reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

No to mozemy sie spotkac przy Chinczyku o 17 tej:tak:

GRAZIUL-Ania pozyczyla mi ksiazke Grocholi ,Zielone drzwi.

NATALKA-ja tez uwazam ze jak nie ma parcia finansowego ,to warto siedziec w domu,jeszcze sie w zyciu napracujesz:-D:tak:ja juz nie pracuje prawie 8 lat:szok:z wyjatkiem 1 roku,gdzie pracowalam 2 dni w tyg:tak:i nie zaluje tego ze siedze w domu,raczej mnie przeraza powrot do pracy,a to sie zbliza nieublagalnie:shocked2::shocked2:
I jak zaczelas czytac ksiazke?kiedy jedziecie do Pl?

ANIA1812-jakos nie moge sobie wyobrazic Adasia w akcjii:-Dcaly czas mam przed oczami ,jak prosil grzecznie o czipsa w parku:-D:-D:-D

kasia8118-ja tez myslalm ze twoj Oli ma zatwardzenie i mialam Ci pisac ze sa takie owoce z sliwka i sa dobre na zatwardzenie:dry:

RENUSKA-to fajnie ze z dzidzia ok.A z ta cysta to sie nie martw ,pewnie sie sama wchlonie:blink:

reklama
ampar sylwia ale wy kochane nawet o moim myslicie czy mu za daleko nie bedzie ;-) patrzymy na mieszkania blisko metro wiec bedzie spoko zreszta z nim pracuja jacys kolesie z bradford wiec podejrzewam ze z nimi sie bedzie zabieral nie bedzie tak zle:tak::tak: ;-)

doris no pewnie masz racje z ta praca ale ja lubie miec jakies zajecie a D mowi to samo ze sie jeszcze napracuje:-D a Ty kiedy chcesz to pracy wrocic ?? ksiazke czytamy razem z D :-D Juz biedak sie załamał bo jest napisane ze czekolady nie moze jesc :-D i mowi ze on tyle czekolady je ze chyba same dziewczynki bedzie mial:-D:-D a do pl jedziemy 24 lipca ale nie che mi sie za bardzo ale musimy bo malej jeszcze nie zarejstrowalismy :zawstydzona/y:

Natalka bo wiesz....jak w tej piosence....wszyscy mężowie nasi są:-D:-D
Tak sobie pomyślałam, że może warto żebyś pobujała się kilka miesięcy do pracy to przynajmniej jak zajdziesz w ciążę to macierzyński dostaniesz:tak:

Ania1812
no ja też pamiętam tą słodką minkę Adaśka jak chciał chipsa:-D:-D A opowiadałaś J że mały podszedł do murzyna i mowił tata:-D:-D:-D

Graziul z Natką wybieracie się na kolację?? Gdzie idziecie wogóle? czy może to niespodzianka??

Kasia8118
dam Ci numer w czwartek ok?? Teraz tel leży na komodzie czyli jakieś 3km ode mnie:-D

Ale jestem zła jak pisałam do was ostatniego posta to w międzyczasie robiłam obiad na jutro i go spaliłam nic z niego nie zostało :no::-(.
ampa3 a o jakim mieszkaniu mowa dla Natalki:confused:?U ciebie w bloku?
sylwia.m oki nie spieszy mi się tak bardzo wytrzymam do czwartku:tak::-D.
A ja czekam na mojego bo w planach dzisiaj wielka akcja:tak:;-):-D.

kasia8118 tak bo ostatnio jak przejezdzalismy przez manson to moj stwierdzil ze chcial by tam mieszkac i teraz truje ze chce na wioske :-D no ale zobaczymy ja to bym w bradford wolala:sorry2: wspolczuje spalonego obiadu:-( to czekaj czekaj na swojego zeby sie odstersowac:-D

sylwia tez własnie tak myslałam zeby popracowac i zajsc w ciaze ale my chcemy sie strac po nowym roku pozniej jeszcze w ciazy musiała bym pracowac to by rok wychodzil za dlugo bo z D bedziemy sie mijac i nawet nie bylo by jak dzidzi zrobic:-D

a zapomialam napisac ze jak poszlam do malej to ona spala:szok:

dziewczynki czytalyscie ten nowy regulamin na nk ?? tam cos jest ze oni maja prawa do zdjec i cos tam jeszczze i zauwazylam ze duzo moich znajomych usunelo konta:szok:

http://tech.wp.pl/kat,1009785,title...auci-sie-wycofuja,wid,12420071,wiadomosc.html

Ostatnia edycja:
Cześc wszystkie Mamuśki :)
Jestem pierwszy raz na Waszym forum.Kiedyś mieszkałam w Bradford,ale obecnie moim miejscem zamieszkania jest Dewsbury.Mam dwie przeurocze córeczki: Natalia 10 lat i Lena 2,5.Obecnie czekam na narodziny trzeciego dziecka,w sumie termin mamy na 02 lipiec 2010,czyli za 3 dni :) I chociaż jest to moja trzecia ciąża,to jestem strasznie podekscytowana,ponieważ jest to mój pierwszy poród w UK (z drugą córcią uciekłam do Polski na porodówkę).Trochę zżera mnie trema ale mam nadzieję,że dam radę :)
Czy mogłybyście podzielic się ze mną przeżyciami z porodów w UK? Za wszystkie cenne rady będę bardzo wdzięczna :)
Pozdrawiam :)

dziendobry :) ale dziewczyny normalnie no no no fajnie że wpadniecie:) jesli jeszcze którejś nie wysłałam adresu to dajcie znać. Aha i gdyby był problem z dotarciem to dzwonic :) Jeśli któras zabiera dzipika hheheh:p to po wpisaniu postkodu pewnie pojawi sie inna nazwa ulicy REDBURN. No ale mam nadzieje ze nie bedzie problemów większych.

reklama
natalka szok z ta nasza klasa teraz to ja sie zastanawiam nad usunieciem zdjec
graziul 100 lat
marghi witaj i gratulacje 3 dzieciatka ja niestety nie rodzilam w anglii ale dziewczyny napewno ci napisza swoje wrazenia

Do góry