m02051991
Fanka BB :)
hej wam
u nas ostatnie dni minely jakos nerwowo,troche stresow mialam i brzuch mnie cos boli juz drugi dzien
kornelka wstala dzis z takim okropnym gestym katarem ze nawet go wydmuchac nie moze bidus sie meczyl w nocy przez to ja tez nie wyspana. w dodatku moja mama prawdopodobnie w piatek wieczorem przyjezdza wiec musze jakies ciacho zakrecic.
graziul ja raczej na pewno u ciebie bede chyba zeby u nelki sie cos pogorszylo
zaneta jak kornelka miala sie urodzic to ja kupywalam kolderke i oslone na lozeczko na tym tagru kolo lotniska,za nowe placilam jakies 20 funciakow i jestem bardzo zadowolona bo kolderka bardzo cieplutka i dobrej jakosci.wiec moze ty tez bys cos dostala na ktoryms ryneczku.a co do uplawow ja w 1 ciazy mialam takie ze czulam prawie tak jakbym siusiala.ale lekarze w polsce mowili ze to nic nie szkodzi wazne jest tylko zeby nie byly zolte albo zielonkawe i zeby nie mialy brzydkiego zapachu
u nas ostatnie dni minely jakos nerwowo,troche stresow mialam i brzuch mnie cos boli juz drugi dzien
kornelka wstala dzis z takim okropnym gestym katarem ze nawet go wydmuchac nie moze bidus sie meczyl w nocy przez to ja tez nie wyspana. w dodatku moja mama prawdopodobnie w piatek wieczorem przyjezdza wiec musze jakies ciacho zakrecic.graziul ja raczej na pewno u ciebie bede chyba zeby u nelki sie cos pogorszylo

zaneta jak kornelka miala sie urodzic to ja kupywalam kolderke i oslone na lozeczko na tym tagru kolo lotniska,za nowe placilam jakies 20 funciakow i jestem bardzo zadowolona bo kolderka bardzo cieplutka i dobrej jakosci.wiec moze ty tez bys cos dostala na ktoryms ryneczku.a co do uplawow ja w 1 ciazy mialam takie ze czulam prawie tak jakbym siusiala.ale lekarze w polsce mowili ze to nic nie szkodzi wazne jest tylko zeby nie byly zolte albo zielonkawe i zeby nie mialy brzydkiego zapachu
:-(.
.
.
znaczy sie nie dla wszystkich super,bo jak pozasypuje to ludzie do pracy nie dojada,ja sie chyba tez nie powinnam cieszyc bo moj nie ma jak asfaltu robic to odsniezaja,ciekawe jak dlugo beda go tam trzymac:-(ja od rana jak tylko wstalam dostalam nerwicy,zreszta mam ja codziennie jak jest zimno,bo musze wycierac okna z rana,bo nie dosc ze paruja to na parapetach litry wody,wszedzie wlazi nam wilgoc ,poprostu mam dosc tej rudery!!ostatnia moja zima tutaj,bo gdyby nie to ze nie mam sily na przeprowadzke to juz na swieta pewnie bysmy cos wynajeli innego,bo jak bede czekac az dostane cos z housingow to predzej mi wasy urosna

a potem nawet nie raczylam poinformowac jaka decyzje podjelismy
ja poprostu zapomnialam na smierc,gapa ze mnie
;-) Silver cross 3d.
Zazdroszcze zapalu bo mi jakos brak