zanetabd7
Fanka BB :)
kasia-sto lat!!!!!!!!!!!!!!!!duzo zdrowka i milosci,bo to najwazniejsze:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

Ja przez 3 lata nic nie piłam bo albo byłam w ciąży albo karmiłam a teraz się zastanawiam jak ja mogłam tak funkcjonować

ja dla siebie mam co założyć ale chłopaki są bez niczego... mam nadzieje ze cos znajdziemy

u nas jest zawsze tak ze albo ja albo D pije bo ktos musi byc trzezwy zeby dzieckiem sie zająć. dzisiaj ja pije bo D bedzie musiał prowadzic autko do domku
;-) 

No ale pozno poszlismy wczoraj spac,mala nie chciala zasnac i szalala i na koniec dnia skaleczyla paluszek(bo oczywiscie nie slucha wcale) bylo duzo krwi i placz okropny:-

:-)
bo mnie mdli,ale jak mala miala 9 mies,to zaczelam od czasu do czasu konsumowac,nie wiedze w tym nic zlego,wsz jest dla ludzi..oczywiscie z umiarem

uchyl rabkatajemnicy

czy ja cos przeoczylam

pijaczko

;-):-).
.Dzisiaj było ok.nie wymiotował
.Ale w nocy trochę płakał :-(.Do Pl wyjeżdżamy 18 grudnia i wracamy 2 stycznia
.
.