Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

i zapomniałam się Tobie przypomnieć o płycie z filmem "Cars" :-(
Porażka. Ciekawe jak miał to zrobić 
Ja chcę bobaska!!!!! A tu nic 

niestety katarek jeszcze ma 

tylko najpierw poszukaj zlecen

ale ostatio reklamowali to tantum werde o kotrym pisala mamatrojeczki wiec napewno jest dobre

sama zadezyduj jaka metode wybierasz
wiec ja go sobie raz na jakis czas zamawiam
tylko ze srodka musze myc 
:-)
biedny Krystianek :-( cos ostatnio dzieciaczki choruja chyba ta pogoda zdradliwa troche :-(
ale ja to chyba bym sobie nie poradzila
podziwiam mamuski ktore maja dwojke a Ciebie to juz wogole nie wiem jak Ty dajesz rade
to jednak czekacie czy juz sie staracie o dzidziusia ??
bo my chyba jednak w polsce ochrzcimy bo ten ksiac strasznie nie mily na wejscie powiedzial ze nie ochrzci bo jestesmy nie wierzoncy i nie praktykujacy (stwierdzil to dlatego ze do parafi zapisani nie bylismy ) nawet nie zapytal czy chodzimy moze do innego kosciola tylko od razu na nas wjechal pozniej pogadalismy i z wielka laska powiedzial ze ochrzci ale zbieram sie zeby mu akt urodzenia zawiesc i sie zebrac nie moge bo jak znowu mam go zobaczyc to mnie strzela
i jeszcze najpierw powiedzila do nas jedzieci sobie do polski ochrzcic co za ...
.
?
.Więc chyba nie jest gotowy na tabletki do ssania
.
.
.
.
.Sami zniechęcają ludzi do chodzenia do kościoła a pózniej pretensje czemu się nie chodzi
.Mnie też czeka rozmowa z proboszczem w Pl i już na samą myśl odechciewa mi się wyjazdu
.
.W sumie nigdy tam nie byłam ale wiem
.Kurcze dzisiaj nie dam rady tam dotrzec
.