reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

hej

Ja dzisiaj mialam artura siostre na obiedzie a rano w przedszkolu siedzialam ale po poltorej godziny musialam wyjsc bo szymoa mial TEN dzien:wściekła/y: Dzieki bogu ze juz spi bo ja tylko na zegarek dzisiaj zagladalam kiedy go poloze. A i obcielam mu wloski na krociutko tzn nozyczkami nie maszynka ale i tak jest krociutko:tak:

Sylwiam- gratulacje co do play grupy- wreszcie sie wybralas;-) Jak bylo? Lustro tez mam- niestety:-D:-D:-D:-D:-p
Kasia8118- a co z olivierkiem? Mowili cos ? Buziaki od ciotki:tak: Szymon tez rozpuszczony mi wrocil:tak:
renuska- dzieki za namiary na olejek- chetnie wyprobuje:tak:
ania1812, zanetabd7, graziulxxx- wiecie co mi sprawilo najwieksza frajde na wczorajszym wypadzie zakupowym? Szperanie w tkmaxxie bo na to nigdy nie moge sobie pozwolic z szymonem:tak: 2h mi to zajelo:tak::-)
Agaam- musisz im dobra opinie wystawic;-) Taaaaaaaaaki rabat:-D:-D:-D:-D

Moj dzisiaj na nocce. Musze isc po herbatke sama. Buuuuuuuuuuuu

reklama
Ampar wierzę że macie lustra ale chyba jakieś krzywe zwierciadła:tak::rofl2:
Na play grupę chodzimy już kilka tygodni, maluchy zadowolone tylko tańczyć i śpiewać nie chcą:sorry2:

Miałaś siostrę A na obiad:szok: smaczna była?:rofl2:

Hejka
U nas juz oki,to na którą jutro:-).
Ja chetnie oddam z biustu,która chetna:-D:-D:-D
Agaam to sie kończa dobre czasy;-)
Ampar wpadnij do mnie ja tez dzisiaj sama:-(
Renuska Wiem co czujesz ja z wrocka a mój z oświecimia.Chodz nie ukrywam ze najlepiej u mamusi.My tez do pl ale we wrzesniu:-)
Mamatrojeczki ja poczekam na reszte lasek jaka jest decyzja,mi to obojetne czy park czy ogródek.
Nefretee haloooooo
ania,mojadzidzai aga Duzo drówka kochani
Nic spadam poprasowac- Środa ehhhhh

jstysiak -ty z biustu nie proponuj ,bo sie rzucimy jak sepy
graziul -wiem o czym mowa ,mi tez Francja bardzo sie podoba;-)a co do suwaczka to pracujemy nad tym ,ale jakos nam to nie wychodzi:-( juz pol roku i nic:-(
sylwia-lecimy do brata Grzeska ,nie widzielismy sie 4 lata ,caly czas w rozjazdach...
a ja dzis umowilam sie na spotkanie ze swiadkami jehowy ,tak milo sie rozmawialo :sorry2:,generalnie moge sobie pogratulowac asertywnosci :wściekła/y:glupia baba ze mnie:wściekła/y:.Moje dziecko weszlo w faze wredoty ,czyli-moje ,moje ,wszystko moje:wściekła/y:.Dzisiaj mnie wola:
-mama!
-co?
-mamaaa!
-co?
-moja mamaaa!
normalnie kocham go na zaboj :-)

Hej witam z wieczora mam chwilowa cisze więc wpadłam zobaczyc co tam u was słychac.u nas bez większych zmian Olivier gorączkuje i chce żebym wiecznie nosiła go na rękach:baffled:.Od ponad tygodnia jest chory .Zaczęło się od brzydkiego kaszlu potem katar i ogólnie był jakiś słaby i marudny.Pierwsze kilka dni leczyłam go sama ale pózniej stwierdziłam że lada chwila wyjazd z Pl i poszłam do lekarza i lekarka stwierdziła że ten brzydki kaszel to przez oskrzela jednej strony i zapisała antybiotyk i całą serie innych leków:sorry2:.Niby przestał kaszlec po powrocie ale co z tego jak dzisiaj wymiotował i cały dzień robił wodniste kupy i do tego jeszcze gorączka:-(.Na razie odstawiłam te leki co mam z Polski bo co mu trochę wstrzyknę to fontanna się leje nie będę dziecka męczyc:no:.
ania1812 Oli był grzeczny w podróży oby tak zawsze było:tak:.
sylwia.m co do parku to nie mam zielonego pojęcia:baffled:.Raczej kiepsko to widzę:-(.
ampar3 a Szymon w jakie dni chodzi do przedszkola?

Ostatnia edycja:
Czesc:-)
Ja tez sie co do jutra dostosuje do reszty:tak:Moze park albo ogrod:-D

MOJADZIDZIA-David dba o to zeby mama za nim nie tesknila i przychodzi sam w nocy do mnie:-D:-)raz zdazylo sie ze spal cala noc:baffled:a tak to jest wedrowniczek:-DAle ja tam lubie sie do Niego przytulac ,wiec mi to nie przeszkadza:no:

RENUSKA-dobre dzieci sa :-DMarcel z Davidkiem tez maja taki okres,ze wszystko moje:tak:nawet o siku sie kloca ze moje:-D:-D
Oj fajnie macie z ta Francja,a w jakie rejony Francjii jedziecie??

ZANETA-oj ja tak co roku mowie,ze juz wiecej do Pl nie jedziemy bo tyle kasy sie wyda:baffled:a nic wiecej sie nie zwiedzi,ale niestety sie teskni:happy:i znowu do PL sie wybieramy:-D
A David ma lozko z lozeczka zrobione,takie 2 w 1:-)zdjelismy szczebelki i boki sie obnizylo i jest lozko.Ale w takim lozku co piszesz pospi napwno do 5-6 lat:tak:

KASIA8118-zdrowka dla Olivierka:tak:mam nadzieje ze juz lepiej:tak:

GRAZIUL- ja tez jak bylam dzieckiem mialam chorobe lokomocyjna:wściekła/y:tez zawsze z woreczkami jezdzilam i z aviomarinem:tak:ale wyroslam z tego juz:-D

hej:-)

ale macie wene :szok: u mnie jakos brak:-(

Claudia miala dzis bilans ma 10,40kg czyli schudla od ostaniego wazenia 50 gram:-) i ma73cm:tak:
dzis szalala na podlodze i sie przewrocila i uderzyla i ja do niej podeszlam bo myslalam ze bedzie plakac i chcialam ja przytulic a ona sie przytulila popatrzyla na mnie i mowi bam :szok: i wogole nie plakala pozniej ogladalam z nia ksiazeczki i mowie zobacz dzidzia a ona gigi :szok: co chwile mnie zaskakuje z tym gadaniem:-D bo wczoraj jak moj d szedl do pracy to zrobila papa i powiedziala papa:-) ciekawe kiedy pyskowac zacznie:-D

sylwia no wiem opuscialam sie ze spotkaniami:zawstydzona/y: obiecuje w przyszlym tyg sie zjawic:tak: a moja to chyba nie zacznie raczkowac podniesie tylek ale sie turla i sie doturla tam gdzie chce:sorry2: oj szczesciora jestes z ta waga a wiesz ja znam taki jeden sposob zeby przytyc nawet wiecej niz 4 kg nie chcesz 3 dzidzi??:-D

mojadzidzia gratulacje dla raczkujacej Dusi:tak:

kasia8118 biedny Olivierek :-(zdrowka :tak:

zajrze jutro bo juz ledwo na oczy widze spac mi sie chce:-(

dobranoc mamuski :tak::-)

czesc kobietki ja przeczytam pozniej co naskrobalyscie bo o 9:30 mam kurs makijazu a wczoraj to mnie cos chycilo nie moglam mowic i zimno mnie takie trzepalo ze cho cho wczoraj tylko obralam ziemniaczki na frytki i tyle ale Pjak przyszedl to usmazyl nam wszystkim i jeszcze sie pytal czy cos potrzebuje kochany normalnie byl wczoraj oki to do pozniej

Hejka,
Widzę, że na dzisiaj nie ma chętnych, (ale to moja wina, zbyt późno dałam post :-( ). Następnym razem napiszę wcześniej. Może później uda mi się też nadrobić chociaż część zaległości w czytaniu tego co naskrobałyście :tak: A nazbierało się tego sporo :szok:
Miłego dnia życzę!

reklama
dzien doberek:-Dmoj mały wstał dzisiaj po 6:szok::szok:jak A wstawał do pracy,teraz zasnal,ale mi sie oczy kleja,bo nie pamietam kiedy wstałam o 6!!chyba z rok temu jak na carboots jechalismy:szok::szok::-D:-Dno i wyczailam wczoraj deala na wakacje,ale moj A oczywiscie powiedzial ze najpierm bede musiala bank obrobic bo w tym roku raczej nigdzie nie pojedziemy:-:)-:)-(ale do Gambii,bed &breakfast za 300 fuli na 2 tyg!!tylko ze w listopadzie,ale tam cieplo jestr caaaaaly rok:tak::tak::tak:no pomarzyc dobra rzecz,dobrze ze za to nie wsadzaj do wiezienia,bo ja bym miala dozywocie bez mozliwosci ubiegania sie o wczesniejsze wyjscie:-D:-D:-D
graziul-nie ma problemu,tylko wracaj do zdrowka;-)nic nie ucieknie:-D:-D
sylwia-my z moim sie tu poznalismy,4 lata temu i jakos tak wyszlo:-D:-Dto jest okropne,ale juz po 2 tygodniach mieszkalismy razem:szok::szok::szok::-D:-D:-Dale nie zaluje;-)czasem sa kryzysy jak wszedzie i nie raz mam takie mysli ze moze to wszystko za szybko poszlo,ale ogolnie to jest luzik:-D:-Dtylko cos do slubu mu nie spieszno:wściekła/y::wściekła/y:a ja chyba jakas staroswiecka jestem pod tym wzgledem,bo jak kazda marze zeby zakupic piekna suknie:tak::-D:-D:-Dale A mowi,mlodzi jestesmy wiec jeszcze mamy czas,wiec bede szla do oltarza jak juz bede babcia:-D:-D:-D
doris-no moze za jakis czas mu zakupimy takie,jak juz odstawi cyca i zrobie mu pokoj,bo narazie to wiekszosc jego zabawek w salonie,bo boje sie go samego w pokoju zostawic.i tak jak Ty uwielbiam z nim spac,przytulic sie do pachnacej dzieckiem skorki.wiem,ze tak sie nie powinno,ale ja to jakis wyjatek jestem pod wzgledem wszystkiego:-D:-D
kasia8118-zdrowka dla małego,szkoda dzidzi:-(
a i te co pisały,ze maja oponke,to ja chyba mam ponton:-D:-D:-D:-D
ide se druga kawke zapodac,bo normalnie zaraz zasne.do wieczora,bo pozniej zawitam u natalki.

Do góry