Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
przeszlam sie 20min na poczte, na dworze 4 stopnie. i co odkrylam? Ze w pon. TA poczta otwiera o 14
wiec znowu pieszo wywrywalalam w druga storne jeszcze jakies 10min ... i do domu spowrotem znow jakies 15 ... Nie ma to jak dobrze zaczac tydzien :/
Kacper mi brzuch wlasnie rozrywa, tak sie rozpycha, ze moze pepkiem wyjdzie...
Wiktorii wczoraj zdjelam szew po godzinnym przygotowaniu psychologicznym tatusia. Nawet nie wyla, ale ja juz nerwow nie mialam na setne tlumaczenia.
zaliczylam zakupy i kupilam Migotce super spodenki i trzy golfiki w verbaudet Z nia nie jest latwo, bo nie lubi ksiezniczkowej mody, woli na chlopczyce. No a mi zalezy, aby mimo wszystko bylo dziewczeco. Dzisiejsze zakupy to prawdziwy kompromis
antylopka : jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeejjjjjjjjjjjjj kiucki !!!!!!!!!!!!!!!!! czyli bedzie 15.10 lub 16.10 PIEKNIE !!!!! Powodzenia !
PS. spodenki czadowe, faktycznie polaczenie bojowek z dziewczecym krojem i kokardkowym akcentem !!!
Kasper urodzil sie 16/10/2012 o godz. 0.38, wazyl 4010 gram, 54 cm, 10 apgar.
U mnie ok, bez naciecia wiec w czwartek wychodzimy
pozdrawiam serdecznie i dzieki za mysli i kciuki:*