reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

Kasia8118 jak wejdziesz w "my ebay" to pod listą rzeczy obserwowanych masz listę rzeczy które sprzedajesz. I po prawej stronie masz opcję "more actions" i potem end item
Ps. pokasuj trochę prywatnych wiadomości bo masz przepelnioną skrzynkę:tak:

reklama
Witam
Ampar to mnie pocieszyłaś, dwa tygodnie :szok:, ale czy ja dotrwam :confused::baffled:.

Ależ ja Wam zazdrościłam dziś tego parku, było tak ciepełko.

No kurde i to tyle..... :tak:, może rano będzie jakaś wena. Miłych snów.

hej :-)
jestem pierwsza :-D

Claudia obudzila sie o 7 :tak: ale fajnie nawet sie wyspalam :tak: o 7 moze sie budzic nie jest tak zle zaraz wypije kawke i na play grup musimy sie szykowac :baffled:

roksanna1 kochana cos ostatnio wena chyba Cie opuscila co ?? wszystko ok ??

no i to da tyle :zawstydzona/y: do pozniej :tak:

Witam z rana:-) Olivia dzisiaj standardowo zerwała się o 6.15:wściekła/y::wściekła/y: więc teraz to ja już mam dzieci nakarmione i w chacie posprzątane:-p

Widziałyście co się za oknem dzieje?:szok: miałysmy szczęście wczoraj z tym parkiem:tak: w sumie to dzisiaj ten deszcz mi nie przeszkadza bo i tak muszę do kilku sklepów zajechać a potem obiad dla rodziców zrobić bo z delegacji po nocce wracaja więc i tak nie miałabym czasu iść na spacer:sorry2:

czesc kobietki ale paskudna pogoda i tak ma byc do niedzieli:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:ja wczoraj posrzatalm wiec dzis tylko mam kilka talerzy bo P jadl wieczorem jak zwykle a ja juz w lozku lezalam wiec nie mialam ochoty juz schodzic i myc ale to sie zrobi dzis:tak::tak::tak::tak::tak::tak:oki kobietki czs na kawke

Nic się od wczoraj nie zmieniło ale postanowiłam się przywitać chociaż.

Natalko dziękuję za troskę, u mnie wszystko oki
Tynia mnie by tam nikt nie zmusił do zejścia i pozmywania gdybym leżał już w łóżku. :baffled:
Sylwia a co im dobrego robisz na obiadek :confused:

Acha no i muszę skasować tego posta podwójnego, mam nadzieję, że jeszcze można. Dopiero dziś go zauważyłam.

Cześć dziewczynki!

A tak było pieknie. Nawet nie wiecie jak mi się nie chciało wyjśc z domu.:wściekła/y: Adacho wstał o 5.30:szok: Mam nadzieje, że to tylko jednorazowy wybryk.
Kompletnie nie mam pomysłu co mam zrobić na obiad. Podrzućcie jakieś pomysły co dziś robicie.

Doris- trzymam kciuki za Kube:tak:
Roksanna- a co Ty ostatnio taka zalatana?
Sylwia- ale z Ciebie dobra córka;-)

Chyba czas posprzatać.:-( Narka

Dzien dobry kobietki:-)

Ja wczoraj nic nie pisalam bo jakos czasu mi zbraklo:szok: tak szybko mki dzien zlecial ze nim sie obejrzalam to byla juz 19 i musialam Mala klasc spac padla jak kawka:-D

Ja rowniez dziekuje za wczorajsze spotkanie bylo naprawde super:tak: dobrze ze zdecydowalysmy sie na wczoraj bo dzis to pogoda jest tragiczna i pewnie caly dzien bede siedziala w domu. A do tego i tak musze czekac na kolesia z agencji znowu:wściekła/y: ehhh

sylwiam Ci Twoi rodzice to maja dobrze z Wami chociaz pewnie jak koi by tu byli to tez by mieli ze ,mna dobrze:-p a ja z nimi pewnie jeszcze lepiej:tak:

Roksanna ja Ciebie tez nie poznaje kiedys tyle pislas a teraz z dnia na dzien coraz mniej:-(

mojadzidzia tak jak natalka napisala pewnie tylko bys drzwi zamknela a juz ys ja zabierala z powrotem:tak:

ampar wspolczuje pchania wozka z szymonem bo on juz nie jest taki malutki;-)

Dobra dziewczyny uciekam jakas kawke spic i ogarnac chatke do pozniej:tak:

reklama
Ach, wpadłam się tak szybko pochwalić że Olivce wychodzi drugi ząbek:tak: a zeby było śmiesznie to jest górna dwójka:szok::-D chyba znowu będę miała malego wampirka....

na obiad bedziemy mieli piersi z kurczaka z brokułami z serem:tak: Tak, rodzice maja z nami dobrze ale tak jak napisała Agaam my z nimi jeszcze lepiej:-D:-D

Do góry