Agaam
Szczesliwa żona i mamusia
Czesc kobitki:-)
Ja tez dopiero teraz mam chwilke bo rano bylismy na basenie potem chwilke w domku kawka z moim malzonkiem a potem jak wybylismy na spacer to dopiero wrociclismy
Fakt pogoda niezbyt ciekawa. Wieje bardzo silny wiatr i momentami jest naprawde zimno brrr ale trzeba pomalu sie przyzwyczajac bo lepiej juz chyba nie bedzie:-(
Sylwiam Witaj w Anglii
Dobrze ze juz jestes moze rozkrecisz troche towarzystwo
i nie zazdroszcze sprzatania, znam ten bol niby nie ma czlowieka w domu a balagan jakby wojsko przeszlo
a jak Doris tez juz wrocila??
Amapar Wracaj do Nas szybko ale ostroznie
Bezpiecznej podrozy. I szybkiego uporania sie z balaganem
Roksanna ja nic o wczorajszym koncu nie wiem bo nawet nosa z domu nie wynurzylam
ale ponoc nie bylo az tak zle jak wszyscy sie spodziewali
Kasia ja wlasnie dlatego nie wynurzalam sie z domu bo balam sie takich akcji, nie zazdroszcze przezyc
Oki a teraz juz uciekam bo trzeba obiadek nalozyc. Taka pozna godzina a my dopiero obiad
ale to przez te nasze wojarze dzisiejsze
Pozdrawiam i zycze spokojnej niedzieli
Ja tez dopiero teraz mam chwilke bo rano bylismy na basenie potem chwilke w domku kawka z moim malzonkiem a potem jak wybylismy na spacer to dopiero wrociclismy

Sylwiam Witaj w Anglii

Amapar Wracaj do Nas szybko ale ostroznie

Roksanna ja nic o wczorajszym koncu nie wiem bo nawet nosa z domu nie wynurzylam

Kasia ja wlasnie dlatego nie wynurzalam sie z domu bo balam sie takich akcji, nie zazdroszcze przezyc

Oki a teraz juz uciekam bo trzeba obiadek nalozyc. Taka pozna godzina a my dopiero obiad

Pozdrawiam i zycze spokojnej niedzieli

Ostatnia edycja: