywiscie zdrowka dla Krystiana a jak Olivierek sobie radzi?
Graziul xxx czyli tak naprawde masz dwoje rozrabiakow w domu....Rambus i Natalcia :-D
Ania1812 to milo z Adasia strony :-D:-D:-D a tak na serio to wszystko w swoim czasie,przyjdzie i kolej na nasze pocieszki :tak:
doris78 a co to za interesujacy film o krowach??? i ja go przegapilam :-:)no::-D

Do góry