Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

nawet lekarze mowią że jak nie ma temperatury lepiej wyjść bo przynajmniej dziecku drogi oddechowe udrożnią się na świeżym powietrzu
tym bardziej że nawet nie wiedziałyśmy że przyjedziesz więc nie mogłam sie przygotować
Ja to chyba musiałabym chodzić spać o 18 bo mnie zawsze wieczorem nosi i jak czegoś nie zjem to chyba padnę.
może jeszcze dzień sąsiadki, dzień kuzynki, dzień blondynki

;-)ja na razie sobie dalam spokoj ze sprz

Ostatnio zaczelam szafki zmyc w kuchni i zaraz skonczylam ,bo stwierdzilam po co ja je myje ,ajak zaraz mi wymienia

;-) Roksana-[to widzę ostro się wzięłaś za pracę nad figurką,gratuluje zapału i dopinguję ci oczywiście,,,ja jakoś nie mam silnej woli:-( brak motywacji
Natalka-[to żeś trafiła na księdza no..moja Wiki w Pl była chrzczona,ale to ze względu że rodzina cała w Pl,co mnie dobija i myślimy z mężem coraz intensywniej nad powrotem do Pl na drugi rok
zobaczymy...mamatrójeczki-[to prawda,że jak ktoś bardzo chcę zajść w ciąże to nie może,najlepiej odpuścić sobie i samo przyjdzie
trzymam kciuki :-) tynia i wiki-[ty to kobieta pracująca żadnej pracy nie bojąca

też bym chciała mieć tyle energii w sobie,zdradż mi tylko skąd ją czerpiesz?????
kasia8118-[biedna ty kobieto,współczuje tej pobudki,że rozdwojenia jazni nie dostałaś
no i zdrówka dla małego
Graziul-[zapomniałam ci powiedzieć,że mam te płyty bebe lily dla Natki
z tym że będziesz musiała sobie zgrać albo ja ci zgram,,bo w Pl jakoś czasu nie było,aha i jest problem z nimi u nas
bo nie czyta ich nasz sprzęt,muszę jeszcze sprawdzić tylko na dvd...ale może twój sprzęt będzie czytał akurat;-) zobaczymy..
;-)

pogoda byla super z rana ale pozniej troche sie ochlodzilo i do domu wrocilam zmarznieta,mimo wszystko bylo milo