reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy z Bradford

Witam,

W końcu dorwałam się do komputera i wreszcie mam chwile czasu żeby się odezwać. U mnie jak zawsze gonitwa, dzieciaki narzucają szaleńcze tempo. Milence idą 4 kły na raz i jeszcze nie wyszły nie wiem ile z nią wytrzymam bo jest marudna tylko by siedziała u mnie na rękach- nic kompletnie nie jestem w stanie przy niej zrobić. A Olunia jak to ona rozrabia i pyskuje na całego. Czasami mi ręce opadają. Ostatnio mi powiedziała że pluli jedzeniem na stołówce i nikt im nie zwrócił uwagi- a tu dzisiaj rozmowa z nauczycielką że Ola zaczęła pluć jedzeniem na dzieci- sama nie wiem czy jej wierzyć czy też nie, ale rozmowa będzie.

Od momentu lutego troche pracowalam tam gdzie mamatrojeczki ale ze fabryka poszla z dymem rzucili mnie na liverpool popracowalam dwa tygodnie i niestety sie skonczylo. Teraz szukam nowej pracy ale niestety zastój z praca jest. No zobaczymy nie załamuje sie jak na razie

U nas dzieciaki przyziebione, a ja jakis kiepski nastroj mam ide napic sie kawki i relaksowac
A obiad moze sam sie ugotuje:-D:-D

I obiecuje poprawe bede odzywac sie czesciej.

Tynia kiedy spotkanko u ciebie? tak blisko mieszkamy az wstyd ze cie jeszcze nie odwiedzilam?

reklama
laski chciałam zrobić kopiec kreta i śmietana mi sie zwazyła 2 razy:wściekła/y::wściekła/y::baffled::baffled:i czemu???była zimna i swieza:confused::confused::confused:ubijalam mikserem,nie wiem chyba nawet sie nie nadaje do ubijania smietany:cool2::cool2:

roksanna juz skasowalam rzeczywiscie nie powinnam go pisac oficjalnie bo tu rozni ludzie zagladaja:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:dzieki kobietko
asinka a wiec spotkanko jest w poniedzialek 22 marca:tak::tak::tak::tak::tak:
napisze cos jeszcze pozniej a teraz biore sie za obiadek i moze bezy zrobie :tak::tak::tak::tak:

hej laseczki. ja w dobrym humorku;-):-D
dzis odwiedzila nas HV. nikola dostala kredki, ksiazeczki no i znowu paste i szczoteczke do zebow. pytalam sie jej czy oni zalecaja ostosowanie pasty u dzieci( dostalam taka dla doroslych-) a ona ze zalecaja jej stosowanie od 6 miesiaca.:szok: a pasta byla mega fluorowa:baffled: dla mnie spoko bo pasta sie przyda a nikoli dalej bede podawala specjalna bez fluoru. nikola wazy 11,85kg i jest dluga na 85 cm. zadowolona jestem.m musze tylko jutro podejsc do baby clinic w sprawie suchej skory nikoli. robia jej sie takie jakby liszaje.
zaneta-o sprawach ciastowo-tortowych to najlepiej rozmawiac z justysiak;-):-)
kasia8118-jak tam twoje ucho?? ja od 2 dni stosuje krople( CERUMOL ear drops-kupione w aptece) i przechodzi, a co to zebow to mi na dziasle znowu robi sie ropien:-( a dentysty jak nie bylo tak nie ma:-(
sylwia-jej napisalas o grillu a ja dostalam ciarki:-D uwielbiam grilllllll jej u a jeszcze szaszlyli lub skrzydelka(brak bemotki z oblizujaca sie buzia). powodzenia w odpieluszkowaniu. ja stwierdzam ze nie jestem jeszcze gotowa/zreszta nikola tez:sorry2: poczekaj jeszcze troszke.
natalka- gratulacje. nikola tez prierwsze slowo powiedzila mama, ale zaraz po powiedziala tata i tak jej zostalo. przez caly czas bylo tylko tatatatata:-D
tynia-mialam pisac , ale roksana mnie wyprzedzila

Zaneta- jakiej śmietany użyłaś? Ja kiedyś próbowałam ubić angielską śmietane i d... Też się zwarzyła. Teraz zawsze używam polskiej śmietany Łaciatej 30%, którą kupuje w Pikniku. Ta jeszcze nigdy mi sie nie zwarzyła
AgnieszkaUk- ciesze się, że humorek już lepszy:-)

Czesc wam:-):-)
Nie wstawialam wam zdjec bo jeszcze czekalam na pasemka,dzis juz po pasemkach i dolaczam zdjecia odezwe sie pozniej pa

Załączniki

• IMG_0002..jpg
    IMG_0002..jpg
    13,7 KB · Wyświetleń: 66
  • IMG_0001..jpg
    IMG_0001..jpg
    13,6 KB · Wyświetleń: 65
alexnow-no no no no:-):tak::tak:
ania1812-thx;-):-)

zapomnialam napisac ze dzis o 3 nad ranem moje dziecko mi zwymiotowalo:-( i to moja wina, bo wczoraj na obiad dalam jej pomidorki koktajlowe ze skorka-:-:)-(madra po fakcie

cześć dziewczyny:-)
Ale ziąb na dworze:szok: brrr...troszkę zmarzłam dzisiaj.Mam nadzieję,że nastaną szybko te ciepłe słoneczne dni:zawstydzona/y:
mojadzidzia-[
dziękujemy za gościnkę i za prezencik:tak:
aha i tutaj masz ten przepis na lekarstwo:happy2:
przepis od mojej babuni;-) oczywiście:tak:
-pół cytryny
-2 ząbki czosnku
zalać to gorącą wodą,jak ostygnie dodać 1 łyżkę miodu:tak:
w smaku żadna rewelka ale postawi chorego na nogi;-)
asinka-witam cię serdecznie;-)
tynia i wiki-dziękuję za adresik:tak:
jstysiak-ja pardom,miałam już wcześniej napisać życzenia ale jakoś mi się ulotniło to tak więc najserdeczniejsze życzonka w dniu twego świątka Nikoluś:tak::-) rośnij zdrowa i piękna:-D:-D spóznione ale szczere:tak::-)
Chyba wszystko co chciałam naklikać:confused: idę obiadek dokończyć,mała mi zasnęła w wózku więc ze spokojem sobie zasiadłam przed bb i za obiadek zdążyłam się wziąć,to do sklikania kobietki;-)

reklama
Juz jestem nie mialam wczesniej czasu:-):-)
U nas weekend minal spokojnie:-):-)Nic nowego aby pisac:-)
katarina-ja bym ci oddala z chcecia tylko nie wiem jak moj na to by poszedl:-D:-D:-D

Do góry