Ania1812
Fanka BB :)
Cześć babeczki!
Pewnie wiekszość z Was kawkuje teraz u Ampar:-(Miłego plotkowania.
U mnie chwilka relaksu. Adam śpi. Ja nadal kaszle jak stary gruźlik
Mam nadzieje, że wkrótce to cholerstwo pójdzie precz bo mam juz dosyć
Graziul- wszystko przed Tobą
No jakby wkrótce przydarzyły Wam się bliźniaki to by dopiero było
Jeszcze raz zdrówka dla małej
Żaneta- to ładnie musiałaś się poparzyć, że aż Ci ręka spuchła
Nie zazdroszcze
Dominisia- ale masz fajnie, że mąż potrafi przygotować obiad. Oj jak ja bym chciała, żeby ktoś podstawił mi obiad pod nos
No ale jeszcze 2 tyg. i przylatuje moja mama:-) Na pewno ją wykorzystam:-)
Katarina- średnio lubię bronka
;-)Wyobraziłam sobie siebie w masce ala Jackson
Wszystkie dzieciaki bym wystraszyła. Kochana córeczka z Twojej Wiki. Jeszcze troszke i będzie Ci przynosiła prawdziwe śniadanko do łóżka:-)
Ewelina- fajnie, że macie pieska. Strasznie chciałabym mieć jakiegoś zwierzaka ale niestety potem mógłby być problem z wyjazdami do Pl:-(A skąd w końcu go wzieliście?
AgnieszkaUk- ciesze się, że zdrówko dopisuje. Oglądałam Galerianki i jak dla mnie to straszny film. Wiesz, że ten chłopak, który w tym filmie popełnił samobójstwo, to ten sam, który grał w M jak miłość pierwszego Łukasza (syna Marty). Strasznie się chłopak zmienił i jak oglądałam to go nie poznałam. Dopiero po jakimś czasie gdzieś wyczytałam.
Monia- super, że poczułaś ruchy maleństwa. Z niecierpliwością czekam na newsa o płci maluszka
Pisze tego posta już ponad godzine bo co chwile coś. A to dobijaja się na GG albo Adam się budzi
Idę szykować obiad. Na razie
Pewnie wiekszość z Was kawkuje teraz u Ampar:-(Miłego plotkowania.
U mnie chwilka relaksu. Adam śpi. Ja nadal kaszle jak stary gruźlik

Graziul- wszystko przed Tobą

Żaneta- to ładnie musiałaś się poparzyć, że aż Ci ręka spuchła

Dominisia- ale masz fajnie, że mąż potrafi przygotować obiad. Oj jak ja bym chciała, żeby ktoś podstawił mi obiad pod nos

Katarina- średnio lubię bronka

Ewelina- fajnie, że macie pieska. Strasznie chciałabym mieć jakiegoś zwierzaka ale niestety potem mógłby być problem z wyjazdami do Pl:-(A skąd w końcu go wzieliście?
AgnieszkaUk- ciesze się, że zdrówko dopisuje. Oglądałam Galerianki i jak dla mnie to straszny film. Wiesz, że ten chłopak, który w tym filmie popełnił samobójstwo, to ten sam, który grał w M jak miłość pierwszego Łukasza (syna Marty). Strasznie się chłopak zmienił i jak oglądałam to go nie poznałam. Dopiero po jakimś czasie gdzieś wyczytałam.
Monia- super, że poczułaś ruchy maleństwa. Z niecierpliwością czekam na newsa o płci maluszka

Pisze tego posta już ponad godzine bo co chwile coś. A to dobijaja się na GG albo Adam się budzi