reklama

Mamy z FRANCJI!

reklama
Skad, siedze w domu, na ktg zero skurczy- nic mi wczoraj nie bylo!! Biegalam jak mloda antylopa:) rozwarcia zero, wody i lozysko ok, nie ma oznak zblizajacego sie porodu. Ze skurczami kazali co prawda stawic sie na izbe, a jesli bedzie cisza to w piatek na 8.30 znowu na monitoring.

Wkurzona jestem, bo mnie boli masakrycznie prawa strona miednicy i krzyz- stac nie moge na prawej nodze:-/

Na razie to jedynie nerwy mna ruszaja, bo moja histryczka nie pozwala sobie zdjac szwu!! Ani ja, ani kolezanka pielegniarka nie mozemy jej dotknac. Skonczy sie tym, ze bede musiala jechac na urgence, gdzie jej to zrobia na sile, co by sie nie skonczylo wrosnieciem szwu:-/ swoja droga durna drmatolog powinno jej zalozyc szew rozpuszczalny!!! Mi nawet przez mysl nie przeszlo, ze to bedzie zwykly szew. Dopiero po wszystkim jak mi ordonance dala to mnie "olsnilo"...

Antylopka- no to faktycznie was " zalatwila". Ty m bardziej dziecku powinna zalozyc rozpuszczalne, bo wiadomo ze sciaganie bedzie sie wiazac ze strachem i histeria.
A ty jak sie czujesz?

A u pozostalych co tam? Pogoda nas nie rozpieszcza:/ caly dzien w domu! M. Zarywa ostatnio weekendy takze cale tyg siedzimy same ( lacznie z niedziela) :(

reklama
czesc

jej antylopka... co za baba... nierozpuszcalny szew dziecku??????????? brak mi slow :/ ...
&&&&&&&&&&&&&& zeby choc kacperkowi sie wkoncu wyjsc zachcialo :)
jeju nie wierzylam a ty moze jeszcze dociagniesz do MOICH urodzin ! ;)

magda : u nas zimno ze szok, dzis rano jak zaporwadzalam L. do skzoly byly 4st. !
Zimowe kurtki !
Zaraz zmykam na poczte, na pieszo, daleko w to zimno fuuuuck ...

A gdzie mistralka ??????????????????

Milego dnia!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry