Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
hej dziewczyny czytam co tu piszecie i mam pytanie bowiem nigdy nie miałam do czynienia z azs ale czy ta wysypka , to uczulenie może pojawic sie w kazdym wieku?
ok już wyczytałam kurcze może moja córka ma to azs ma już od paru dni jakieś własnie takie plamki a wizyte u lekarza mamy dopiero we wtorek. mam jednak nadzieję, że to nie to
życzę spokojnej nocki pa
samulka ja narazie czekam na income support maternity allowance i housing/council tax benefit. nie wiem ile poczekam ale zapewne tak jak wy bo wyjątkiem nie jestem
Izusia bardzo się ciesze że wracasz do nas :-) a Davidek śliczny
wlasnie dzsiiaj dostalam list z reveniu ze musze koniecznie miec insurance i dopiero wtedy dadza nam tax credit. wiec w poniedzialek bede dzwonila i sie umawiala.moj maluszek to naprawde biedaczek. w polsce robilam dla niego testy to wyszlo ze parwie na wszytsko uczulony a najbardziej na marchew i na orzechy. mam nadzieje ze z tego wyrosnie. a atopowe zapalneie skory mozna miec w kazdym wieku, moja przyjaciolka ma 30 lat i niedawno wykryli u niej AZS i mowi ze teraz wyobraza co musi przechodzic maly dzieciak jezeli zaczyna sie drapac.
samulka jeżeli mogę byc pomocna to podam Ci numer bezpośrednio na umówienie się na national insurance number 0845 600 0643 bo ja wcześniej miałam tyle numerów i pod każdym dostawałam nowy aż w końcu trafiłam na ten właściwy :-)
to zależy ile mają wniosków na insurance. ja jak zadzwoniłam to dostałam termin 6 dni od rozmowy z nimi więc może nie będzie źle. list z numerem insurance dostałam po tygodniu od spotkania a karta przyszła po miesiącu.
mam nadzieje ze u mnie tez to szybko potrwa.ide w poniedzialek z malym do lekarza i zobaczymy co mi przepisze.a najlepsze jest to ze jak mialam wyjezdzac na wyspy to wzielam i u tlumaczy przysieglego przetlumaczylam cala historie choroby mojego krystianka i jak pokazalam to w irlandii u lekarza to powiedzieli ze oni nie biora tego pod uwage bo w polsce leczy sie inaczej niz w irlandii. wiecie jaka bylam wsciekla szok