kasia8118
Fanka BB :)
WerkaMirek ja niestety muszę robić pierogi w stresie bo mi chłopaki wszystko z rąk wyrywają
.Tyle chętnych do pomocy że szkoda gadać
.
A mój R wybrał się wczoraj z Krystianem do Cyrku ale średnio im się podobało dobrze że nie pojechaliśmy całą rodziną bo z tego co R wspominał to bez szału.
Żanetab7 u nas to ja uczyłam Krystiana jezdzić na rowerze na czterech kółkach i cwiczyliśmy w domu bo R jakoś nie wiał chyba cierpliwości.wiadomo początki są kiepskie ale ważne żeby mały się nie zniechęcał.Powodzenia życzę i dużo cierpliwości.
.Tyle chętnych do pomocy że szkoda gadać
.A mój R wybrał się wczoraj z Krystianem do Cyrku ale średnio im się podobało dobrze że nie pojechaliśmy całą rodziną bo z tego co R wspominał to bez szału.
Żanetab7 u nas to ja uczyłam Krystiana jezdzić na rowerze na czterech kółkach i cwiczyliśmy w domu bo R jakoś nie wiał chyba cierpliwości.wiadomo początki są kiepskie ale ważne żeby mały się nie zniechęcał.Powodzenia życzę i dużo cierpliwości.
i jeszcze obiad trzeba zrobic
.Obiady to dla mnie koszmar dnia codziennego 

. Możesz iść do przychodni i zapytac co zrobić, ale jeżeli nie boli go brzuszek to raczej będą kazali czekać kilka dni czy samo nie wyjdzie. Ja mam taki delikatnie działający przeczyszczacz dla dziecka jakbyś chciała, dostaliśmy w szpitalu, by łatwiej było mu sie wypróżnić. Ale zadzwoniłabym do przychodni i skonsultowała z lekarzem czy powinien dostać antybiotyk czy nie, i czy czekać. Nie wiem jak kauczuk działa w połączeniu z kwasami żołądkowymi, więc warto się zapytać. Te dzieci mają pomysły
. Chris oddał kulki po kilku dniach, jak już były w jelicie. Tak, że czeka ciebie kilkudniowe grzebanie sie w g....e. Mam nadzieję, że szybko odda co zjadł