reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Doncaster

reklama
dzieki dziewczyny za rady... chcialam kupic sol fiziologiczna w aptece tesco24 i koles odeslal mnie na polki znormalnymi kroplami dla dzieci:wściekła/y: masc majerankowa tez mam z pl. dzisiaj jeszcze kupilam krople olbas do inhalacji... zobaczymy jak przespi nocke:confused::sorry2: mam nadzieje ze da mi przespac choc 4 godzinki:-D:szok::-D jak dzieci chore to jest masakra... normalnie boje sie zasnac:baffled::-( dobrze ze w dzien jest w miare spokojny;-)

a co tam dzis porabialyscie w taki piekny dzionek?

Witam to jeszcze ja:-):-):-):-):-):-):-):-)
Widze żebardzo chorowito u Nas,mam nadzieję że wszystkie choróbska fujdą frecz.
Ja tylko na chwileczkę wfadłam,meduję się :-)...
Dzisiaj jeszcze jade na zakufy.. może w końcu zacznę rodzić.Byłam wczoraj u foloożnej na masażu macicy,fodobno mam rozwarcie na dwa falce i nisko główkę,chodzę na wfół obolała,ale chodzę:-):-):-):-) czuję że teraz to już niedługo.Gdybym się nie odzywała frzez dłuższy czas to znaczy że w końcu się udało.
Fozdrawiam Was wszystkie ciefło:-):-):-):-):-):-):-)

hej faktycznie jakas choroba zaatakowała wiele z nas:-D
ja od dwóch dni mam potworne bóle głowy nic nie pomaga:-(
izusia trzymam za Ciebie kciuki obyś w końcu urodziła:-)
pozdrawiam Was ciepło ;-)

czesc dziewczyny co u was??? moja pannica juz zdrowa na szczescie skonczylo sie na katarze.izusia jestes jeszcze ?????

izusia1981 powodzenia kobito... w zasadzie mam nadzieje ze juz po wszystkim i tulisz juz swoje malenstwo:-) daj znac po powrocie do domu. czekamy na fotki ;-):tak:

my tez czujemy sie lepiej. mnie cos w gardle jeszcze drapie ale jest luz. Alexowi ida zeby i to chyba przez to ma ten katar;-)
pogoda sie spaskudziła na maxa:wściekła/y: dziewczyny moze jak tylko sie rozpogodzi to spotkamy sie na jakims spacerku wkoncu?

hej dziewczyny:-)
izusia trzymama kciuki mam nadzieje, że dzieciaczek jest już na świecie pozdrawiam i trzymaj się;-)
faktycznie pogoda jest do d...:-pmoże faktycznie uda nam się w końcu wyjść na jakiś spacerek:tak:
dziewczyny mam pytanie czy któras z Was lub ktos kogo znacie leczył tutaj zęby? Mój mąz codziennie łyka tablety tak go boli ząbek:-(jak sprawdzalismy ceny leczenia to są kosmiczne:szok:
a tak wogóle zawsze jak zaczyna rodzić jakas koleżnka czy znajoma od razu przypomina mi się mój poród i cieszę się, ze mam już to dawno za sobą:tak:

reklama
he,he ja tez zaczelam rodzic w srodku nocy:-D izusia, mam nadzieje ze jestes juz dawno po i maluszek juz jest na swiecie:tak: Pochwal sie swoim skarbem jak juz bedziesz w domku i lepiej sie poczujesz:-)

dzoana co do leczenia zebow to taniej bedzie przyleciec do polski i zrobic porzadnie niz tam w anglii,serio -bo ceny to z kosmosu sa wziete:-(

Do góry