Dzien doberek wszystkim pieknym mamuskom
))
Na wstepie chcialabym BARDZO MOCNO podziekowac ANI(anuc-ha)!!!
Zobacz załącznik 544426
To dzieki niej dzisiejszego wieczora bede sie kluc,rozpoczynac stymulacje do zabiegu!
Ta kobieta jest ZLOTEM!Prowadzi cierpliwie za raczke przez skomplikowany system zdrowotny w Fr.
Dodala otuchy i wsparla dobrym zlowem!
Pisze to podziekowanie bo zadko sie zdarza spotkac tak cierpliwa i dobroduszna osobe na swojej drodze!!!!!!!!!!!!!!
ANIU-BARDZO MOCNO DZIEKUJE CI!
Krotko wytlumacze wam o co chodzi bo zapewne bedziecie sie zastanawiac;co ta Monika znowu wymyslila??hhehhe
Mialam problem z realizacja recepty ktora jest na 100%refundacje.Pomimo tego iz w naglowku jest jak wol wyryte ze jest na refundacje i nr dekretu-aptekarz nie chcial mi jej zrealizowac,mialam takze list informujacy iz moja 100%refundacja kosztow leczenia nieplodnosci zabiegami etc jest wazna do 2014.Stracilam wiare w tamtym dniu ze cokolwiek sie dobrego wydarzy w tym miesiacu.Psychicznie bylam juz nastawiona jak wiecie na narcowy zabieg FIV!Brakowalo mi zastrzykow ktore sa choooolernie drogie gdybym miala za nie placic(1600E!!!)no i okresu!
Zapukalam z zapytaniem o ta kwestie do Ani bo ona ma wg.mnie spore doswiadczenie w tym temacie.Gdyby nie ona,ja odpuscilabym i zapewne do dnia dzisiejszego nie kupila tych stymulantow!A tak-lodowka pelna!Geba usmiechnieta i ruszamy z kopyta!!!!!!

))))))))))))))))))))))))))))))))))
Recepte zreaizowalam w innej aptece w centrum a do pobliskiej wybiore sie jeszcze raz aby powiedziec ze stracili klientke na 1600E heheheheh-bedzie im lysoooooooooooooo!
Czytam was o chorobach waszych pociech-pogoda niestety miesza ostro bakterie w tym roku!U nas na lazurowym jest tak kiepsko ze od kiedy tu jestem pierwszy raz caaaly tydz padalo,wialo i do tego sztormy!!!!!!!!!
Popatrzcie tylko jak musialam sie zmagac z pogodowymi anomaliami w pracy;
Port w Bormes-06.03.13 po 6 rano - YouTube
Sztorm na Morzu Srodziemnym.Francja - YouTube
O malo mi telefonu z rak nie wyrwalo!!!!!!!!
Mam nadzieje ze nie zaspamowalam forum!

)))))))))))))))))))))))))
Pogodnej i slonecznej niedzieli wam zycze!
Aniu-BUZKA!

;-)