WITAM MOJE DROGIE PANIE!!!
ja wlasnie skonczylam relaksujaca kapiel z ksiazka i czuje sie jak mlody bog

wszystkie dzisiaj w dobrych nastrojach-sadze po ilosci postow ktore nasmarowalyscie

agnieszkaUk Dusia miala takie liszaje na ramionkach i przedramieniach,hv przepisala nam oilatum do smarowania i kapieli ale po tygodniu nic nie pomagalo i gp przepisal hydrocortisone i juz teraz jest dobrze,ja zreszta mam taki sam problem ze skora na nogach ale tylko w okresie zimowym i rowniez gp przepisal mi ta masc

zanetabd7 ja od szkoly podstawowej wystepowalam na wszystkich apelach i przedstawieniach wiec mam obycie

a takk naprawde to patrzylam ponad glowami tego tlumu i nie bylo zle

a jak zabki u pawelka? zostalo jeszcze cos z lawy czy juz na podlodze musicie jesc? ;-)
alexnow jaka pozytywna zmiana,od razu twarz inaczej wyglada
marta84 ciastka i kawa....a mnie nie zaproszono

chyba mam kiepska parafie,ale ta twoja coreczka to bojownicza,no no Majusia,z trzylatkami?????

kasia8118 ty tak daaaaleko mieszkasz,ale jak juz sie ociepli to moze sie wybiore komunikacja miejska

a twoj malzonek jaki ma kolor oczu? ja tak strasznie chcialam zeby Nadia miala niebieskie :-

-D
katarina26 dziekujemy za odwiedzinki,no i dzieki za przepis,chociaz ten maniek to jak male dziecko sie zachowuje i nie chce nic przyjmowac...

sylwia.m WYTRWALOSCI KOBITKO!!!! wszystko sie oplaci jezeli rezultat bedzie pomyslny-czego oczywiscie wam obojgu zycze

;-)
jstysiak najserdeczniejsze zyczenia dla Amelki i,duzo usmiechu na twarzy i beztroskiego dziecinstwa,caluski,caluski i jeszcze wiecej caluskow!!! ****
nie wiem co komu jeszcze napisac bo chyba za duzo sie tu dzisiaj dzialo wiec jezeli kogos pominelam to sorki,acha i dziekuje bardzo za rady odnosnie fotelika,juz nawet przegladalm oferty na ten Maxi Cossi