Cześć dziewczyny!!
Ale wam zazdroszczę wypadu do Lister parku:-( pogoda jest tak piękna a ja muszę siedzieć w domu,no ale mus to mus...w sumie tak jak
Sylwia.m-[pisałaś,że przy przeziębieniu zaleca się wychodzenie na dwór,ale ja wole nie ryzykować,bo przy płucach to jednak strach,a małej jeszcze nie przeszło do końca,mam nadzieję że do niedzieli jej przejdzie

;-)
Roksana-[to widzę ostro się wzięłaś za pracę nad figurką,gratuluje zapału i dopinguję ci oczywiście,,,ja jakoś nie mam silnej woli:-( brak motywacji
Natalka-[to żeś trafiła na księdza no..moja Wiki w Pl była chrzczona,ale to ze względu że rodzina cała w Pl,co mnie dobija i myślimy z mężem coraz intensywniej nad powrotem do Pl na drugi rok

zobaczymy...
mamatrójeczki-[to prawda,że jak ktoś bardzo chcę zajść w ciąże to nie może,najlepiej odpuścić sobie i samo przyjdzie

trzymam kciuki :-)
tynia i wiki-[ty to kobieta pracująca żadnej pracy nie bojąca

też bym chciała mieć tyle energii w sobie,zdradż mi tylko skąd ją czerpiesz?????

kasia8118-[biedna ty kobieto,współczuje tej pobudki,że rozdwojenia jazni nie dostałaś

no i zdrówka dla małego
Graziul-[zapomniałam ci powiedzieć,że mam te płyty bebe lily dla Natki

z tym że będziesz musiała sobie zgrać albo ja ci zgram,,bo w Pl jakoś czasu nie było,aha i jest problem z nimi u nas

bo nie czyta ich nasz sprzęt,muszę jeszcze sprawdzić tylko na dvd...ale może twój sprzęt będzie czytał akurat;-) zobaczymy..
chyba wszystko co chciałam,pózniej najwyżej coś jeszcze skrobnę a teraz idę dokończyć obiadek

;-)