izunia moja corcia jak miala katar to ja tez czesto odciagalam i katar byl i byl....... potem zaczelam odciagac 2 razy dziennie rano i wieczore,smarowalampiersi czym podobnym do naszego polskiego vicka, i zakrapialam wpda morska ,do tego glowka wyzej jak nozki i katar po 3 dniach minal 
reklama
Renuska
mama dwóch żuczków
czesc!
u mnie nudy .W piatek Domin z Jasmina tak sie wyglupiali i szaleli ,ze az z tego wszystkiego podbili mi oko .A sliwka wyszla dopiero na dzien mamy
.Smiac mi sie chce ,bo Dominik w piatek polknal glowe od ludzika gumy ,to chyba z kauczuku .I od razu przypomial mi sie Chris i Olinek
.Mam nadzieje ze Wyjdzie bezbolesnie w kupie 
Tradycyjnie rano sloneczko az chce sie zyc ,a teraz chmury
.
Izunia - mojej Jasminie jak ida zeby to caly czas ma katar .Leci jak z kranu .
u mnie nudy .W piatek Domin z Jasmina tak sie wyglupiali i szaleli ,ze az z tego wszystkiego podbili mi oko .A sliwka wyszla dopiero na dzien mamy
.Smiac mi sie chce ,bo Dominik w piatek polknal glowe od ludzika gumy ,to chyba z kauczuku .I od razu przypomial mi sie Chris i Olinek
.Mam nadzieje ze Wyjdzie bezbolesnie w kupie 
Tradycyjnie rano sloneczko az chce sie zyc ,a teraz chmury
.Izunia - mojej Jasminie jak ida zeby to caly czas ma katar .Leci jak z kranu .
mamatrójeczki
mama i nie tylko ;)
Hejka, dziewczyny wiecie może gdzie mogę zgłosić do councilu o zabranie sofy i fotela? Znalazłam na stronie councilu nr telefonu, a ja nie za bardzo dogadam sie przez telefon, a nie mogę znaleźć żadnej formy online
. W Cleckheaton zgłaszałam online i po sprawie.
. W Cleckheaton zgłaszałam online i po sprawie.kasia8118
Fanka BB :)
Hej.
U nas nudy spacerek zaliczony a co dalej to nie wiem
.
mamatróeczki ja nie pomogę.Zawsze jak miałam jakieś meble na zbyciu to dawałam ogłoszenie że oddam za darmo i zawsze się ktoś znalazł.Chyba mamy takie same meble kuchenne
.
Renuska to witaj w klubie.U mnie na razie jeszcze nie wydalone
.
izunia1986 ja na kawkę chętna ale niestety trochę mi za daleko do Ciebie :-
zawstydzona/y:.Nawet bym nie wiedziała jak dojechać
.Ale jak będziesz w Bradford to zapraszam
;-).
U nas nudy spacerek zaliczony a co dalej to nie wiem
.mamatróeczki ja nie pomogę.Zawsze jak miałam jakieś meble na zbyciu to dawałam ogłoszenie że oddam za darmo i zawsze się ktoś znalazł.Chyba mamy takie same meble kuchenne

.Renuska to witaj w klubie.U mnie na razie jeszcze nie wydalone
.izunia1986 ja na kawkę chętna ale niestety trochę mi za daleko do Ciebie :-
.Ale jak będziesz w Bradford to zapraszam
;-).Agaam
Szczesliwa żona i mamusia
Czesc Wszystkim:-)
Witam po weekendzie
U nas weekend zlecial szybko i bardzo sympatycznie
no ale niestety juz poniedzialek
Kasia oby Oli sobie poradzil z ta kupka, wazne ze nie cierpi, bo wtedy byloby gorzej.
Renuska no ladnie i Dominikowi taki pomysl przyszedl do glowy
Oby szybko poszlo sobie precz razem z kupka
Mamatrojeczki ja tez nie wiem gdzie takie wykladziny mozna dostac
Juz niedlugo beda efekty, zobaczysz
Izunia ja na kawke moze i bym byla chetna ale zalezy kiedy bo teraz to u nas wszystko na wysokich obrotach;-) i plany zmieniaja sie z minuty na minute
jak beda jakies konkrety to wtedy postaram sie dostosowac
Jejuuu ja juz nie wiem co dalej pisac
w glowie pustki
Milego popludnia zycze wszystkim:-)
Witam po weekendzie
U nas weekend zlecial szybko i bardzo sympatycznie
no ale niestety juz poniedzialek
Kasia oby Oli sobie poradzil z ta kupka, wazne ze nie cierpi, bo wtedy byloby gorzej.
Renuska no ladnie i Dominikowi taki pomysl przyszedl do glowy
Oby szybko poszlo sobie precz razem z kupka
Mamatrojeczki ja tez nie wiem gdzie takie wykladziny mozna dostac
Juz niedlugo beda efekty, zobaczysz
Izunia ja na kawke moze i bym byla chetna ale zalezy kiedy bo teraz to u nas wszystko na wysokich obrotach;-) i plany zmieniaja sie z minuty na minute
jak beda jakies konkrety to wtedy postaram sie dostosowac
Jejuuu ja juz nie wiem co dalej pisac
w glowie pustki
Milego popludnia zycze wszystkim:-)kasia8118
Fanka BB :)
mamatrójeczki a moze zadzwoń do tego Grześka od przeprowadzek.Przecież on się ogłasza że przyjmnie meble za darmo
.
.mamatrójeczki
mama i nie tylko ;)
Kasia, niestety nie nadaje sie to juz do dalszego użytkowania wystawiliśmy koło domu, bo liczyliśmy, że ktos to weźmie, tylko trzeba było przeprać, a cyganie już pocieli, sprawdzali czy coś nadaje się na złom
A tak jeszcze mógł ktoś to wziaść. No ale trudno. Własnie dodzwoniliśmy się do council-u i w ciągu 15 dni to zabiorą :-) . A to nr tel. jakby ktoś w przyszłości potrzebował 01274-431-000. Kasia a co z kupką, robi normalne, czy nadal masz problem?
A tak jeszcze mógł ktoś to wziaść. No ale trudno. Własnie dodzwoniliśmy się do council-u i w ciągu 15 dni to zabiorą :-) . A to nr tel. jakby ktoś w przyszłości potrzebował 01274-431-000. Kasia a co z kupką, robi normalne, czy nadal masz problem?
Ostatnia edycja:
mamatrójeczki
mama i nie tylko ;)
Renuska, to mam nadzieję, że będzie to bezbolesne wydalenie
. Co tym dzieciom przychodzi do głowy to nie wiem
. Mojego jak sie teraz pytam czy chce kuleczkę to się wielce oburza i obraża
. Mam nadzieję, że już mu tak zostanie, ponieważ jak narazie nic juz do buzi nie pcha, nawet tak przypadkiem. Tak potrafił co nie co przy tej buzi trzymać.
. Co tym dzieciom przychodzi do głowy to nie wiem
. Mojego jak sie teraz pytam czy chce kuleczkę to się wielce oburza i obraża
. Mam nadzieję, że już mu tak zostanie, ponieważ jak narazie nic juz do buzi nie pcha, nawet tak przypadkiem. Tak potrafił co nie co przy tej buzi trzymać.izunia1986
Zaangażowana w BB
hej hej:-)
mamatrójeczki ten pl sklep may być na tym głownym skrzyżowaniu,tam gdzie był taki opuszczony fish and chips,obok kościoła.a póki co ma prowadzić to ta sama osoba co w bradford.
renuska oby szybko i bez boleśnie wyszło,te dzieci są niesamowite,te ich pomysły
no i ja tez nie wiem co miałam napisać.u nas zeby idą,mały jest tak marudny,że masakra,płacze z byle powodu,wszystko go wkurza.ehhh biedny.
dobra ide do moi panowie pojechali do tesco a trzeba kolacyjke szykować
mamatrójeczki ten pl sklep may być na tym głownym skrzyżowaniu,tam gdzie był taki opuszczony fish and chips,obok kościoła.a póki co ma prowadzić to ta sama osoba co w bradford.
renuska oby szybko i bez boleśnie wyszło,te dzieci są niesamowite,te ich pomysły

no i ja tez nie wiem co miałam napisać.u nas zeby idą,mały jest tak marudny,że masakra,płacze z byle powodu,wszystko go wkurza.ehhh biedny.
dobra ide do moi panowie pojechali do tesco a trzeba kolacyjke szykować
reklama
witam u nas też jakoś chęci brak do pisania ... mała śpi w naszym łóżku 

jak ją położę do niej do pokoju zaraz się budzi

izunia no ja też bym była chętna na kawusie alę daleko troszkę , a długo się jedzie od centrum do ciebie?
renuska oj te dzieciaki mają pomysły ......
agaam no wieże że masz dużo na głowie , ale jeszcze troszke kochna

oki uciekam bo jutro do pracy !!!!!!!

jak ją położę do niej do pokoju zaraz się budzi

izunia no ja też bym była chętna na kawusie alę daleko troszkę , a długo się jedzie od centrum do ciebie?
renuska oj te dzieciaki mają pomysły ......
agaam no wieże że masz dużo na głowie , ale jeszcze troszke kochna

oki uciekam bo jutro do pracy !!!!!!!

Podziel się: