reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy z FRANCJI!

mamafr a w cale nei przepraszaj.
coś to watek dla wszystkich mam i tatusiów co są w fr.
ja co roku sobie wyrabiam normalna kartę europejska. bo normalne ubezpieczenie masz tak ? to przez stronkę internetowa można u nich zgłosić ze sie chce taka kartę i przesyłają do domu. ta karta ważna wszędzie w europie. muszą zrobić wszystkie badania i zabiegi ratujące życie.
mona ja sie nie orientuje. nigdy nie korzystałam z takiej przechowalni. a fajnie tak an dłużej do domu. a to ty w wakacje nie jeździsz? ja to teraz będę długo siedzieć no bo maluch mały będzie, ale tak to ja tam kursuje w to i wewte :) raz w pl raz w fr. zależy jak mi sie tam uśmiecha :) a co :) ja sama jeżdżę z Marcelkiem. no teraz z dwoma łobuzami będę jeździć jak coś.
josephine a ja sie tak martwię jak Marcelek przyjmie Danielka. mam nadzieje ze tak jak u was będzie w miarę ok. chodź tez wie ze zazdrość może przyjść z czasem, jak sie okaże ze jednak ta dzidzia po kilku tygodniach nie znika :)

reklama
Dzieki,znowu mnie uratowalas.Ubezpieczenie mamy w banku credit agricole.Zastanawiam sie tylko czy zdazymy do wyjazdu ta karte wyrobic,bo zostalo tylko 3 tyg

hej

u nas powolutku, nie skarze sie, tesciowa zajmuje sie starszakiem a od prababci dostalismy w prezencie czek na pomoc do domu, zamiast przeznaczyc na glupoty mamy przeznaczyc na pomoc do domu, zeby odpoczac maksymalnie i nie zajmowac sie praniem i prasowaniem :) mily gest miala prababcia :)
ciesze sie ze hej hihihihi

mona : udanego pobytu! super ze az miesiac zostajecie!!!

mamafr : probuj wyrobic ta karte na szybko, normalnie to wlasnie 2-3 tygodnie, nawet jak dojdzie pozniej to moze masz kogos kto moze odebrac ja ze skrzynki i wam wyslac na polski adres????

milego dnia wszystkim !!!!!

marys my tylko w grudniu na swieta jezdzimy:/ pozniej w lato to juz rodzinka przyjezdza chociaz na tydzien do nas:)
josephine az miesiac ale zleci pewnie migusiem:)

Hallo Hallo:)
Jak tam po mikolajkach????
Moja mama wczoraj dzwoni i mowi ze Nadia dostale paczuszke z kosciola(w polsce mieszkamy w malej miejscowosci i kazde dziecko do 15 roku zycia dostaje paczuszke) p.i.e.r.dolki,chipsy-slodycze,ale radocha wielka dla dzieciaczkow:))

A teraz ktora z Was sie pierwsza ma rozpakowac????:-) Josephine juz w ramionach ze swoim szczesciem:tak:

na rozpakowanie to ja pierwsza. położna wczoraj mnie pocieszyła ze sie wszystko już otwiera i ze przed świętami będzie po wszystkim.
a u ans mikołaj wczoraj był i przyniósł zestaw z ciastolina i Marcelek bardzo zadowolony. co 5 min coś lepimy.

marys- zazdroszcze, ze ty juz na koncowym etapie jestes:p
josephine-
jak tam samopoczucie?
mona- milo, ze pamietali o Nadii :)
a u mnie jakies zmienne nastroje:/ naleze tez do lutowek 2012 i zaczelo sie robic nie ciekawie juz u 3 z nas:(( a ja sobie nabiore do glowy i pozniej sie zamartwiam... 13.12 wizyta- mam nadzieje, ze lekarz mnie uspokoi i oby do stycznia! milego popoludnia

magda a co ty se wkręcasz? co ?
jak u ciebie dobrze to nie bierz za mocno do siebie. nie doszukujmy sie u siebie dolegliwości innych.
a ja ździebka przerażona :) niech Danielek siedzi chodź do końca tego tygodnia a później jak chce wychodzić to niech idzie. obyśmy tylko an Wigilie byli w domku.

reklama
hej

magdabb: dziekuje, samopoczucie dobrze :)

marys : czyli ze wg lekarza nie doczekasz do 2012?????? :szok::-D:-):-D:szok: to pewne ????????? moze bedziecie mieli najwspanialszy prezent jaki istnieje pod choinke ? :)
a ciastolina to super zabawa :) nasz tez uwielbia :))))))))))

Do góry