Hej ! jestem

wcielo mnie - praktycznie zara zpo poworcie z Pl, w niedziele pojechalismy do tesciow na 9 dni i wrocilismy dopiero. Wpadam w biegu, bo zaraz czas syzkowca butle malemu i klasc go spac, poz atym kolacja dla starszaka i tez spac o 19. Wiec zaraz wlaczam 5ty bieg!
m
Mistralko : &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
antylopka : lepiej juz ze zdrowkiem !
marzenka : przykro mi z powodu chorobska! Moj mlodszy synek tez ma gronkowca, w kupie wykryto. Bral 3 antybiotyki ale tego choelrstwa nie da sie do konca wyplenic. Wyniki doslzy po terpaii do takiego poziomu z elekarze powiedizeli z by juz dalej nie leczyc. Trzeba bedzie kontrolowac. Syn kolezanki ma gronkowca "skornego" i wtedy wlasnie trzeba dawac jakies masci z antybiotykiem... nie da sie tego nie leczyc nie-antybiotykiem... takie cholerstwo ... Ale kurde jak twoj synek to zlapal w takim wieku, gronkowca zazwyczaj sie lapie w spzitamlu. ja mialam robiona na szybko cesarke en urgence wiec to na 99% to ...
nas zasypalo dposyc mam tego sniegu, zaraz wam wkeleje foty jak u nas jest ... masakra... a my jeszcze wrocilismy z poludnia gdzie byla wiosna na calego !
anucha : milego wypoczynku !
ps. co do lozka pietrowego i innych nie pomoge. ja chcialam zbey chlopcy byli w 1 pokoju przyzywczajali sie + wiez, kontakt .. ale mldoszy ma taki sen jak ja ... Najmniejsze ruszenie klamka od drzwi chodzenie po parkeicie a jak byl maly anwet jak sie wieczorem kladlam obok niego na sowje lozko ( halas materaca od lozka!!!!!!!!!) go budzi... ma taki sen jak ja i tyle... i mowy nie ma zbey byl z kims w pokoju. ja nawet wejsc nie mpoge sprawdzic kaloryfera, czy pokno zamkniete... o wsyztskim musze pamietac kladac go bo jak wejde wieczorem w nocy do pokoju to maly jest na 100% obudozny w 3 sekundy ...

:-

no: