hejka:-)
jestem i ja:-)my tez juz po spacerku i jest o wiele lepiej jak wczoraj,bo ja nie znosze zimna i jakbym nie musiala to zima bym chyba nie wychodzila z domu:-)
renuska-jak cie tak roznosi to zajrzyj do mnie poprasowac troszke

kupilas juz ciuszki dla krolewny??czy tylko biale kupujesz narazie??ja juz pokupilam rozowe i kiecuszki,wiec nie ma wyjscia,musi byc coreczka:-)
ragazza-ja tez tak mam w mojej przychodni,ze jak ide i chcialabym sie umowic na wizyte to musze czekac ze 2 tyg,chyba ze zadzwonie rano i powiem ze jest urgent to moze mnie wcisnie na 2gi dzien

ja tez bym sie wstrzymala na twoim miejscu bo nic innego ci nie dadza jak paracetamol.
graziul-zyje,zyje,ale jakos brak mi checi ostatnio na wszystko,mala mi daje czadu,wieczorem to juz nie wiem jak mam siedziec,lezec i cokolwiek robic,bo czuje jej rece i nogi w kazdej czesci mojego ciala!i taki ciezk ten brzuch mam zawsze wieczorami,nie wiem czy to jest normalne,jakod dziwnie sie czuje,i uplawy mam takie nasilone...juz sie zastanawiam,czy to mozliew ze oni sie mogli pomylic na tym pierwszym scanie co mialam zeby okreslic jak dlugo jestem w ciazy...jak sadzicie??bo ja czuje ze wiecej jestem niz to co mam na suwaczku.aaa ja bede w czwartek:-)
sylwia-kupilas stroje na impreze dla dzieciakow??ja wczoraj w asdzie wzielam 2,bo przeciez nie wiedzialam czy moj dzikus cokolwiek zalozy...kupilam mu najzwyklejsze co moze byc,czyli stroj mechanika z "autek" i jeszcze jakiegos elfa,ale chyba zostawie ten kombinezon bo tamtego to nawet nie chial obejrzec w domu
agaam-mam nadzieje ze w tym tyg jakos pojdzie z twoja praca;-)
natalka-moj tez ma taka noge,zreszta ja tez.ale jakos nie mam problemow z kupnem butow,w tamtym roku mial trapery z mothercare,a teraz mam od sylwii takie super cieple to nie kupuje mu drugich.a w next patrzylas??
przez was i ja sie napalilam na sanki,ale troszke drogie te co sylwia kupila,choc sanek nie kupuje sie na jedna zime wiec moze warto zainwestowac.ale nie wiem czy moj dzikus usiadzie

dzisiaj na dworze czyscioszek jeden krzyczal ze ma buty brudne i kazal sobie snieg czyscic