reklama

Mamy z FRANCJI!

reklama
witam was wszystkie:) dawno tu nei zagladalam. moja kluseczka od czwartku ma gastro jak nic.... pzedwczoraj i wczoraj dziecko niezywe... NIC nie jadla! pije rumianek, wode, odgazowana cole. wola o jedzenie patrzy ale nic nei je. rycze ukradkiem jak widze ze moja niuni zywe srebro i kroliczek duracella na codzien nagle lezy przytulona do misia na clic clacu w salonie i patrzy na tv i nie rusza sie prawie wcale.... dzis wieczorem dopiero zawolala o jogurcik i nie zwymiotowala go. moze w koncu ta cholerna choroba odpusci....

Dzien doberek wszystkim pieknym mamuskom:)))

Na wstepie chcialabym BARDZO MOCNO podziekowac ANI(anuc-ha)!!!
Zobacz załącznik 544426
To dzieki niej dzisiejszego wieczora bede sie kluc,rozpoczynac stymulacje do zabiegu!
Ta kobieta jest ZLOTEM!Prowadzi cierpliwie za raczke przez skomplikowany system zdrowotny w Fr.
Dodala otuchy i wsparla dobrym zlowem!
Pisze to podziekowanie bo zadko sie zdarza spotkac tak cierpliwa i dobroduszna osobe na swojej drodze!!!!!!!!!!!!!!
ANIU-BARDZO MOCNO DZIEKUJE CI!

Krotko wytlumacze wam o co chodzi bo zapewne bedziecie sie zastanawiac;co ta Monika znowu wymyslila??hhehhe
Mialam problem z realizacja recepty ktora jest na 100%refundacje.Pomimo tego iz w naglowku jest jak wol wyryte ze jest na refundacje i nr dekretu-aptekarz nie chcial mi jej zrealizowac,mialam takze list informujacy iz moja 100%refundacja kosztow leczenia nieplodnosci zabiegami etc jest wazna do 2014.Stracilam wiare w tamtym dniu ze cokolwiek sie dobrego wydarzy w tym miesiacu.Psychicznie bylam juz nastawiona jak wiecie na narcowy zabieg FIV!Brakowalo mi zastrzykow ktore sa choooolernie drogie gdybym miala za nie placic(1600E!!!)no i okresu!
Zapukalam z zapytaniem o ta kwestie do Ani bo ona ma wg.mnie spore doswiadczenie w tym temacie.Gdyby nie ona,ja odpuscilabym i zapewne do dnia dzisiejszego nie kupila tych stymulantow!A tak-lodowka pelna!Geba usmiechnieta i ruszamy z kopyta!!!!!!:)))))))))))))))))))))))))))))))))))
Recepte zreaizowalam w innej aptece w centrum a do pobliskiej wybiore sie jeszcze raz aby powiedziec ze stracili klientke na 1600E heheheheh-bedzie im lysoooooooooooooo!

Czytam was o chorobach waszych pociech-pogoda niestety miesza ostro bakterie w tym roku!U nas na lazurowym jest tak kiepsko ze od kiedy tu jestem pierwszy raz caaaly tydz padalo,wialo i do tego sztormy!!!!!!!!!
Popatrzcie tylko jak musialam sie zmagac z pogodowymi anomaliami w pracy;
Port w Bormes-06.03.13 po 6 rano - YouTube
Sztorm na Morzu Srodziemnym.Francja - YouTube
O malo mi telefonu z rak nie wyrwalo!!!!!!!!

Mam nadzieje ze nie zaspamowalam forum!:))))))))))))))))))))))))))
Pogodnej i slonecznej niedzieli wam zycze!

Aniu-BUZKA!:);-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Jak mija niedzielka?
jestem bez głosu:( słowa nawet nie moge powiedziec!!! Mezowi "mowie" na migi albo pisze na skype z mojego tel na jego!!! Masakra!!! Gdybym byla dzis sama z dziecmi to jakas tragedia by byla!

Mam nadzieje, ze u Was lepiej i chorobska odpuscily!

Ja jestem wsciekla:/// wlasnie wyrzucilam fotelik z fisher price do kosza:( polozylam go niby do suchej piwnicy, m oparl go o sciane zewnetrzna:/niby jak padalo to szla wilgoc po scianie! dzisiaj go wyciagam a on w grzybie caly!! Nie nawidze tego bloku. Wszedzie grzyb:(( i 70€ poszlo sie pasc a mialo byc dla potomnych bo byl jak nowka!

mistralka powodzenia, i tez dziekuje Ani w twoim imieniu:-) , najwazniejsze to sie nie poddawac!!
week end mi zlecial pod znakiem bolu..w sobote spadla mi na glowe walizka , kolkiem..glowa rozwalona..dzis palca ciachnelam....;aiaiaiaiaia....mam taki maly magazynek i tam trzymam walizki, takie bardziej potrzebne rzeczy bo nie ma wilgoci, (nie to co w garazu) no i szukalam koca dla malej ..bumm walizka spadla..:wściekła/y:

zdrowia dla was i dla dzieciaczkow!!!

a moja klusencja w koncu wrocila do zywych i dala momentami tak popalic ze zostala nawet ukarana:p odwalila tatusiowi cyrk na spacerze ze ona chce na rece i koniec. maz mowi ze ma isc ladnie na nozkach a ona nie i ryk i pisk na cala ulice. do samego domu darla dziobaka i po pworcoie do domu kara w pokoju. dokad sie nie uspokoi to kara i juz. 3 minuty i po krzyku:))) wieczorem tez pojadla sobie duzo dosc i widac od razu ze "nasze" dziecko wrocilo. uffffffffffffff.

dzis zablokowalo nas.....ulice biale.... 857206_4339158567969_1051504208_o.jpg to zdjecie z soboty..... a dzis...883187_4355503976594_957083202_o.jpg masakra.. nie moglam malej do centre zawiesc ...ja nie poszlam na kurs; w piatek ma przyjechac moja mama mam nadzieje ze to sie juz skonczy!! milego dnia

Załączniki

• 857206_4339158567969_1051504208_o.jpg
    857206_4339158567969_1051504208_o.jpg
    51,2 KB · Wyświetleń: 50
  • 883187_4355503976594_957083202_o.jpg
    883187_4355503976594_957083202_o.jpg
    28,9 KB · Wyświetleń: 53
Zoe u nas tez bialo, moj maz pracuje dzis w domu bo RER A nie jezdzil rano; ja w sobote sadzilam kwiati, i buch teraz sa pod sniegiem...
Magda Ty jutro jedziesz? Mam nadzieje, ze stopnieje... Ja jade w niedziele z Beauvais...na razie Beauvais jest zamkniete, ale mam nadzieje, ze rusza tylki i odsnieza te zaspy dla krasnoludkow :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry