marys : dziekuje !

A cc - bo wolalam i faktycznie mam porownanie teraz i ja wole CC. pewnie zalezy od tego kto mial jaki porod itp ale ja zaluje tylko jednego : ze nie zrobilam cc juz w pierwszej ciazy ( a sie wahalam...) jesli sie zdecydujemy an trzeciego baka to na 100% bedzie znow cc, teraz nawet nie bed emyslec o porodzie sn...
szkoda tylko ze nie podjelam tej decyzji 3 lata temu... no ale trudno, dobrze ze teraz sie zdecydowalam
a poldus bracisza przyjal super, caluje go, glaszcze, bardzo uwaza i jest delikatny z nim... a balam sie z emu na glowe siadzie
a on bardziej uwaz aniz my, stresik ma hehehehe

za to od nas wymaga wiecej uwagi, chce zeby wiecej sie z nim bawic, czytac, zadaje 1000 pytan itp$
rozlake znoosl dobrze, bo byl z nim duzo tata i na caly etat babcia ktora uwielbia, takze jets ok
nawet teraz bez porblemu wyszedl na spcaer i tak jets codziennie, machnie mi reka na pozegnanie i w nosie poki co ma ze ja i bebe zostajemy w domu, idzie sie bawic z tata i babcia...
za to zobaczymy jak bedzie od czwartku... gdzie nie bedzie juz ani taty ani babci... tylko mama zajeta wiecznie bebe i dorywczo nowa niania !!!

milego weekendu wszystkim!