ampar3
Fanka BB :)
hej
Ja dzisiaj mialam artura siostre na obiedzie a rano w przedszkolu siedzialam ale po poltorej godziny musialam wyjsc bo szymoa mial TEN dzien
Dzieki bogu ze juz spi bo ja tylko na zegarek dzisiaj zagladalam kiedy go poloze. A i obcielam mu wloski na krociutko tzn nozyczkami nie maszynka ale i tak jest krociutko
Sylwiam- gratulacje co do play grupy- wreszcie sie wybralas;-) Jak bylo? Lustro tez mam- niestety

Kasia8118- a co z olivierkiem? Mowili cos ? Buziaki od ciotki
Szymon tez rozpuszczony mi wrocil
renuska- dzieki za namiary na olejek- chetnie wyprobuje
ania1812, zanetabd7, graziulxxx- wiecie co mi sprawilo najwieksza frajde na wczorajszym wypadzie zakupowym? Szperanie w tkmaxxie bo na to nigdy nie moge sobie pozwolic z szymonem
2h mi to zajelo
:-)
Agaam- musisz im dobra opinie wystawic;-) Taaaaaaaaaki rabat

Moj dzisiaj na nocce. Musze isc po herbatke sama. Buuuuuuuuuuuu
Ja dzisiaj mialam artura siostre na obiedzie a rano w przedszkolu siedzialam ale po poltorej godziny musialam wyjsc bo szymoa mial TEN dzien

Sylwiam- gratulacje co do play grupy- wreszcie sie wybralas;-) Jak bylo? Lustro tez mam- niestety

Kasia8118- a co z olivierkiem? Mowili cos ? Buziaki od ciotki

renuska- dzieki za namiary na olejek- chetnie wyprobuje

ania1812, zanetabd7, graziulxxx- wiecie co mi sprawilo najwieksza frajde na wczorajszym wypadzie zakupowym? Szperanie w tkmaxxie bo na to nigdy nie moge sobie pozwolic z szymonem

Agaam- musisz im dobra opinie wystawic;-) Taaaaaaaaaki rabat

Moj dzisiaj na nocce. Musze isc po herbatke sama. Buuuuuuuuuuuu