reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy z FRANCJI!

reklama
magda : hej :) widze ze mala dalej upiera sie :)

u nas dzis aktywnie - dla odmiany hihihi
rano niania zaprowadzila L. do przedszkola i pozniej po niego poszla;,,a ja w tym czasie z T. na szczeopienie rotawirusa. faknie, bo zajelo 5min, kobietka akurat sama byla w gabinecie od razu mi go wziela, po chwili juz bylsimy gotowi do wyjscia i zaliczylismy spcer ranny. pozniej gotowalam zkupe na obiad, zadzownila znajoma, obdzownilam ambasade, no i teraz ogarniam dom bo po poludniu przyjdzie kolezanka z 2 dzieci
ale za chwile zmyakam na sieste bo gilutek juz zasypia :) takze chce to wykorzystac, a sprzatac dokoncze jak wstane :)))))))))

milego dnia !!

a gdzie reszta babek ???? co was tak malo i tak rzadko ? :)

Witam wieczorowa porą...
U mnie jak narazie nie za zimno jest +2 ale zapowiadaj mróz do -7 brrrrr... Ale bez sniegu niestety. Szkoda bo troszke mogło by spasc:-D

Chodz pogoda troszke zimowa to jutro wybieram sie do Lidla z małym, dzis przyszły ulotki i sa jakies promocje wiec ide poogladac co tam maja ciekawego, moze cos mi wpadnie w oko ;-) W mojej miejscowosci sa 2 Lidle i akurat przy tym do ktorego mam blizej ciagle siedzi jakis menel ;-/// Siedzi przed drzwiami, puszcza sobie radio i ma jakas karteczke przed soba...nigdy nie patrzylam co ma napisane ale mysle ze zbiera pieniadze...a na biedaka nie wyglada. Az mi glupio sie chodzi kolo niego...Obchodze z daleka zeby bron Boze mnie nie zaczepil...

A teraz spac, trzeba wykorzystac póki Alex spi:happy:

Dobrej nocy dziewczynki!

Magda ciekawe kiedy sie "rozpakujesz"Ale wszystko w swoim czasie :-)

hej

magda : no moge juz powiedziec ze na 90% bedziesz lutowka :) chyba ze jestes wlasnie w drodze na porodwke ;))))))
jak ktoregos dnia nie pojawisz sie na forum, to bedzie wiadomo czemu :)

marzenka : wyspalas sie ??? bo ja dzis cienko... maly wtsal 3 razy w nocy ...

niania zaprowadzila L. do przedszkola, mlodszy spi, a ja kawa i korzystam z chwili spokoju :)

hej dziewczynki:)
tak szybko was nie opuszcze;P taaa pewnie bede lutowka, chyba ze ... dzisiaj mam ktg i mam nadzieje, ze polozna mnie przebada i cos tam ruszy w koncu.
a ja wlasnie wyszlam z pod prysznica, kakao wypite i sniadanko zjedzone. teraz sobie siedze i dzien dobry tvn ogladam :)
kurcze cos mnie uszy i gardlo zaczynaja bolec:( i osemka zaczyna sie przebijac ehhh wszystko na raz:/
marzenka- ja tak raz na tydzien jezdze do LIDLA :) u ciebie pod lidlem siedzi, a u nas pod boulangeria:/ nie znosze takich ludzi,ktorzy zbieraja pieniadze a pozniej beszczelnie pija alkohol!
josephine- milego odpoczynku:)
marys-a ty co porabiasz?
mona- wrocilas juz z pl??
milego dnia:*

hej

marzenka : wyspalas sie ??? bo ja dzis cienko... maly wtsal 3 razy w nocy ...

Ja tez sie nie wyspałam, mój Alex tez sie dzis obudził 3 razy- o 24, 3, 6 i teraz od 8 juz nie spi. I zapewne zasnie dpiero ok 11...

U mnie spadl snieg! A nic w pogodzie nie mówil, jest pieknie! Az prosi sie zeby isc na spacer:-)

Równiez zycze milego dnia!
Ps nie mam zadnego pomyslu dzis na obiad...a wy co robice do jedzenia?Moze najdzie mnie jakas wena..

Buziaki!!!!!!!!

marzenka : hej :)
u mnie kurczak ziemniaki i jeszcze jakies warzywko dorzuce moze marchewki... deoseracko liczac ze synek zje troche wrazyw...
u nas sniegu niet... niestety ...
udalo mi sie w 10min dodzownic do caf'u :) rekord normalnie :))))))))))))))

hej
u mnie tez jest śnieg!!!!byłam z chłopakami na podwórku i bałwana ulepiliśmy :)
madzia trzymam kciuki za styczeń!!!

Daniel u mnie tez 3 razy w nocy wstawał. ale nie jest najgorzej.

a na obiad mam francuskie gołąbki. ale to raczej dla chłopaków. a dla mnie rybka jest.

Czesc dziewczyny:))
Dawno mnie nie bylo:tak: kurcze nie mialam neta w polsce:wściekła/y:!
Teraz musze nadrabiac zaleglosci:-) pozdrowionka dla Wszystkich;-)

reklama
Do góry