dzien dobry!! pije herbatke ktora sie dolaczy??
wisienka zakupy nie udaly sie wcale
spodnie ciazowki sa albo za male albo za duze , chyba bede musiala przejsc sie do Next moze oni maja cos lepszego. Cod o mieszkania to warto kupic teraz ceny mieszkan sa naprawde niskie , no i pieniazki ladujesz do siebie do domu a nie splacasz czyjegos kredytu
my w sumie wynajmowalismy w UK tylko rok mieszkanie pozniej kupilismy wlasne, to juz jest nasze 2 mieszkanie.
doris78 szybko znalezlismmy?? tak sadzisz? moj maz na samo wspomnienie ogladania tych wszystkich mieszkan az sie trzesie( codziennie ogladalismy jakies inne........) nie nie szukalam tylko na BD4 , my mieszkalismy w Leeds jakies 5 lat ale ceny mieszkan tam byly takie ze nie bylo nas stac i przenieslismy sie do Bradford
pierwsze mieszkanko mielismy na BD7 :-)
mamatrojeczki wow jestem pod wrazeniem !! pokoje sa naprawde fajnie zrobione
ja tez tak sobie kiedys zrobie , jak tylko moja mala psuja sie wyprowadzi z domu ;-) a to wasze mieszkanko??
patka i co idziemy na spacerek w poniedzialek???
a ja odliczam czas do wakacji , jedziemy do Egiptu tak bardzo jestem spragniona ciepelka i sloneczka ze az dni odliczam w kalendarzu

wisienka zakupy nie udaly sie wcale

doris78 szybko znalezlismmy?? tak sadzisz? moj maz na samo wspomnienie ogladania tych wszystkich mieszkan az sie trzesie( codziennie ogladalismy jakies inne........) nie nie szukalam tylko na BD4 , my mieszkalismy w Leeds jakies 5 lat ale ceny mieszkan tam byly takie ze nie bylo nas stac i przenieslismy sie do Bradford

mamatrojeczki wow jestem pod wrazeniem !! pokoje sa naprawde fajnie zrobione

patka i co idziemy na spacerek w poniedzialek???

a ja odliczam czas do wakacji , jedziemy do Egiptu tak bardzo jestem spragniona ciepelka i sloneczka ze az dni odliczam w kalendarzu