reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

uhhh i w domku prawie cały dzionek na dworku z maluszkiem:) z małymi przerwami na zrobienie obiadku:) a teraz czekamy na tatusia bo właśnie z pracy wraca:) kąpanko butla i lulu a wieczór cały Nasz hihihihi:)

reklama
hej

Moj mlody oglada dobranocke- nie moge sie napatrzyc na jego buzke w nowej fryzurce:tak:
Sylwiam- dzieki za udostepnienie chaty do zabiegow fryzjerskich:tak:
Pidi- zazdroszcze meza wieczorkiem:tak: Moj jak zwykle w pracy:-(
Natalka90- i jak? dzwonilas?
Renuska- pogoda wrocila:-D:-D:-D I to ta ladna:tak:
jstysiak- ktoras z dziewczyn mi ostatnio mowila ze ta krew to od slodkiego moze byc:confused: Moze sie najadla jakiegos ciacha dzien przed;-)

Ide zaraz poczytac szkrabowi i dzisiaj znowu chce sam zasypiac- juuuupi:-)
A w piatek znowu ide chatke ogladac- wiecie gdzie................... w menston:tak: 2 minuty drogi od szkoly szymonka:tak:

hi
ja dzis wykonczona,ciezki ,pracowity mialam dzien:tak::-D
PIDI-nie rezygnuj z nas tak szybko-my fajne jestesmy:-D:-D:-D;-);-);-)Ja pamietam jak mi bylo "lyso" na poczatku ,bo wydawalo mi sie ze odstaje z tylu,a laski maja swoje tematy:szok:ale wlasnie tylko czeste pisanie o bzdurkach nawet wdrozy Cie i bedzie oki:tak::tak:
SYLWIA,AMPAR-zrobione na Bostwa:confused::-p:-pAMPAr-KCIUKASY TRZYMAM ZA CHATKE:tak: JEJU ,JUz mi mala majsterkuje przy klawiaturze:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
A Szume to na krociutko obcielas:confused:
MONIA-wrzuc jakas fote z bebenkiem skoro nie mozemy Cie zobaczyc na zywo:-D:tak:
KASIA-pogratulowac pracowitosci:tak::tak::tak:to teraz chatka pewnie cala lsni,a Ty zadowolona jestes:tak:;-)Wspolczuje kupek meczacych malego:-(ja podawalam malej cieplutki rumianek do picia,a jak juz bylo tragicznie robilam poprostu lewatywke z rumianku i zawsze szybko pomoglo:tak::tak:
NATALKA-TY pracusiu jeden:-p:tak:;-)
REnuska-super ze z baby wsz oki:happy2::happy2:aco beda Ci robic z tA cysta?? co do wzrostu dzidzi to moze poprostu duza bedzie:blink:mi tez z Nati wyszlo na usg tydzien starsze ,a ja wiedzialam na pewno kiedy poczete:szok::tak:
jeju -sorry ,musze konczyc bo mnie ta mala jedza dzis wykonczy nerwowo ,wlazla mi na plecy i szczypie :szok:
do spisania ,pa

Czesc:-)

KASIA8118-ja nie wiem jak Ania,ale mi pasuje juz nawet 17:-pbo Sylwia bedzie niestety pozniej:-(Wpadaj ,wpadaj my tez pewnie nie bedziemy dlugo siedziec,ja mam czas tylko do 9.45:-D
A co dajesz Olivierowi na te kupki?/

GRAZIUL-u mnie tez mimo tego ze sprzatam jest wiecznie balagan:wściekła/y::wściekła/y:juz mam dosyc tego sprzatania:cool2:przydalaby mi sie jakas sprzataczka:tak:

NATALKA-wrocilas do starej pracy,czy znalazlas jakas nowa?

ANIA1812-ale sie wczoraj usmialam ,jak czytalam ta ksiazke:-Djak Ona pracowala w tym szpitalu i mialy uczyc sie cewnikowania u starszego pana:-D:-D:-D

PIDI-ja tez poprosze o adres,moze uda mi sie wpasc:tak:jak mi nic nie wydanie:tak:

Hej:-)

No niestety ja przyjadę na spotkanie trochę później:wściekła/y: R będzie w domu o 18.15 więc ja dołącze do Was pewnie o 18.30:baffled: Alkoholu pić nie będę bo po ostatniej imprezce i grillu w sobotę mam wstręt ale mimo wszystko fajnie będzie wyrwać się z domku i zjeść pysznego chińczyka w miłym towarzystwie;-)

Pidi ja też mogłabyym wybrać się do Ciebie w czwartek, poproszę o adres:tak:

Kasia8118 zapytałam i przyjedzie do Ciebie na samo obcięcie, kasuje za to 10Ł:tak: Z kupkami Olisia nie pomogę bo moje dzieci nigdy nie mialy takich zaparć ale strasznie Wam współczuję:-(

Renuska super, że z maluszkiem wszystko ok:-)

Natalka często się przeprowadzacie;-) Truj truj swojemu żebyście w Bradford zamieszkali:tak:

Spaaaaadam:sorry2:

Cześć!
U nas jak zwykle nudy. Adam rozrabia i zrobił się z niego straszny wymuszacz. Jak coś jest nie po jego myśli to się drze jakby go ze skóry obdzierali i kładzie się na podłogę:wściekła/y: Szybko zaczął:dry:

Doris- ja też mogę być o 17. Cieszę się, że książka się podoba. A ten moment faktycznie jest dobry- wyobrażam sobie wyraz twarzy tego gościa:zawstydzona/y::-D
Kasia8118- biedny Oliverek. Mam nadzieję, że nie męczył się długo
Graziul- Ty się nie przemęczaj tylko korzystaj z uroków bycia w ciąży;-) Bałagan nie zając nie ucieknie:-D
Pidi- może i ja wpadnę bo akurat w czwartek mam auto:-) Poprosze o adres
Ampar- życzę powodzenia z chatką
jstysiak- zdrówka dla maleńkiej
Natalka- no właśnie ostatnio myślałam, że mniej się udzielasz na BB i juz teraz wiem czemu:sorry2:
Renuska- super, że z maleństwem wszystko dobrze:tak:

To byłoby tyle. Pozdrawiam

Hej laseczki ta tylko przelotem bo żelazko mnie wzywa:tak:.
Co do kupek Oliviera to dziwna troche sprawa bo on robi kupki nawet kilka dziennie tylko ze strasznie płacze przy tym:-(.A one wcale nie są jakoś szczególnie duże i twarde :confused:.Więc sama nie wiem czemu on tak przerażliwie płacze.Moze boli go brzuch:confused::-(.
sylwia.m super ze się spytałaś :tak:.Jeśli możesz to wyślij mi jej numer na pw:tak:.Ja już umówiłam się z tą fryzjerką koło piknika na sobotę ale jeszcze przed wyjazdem chętnie spotkam się z tą twoją fryzjerką:tak:.I cena super.Połowa tego co tera płace:tak:.
ania1812 no to zaczyna ci mały figlowac:tak::-D.
Natalka przeprowadzka do Bradford to świetny pomysł:tak:;-).
Graziul niby przejaśniało w domku :tak:.ale czy na długo:baffled:.Wiesz jak to z dziecmi:sorry2:.
Nic uciekam bo robota wzywa a nie wiem czy mi się Krystian jeszcze dzisiaj obudzi zasnął o 17 i nie wiadomo co to jeszcze dzisiaj będzie:baffled:.

PIDI-moze i ja sie do Ciebie wybiore mjak bede sie czula oki:happy2:wiec tez prosze o adresik na Pw;-)
KASIA-aha..to faktycznie dziwna sprawa z Olim:baffled:ja myslalam ze placze bo zatwardzenia ma:tak:to moze i tak jak mowisz bolesci go mecza bidulka:sorry2::sorry2:
co do porzadkow to wiem,wiem dokladnie o czym mowisz:tak:;-)
ANIA-ja sie nie przemeczam,wiec odwrotnie powiem-len sie ze mnie zrobil:zawstydzona/y::zawstydzona/y:juz musialam dzis troche porobic bo wstyd:-:)zawstydzona/y:a o jakiej ksiazce mowicie z Doris???:confused:
Ja niestety z sobotniego wypadu odpadne tym razem ,bo mam jutro urodziny ale A mnie zabiera na kolacje w sobote:tak:takze ogromnie zaluje...:sorry2::sorry2:nastepnym razem;-)
ide lezec ,bo znow sie pierogow najadlam i pekam:-p:-p:tak:;-):-D

hej:-)

zaraz mnie cos trafi:wściekła/y: któras chetna przyjsc i uspic moje dziecko:sorry2::wściekła/y: okropna jest z tym spaniem:dry:

kasia8118 biedny Oli nie mam pojecia dlaczego On tak placze moze do gp warto sie przejsc tylko czy oni cos wymysla:confused:

ania łooo no to Adas zaczoł rzadzic w domu:szok:

sylwia no jakos nie mozemy trafic na fajna chatke:wściekła/y: ta jest za mała no i ja chce ogrodek no i mala musi mniec swoj pokój i wogole:tak:

ampar jeszcze nie dzwonilismy bo stwierdzilismy ze po powrocie z pl sie tym zajmiemy bo przed wyjazdem nie chcemy sie wyprowadzac chyba ze oni tam by mogli poczekac co myslisz ??

doris znalazłam nowa tylko ze D nie podoba sie ze pracuje mowi ze nie musze i takie tam i ze chce weekendy spedzac ze mna a nie ze do pracy chodze i sie mijamy wiec nie wiem czy pojde tam jeszcze zastanawiam sie;-)

ide zobaczyc co mala robi bo zostawilam ja w lozeczku i wyszlam z pokoju bo juz mnie z rownowagi wyprowadzala ale juz mi jest jej zal:-(

reklama
jednak musialam z synkiem posiedziec- dzisiaj mnie nie puscil:no: Obrocilam sie wiec od niego i czytalam ksiazke:tak:
Kasia8118- ja tez nigdy nie mialam zaparc u szymcia:confused:
graziulxxx, Ania1812- dzieki za kciukasy ale jakos tak sie nie nastawiam:-( Tzn chcialabym bardzo ale ida jeszcze 3 osoby ogladac:wściekła/y:
Natalka90- ja tam moge spytac. Tylko ze u Sylwii dzisiaj gadalysmy i czy twojemu nie byloby za daleko do pracy? Ja tam sie cieszylam juz tylko czy wam bedzie wygodnie;-)

Ja tez moge w sobote zladowac nawet na 20 chyba ze cud sie zdazy ( tzn nie zadzwonia do mojego meza) i bede wczesniej :tak: A moge tez wcale:-( Kurcze praca przez agencje jest super, co?:-D:-D:-D:-D

Do góry