reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

Cześć babeczki!

Pewnie wiekszość z Was kawkuje teraz u Ampar:-(Miłego plotkowania.
U mnie chwilka relaksu. Adam śpi. Ja nadal kaszle jak stary gruźlik:wściekła/y:Mam nadzieje, że wkrótce to cholerstwo pójdzie precz bo mam juz dosyć:angry:

Graziul- wszystko przed Tobą:-D No jakby wkrótce przydarzyły Wam się bliźniaki to by dopiero było:szok: Jeszcze raz zdrówka dla małej
Żaneta- to ładnie musiałaś się poparzyć, że aż Ci ręka spuchła:szok: Nie zazdroszcze
Dominisia- ale masz fajnie, że mąż potrafi przygotować obiad. Oj jak ja bym chciała, żeby ktoś podstawił mi obiad pod nos:tak: No ale jeszcze 2 tyg. i przylatuje moja mama:-) Na pewno ją wykorzystam:-)
Katarina- średnio lubię bronka:-D ;-)Wyobraziłam sobie siebie w masce ala Jackson:-D Wszystkie dzieciaki bym wystraszyła. Kochana córeczka z Twojej Wiki. Jeszcze troszke i będzie Ci przynosiła prawdziwe śniadanko do łóżka:-)
Ewelina- fajnie, że macie pieska. Strasznie chciałabym mieć jakiegoś zwierzaka ale niestety potem mógłby być problem z wyjazdami do Pl:-(A skąd w końcu go wzieliście?
AgnieszkaUk- ciesze się, że zdrówko dopisuje. Oglądałam Galerianki i jak dla mnie to straszny film. Wiesz, że ten chłopak, który w tym filmie popełnił samobójstwo, to ten sam, który grał w M jak miłość pierwszego Łukasza (syna Marty). Strasznie się chłopak zmienił i jak oglądałam to go nie poznałam. Dopiero po jakimś czasie gdzieś wyczytałam.
Monia- super, że poczułaś ruchy maleństwa. Z niecierpliwością czekam na newsa o płci maluszka:tak:

Pisze tego posta już ponad godzine bo co chwile coś. A to dobijaja się na GG albo Adam się budzi:dry: Idę szykować obiad. Na razie

reklama
czesc kobietki my po lekarzu i sie okazalo ze wszytko oki mam przyjsc na kontrole za pol roku powiedzial ze wiki rosnie i ze bedzie dobrze
a druga sprawa do przedszkola ktorego miala isc wiki zaginela aplikacja i musze ja zlozyc jeszcze raz na najgorsze jest to ze jest dluga lista oczekujacych ale mam nadzieje ze sie to wszystko odkreci ide dzis porozmawiac z nauczycielka bo ona nawet mowiala ze wiki mogla isc od stycznia tylko ze pozniej by zostala sama bo jej kolezanki by poszly juz doszkoly i zadecydowalam ze pojdzie od wrzesnia i ona o tym wie najpierw pojde do recepcjii :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:a potem do tej nauczycielki ciekawe co z tego wyniknie napisze wam pozniej co mi poweidzieli tazke do uslyszonka

Witam.:-)

U mnie wszystko ok. Zaraz zbieram się na jakieś zakupy, trzeba wykorzystać ładniejszą pogodę.:tak:

Jejku mój maluch rozbrykał się na dobre. Pół nocy się kręciłam i usnąć nie mogłam a przecież jest jeszcze taki malutki (to dopiero 5 miesiąc. Ciekawe co będzie dalej.:szok:

Tynia - dzięki za odpowiedź i powodzenia z tym nieszczęsnym przedszkolem.

Ania - jak tylko się dowiem o płci mojego maleństwa niezwłocznie poinformuję. Sama się doczekać nie mogę, a to jeszcze dwa dni hihi.

No nic teraz zmykam. Papa.:-D

hej

Ja juz mam wszystko posprzatane- wiec nie bylo tak zle:-D:-D:-D Zapraszam czesciej. Pare lyzeczek tylko do mycia;-) Ja po obiedzie a szymon powiedzial ze on jednak obiadu nie zmiesci- nie dziwie sie po tej ilosci slodyczy:szok: I jeszcze powiedzial czemu wszyscy poszli a ja sie chcialem bawic:-D:-D
Dzieki za odwiedziny:tak:

mojadzidzia- jest zabawka i opaska:tak:
graziulxxx, Ania1812, zanetavbd7-szkoda ze nie dojechalyscie:-(
monia22310- zazdroszcze ruchow dzidzi:tak:
Natalka90- a Artur do mnie- ta kolezanka co pierwsza przyszla to jakas nowa, tak? Chyba sie mocno zmienilas od czasu kiedy cie odwozil:-D:-D:-D
tyniaiwiki- wspolczuje z przedszkolem:wściekła/y:

Ide bo mnie szkrab ciagnie do zabawy:szok:

czesc i czolem zanioslam podanie i powiedzialam ze wczesniejsze zaginelo i w recepcjii i nauczycielce maja o tym porozmaiwac bo juz 3 tygodnie do tylu wysylali listy do rodzicow w zwiazku z przedszkolem ale duzo osob nie potwierdzilo tego i powiedziala mi ze wiki powinna sie zalapac:tak::tak::tak::tak::tak:nastepna dobra wiadomosc :tak::tak::tak::tak:

Kurde dziewczyny nie mialam weny przez kilka ostatnich dni i jak już sie wzięłam za pisanie, nasmarowalam pokaźnego posta, po kilka słów do każdej z Was i go wcięło:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Ampar jeszcze raz dziękuję za gościnę i kawkę:-)

swieta prawda
wedlina która jest w promocji jest juz po terminie a opisana <po terminie> utracila date waznosci jakies 2 tygodnie wczesniej
Ogolnie w anglii zabrania sie spr\zedazy towarow zywnoscioeych po terminie, co oznacza nielegalne akcje ze strony szefostwa Piknika. Dziewczyny pracujace w sklepie nie sa niczemu winne, one jeszcze dodatkowo sa obciazane za towar ktory sie zepsuje. Kompletny brak szacunku dla ludzi ze strony szefostwa.:angry:
ps. SANEPID DLA NICH....... MAMY, CHRONCIE SWOJE DZIECI. pozatym w Patsonie jest lepiej swiezej i taniej.:happy2:

wedlina która jest w promocji jest juz po terminie a opisana <po terminie> utracila date waznosci jakies 2 tygodnie wczesniej
Ogolnie w anglii zabrania sie spr\zedazy towarow zywnoscioeych po terminie, co oznacza nielegalne akcje ze strony szefostwa Piknika. Dziewczyny pracujace w sklepie nie sa niczemu winne, one jeszcze dodatkowo sa obciazane za towar ktory sie zepsuje. Kompletny brak szacunku dla ludzi ze strony szefostwa.:angry:
ps. SANEPID DLA NICH....... MAMY, CHRONCIE SWOJE DZIECI. pozatym w Patsonie jest lepiej swiezej i taniej.:happy2:

reklama
hej babolki:-):-)
u nas srednio dzisiaj,reka boli ale da sie zyc:tak:zapomnialam wam powiedziec ze zakupiłam sobie narzute na łózko satynową czerwono-czarną z dwoma powłoczkami na poduszki u nas na pakistańskim runku za jedyna 15 funciaków:-):-):-)a pozniej mialam zjebke,ze wazniejsze wydatki itp itd:-D:-Dale co tam:-D:-D
graziul-spoko loko,nie gniewam sie;-)obyście sie juz lepiej poczuły:-)
ania1812-Wa też zdrówka życze:-):-)jakis wirus chyba panuje bo normalnie:szok::szok: tyle osób chorych
tynia i wiki-super ze załatwiona sprawa z przedszkolem:tak:oby tylko mała nie plakała jak pojdzie;-)
ampar-mi tez przykro,ze nie dojechałam,ale co zrobic,reka mnie boli,a czasem moj krecik nie chce siedziec w wozku a jakbym musiala go nosic to zamarla bym z bolu,bo przy nadgarstku sie poparzyłam:-:)-(
wiecie,co musze sie wypowiedziec na temat piknika,ale boje sie ze zostane zlinczowana:-D:-Dotóż moje zdanie jest takie ze wszedzie smaruja wedliny,zeby wydawały sie swieze,ja juz jezdze tam poltora roku i nigdy nie sprzedano mi starej,a wrecz pani mi ostatnio powiedziala ze nie ma sumienia mi nie powiedziec,ale wedlina ktora chciałam kupić miała jeszcze tylko 2 dni waznosci.a myszy w anglii sa prawie wszedzie,a rzeczy ktore maja w tych pudełkach to sa za free,wiec kto chce to bierze.nie popieram tego,ale coz ratuja sie jak moga.ostatnio nawet obnizyli ceny danio,bo sa 3 za fula,wiec chyba wiedza ze maja duza konkurencje ze strony patsona.ja lubie ta robic zakupy,mam nadzieje ze nie przytrafi mi sie nic co mogloby mnie do nich zrazic,bo wtedy poprosty zrezygnujemy z nich.i tyle:-)

Do góry