reklama

Mamy z FRANCJI!

reklama
hej
u nas tez słonecznie ale chłodno.
my powolutku zmierzamy ku wyzdrowieniu z kolejnego wirusowego zapalenia gardła.

zoe wiesz to wszystko zaleyz. ale ogolenie jestem na nie :) co do piętrowych łóżek. bo niby maja wpływać na to ze więcej miejsca ma byc w pokoju a wychodzi gorzej. bo górne łózka tylko do spania służy dolne za to jest mocno zabudowane i ciemno tam. zastawiają ogrom ściany itp. a można postawić dwa łóżeczka tapczaniki by dzieci an nich mogły również sie bawić a nad łóżkami czy pod łóżkiem też porobić polki szafeczki do przetrzymywania zabawek. i każde z dzieci będzie miało swoje miejsce.

u nas znajomi maja cos takiego http://allegro.pl/kacper-lozko-pietrowe-okazja-lozka-dla-dzieci-hit-i3015943037.html i tego rozwiązania nie polecam.

Ostatnia edycja:
Zoe- my mamy dla Wiki mezzanine, a na dole Adasia łóżeczko i stolik (mammut z Ikei). Docelowo chlopaki beda miec pokój wspólny a Wiki sama. Plus jest taki, ze na dole jest jasno, a w pokoju zaoszczędzone miejsce. Dla mnie łóżko do spania to w żadnym wypadku jakis klik-klak!! Musi byc porządny materac, a nie cos składane, rozciagaja itp.

antylopka i ja uważam ze materac normalny powinien być.
i przy braku miejsca z pokoju podobają mi sie takie rozwiazania. ( to tylko tak dla pokazania schematu) Łóżko parterowe Komi 17 od Lano Meble 90x200 (3041060147) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

u mnie chlopcy maja wspólny pokoju ale każdy ma swe łóżeczko. Marcelek normalne łóżko z wyjmowana barierka i z szufladami pod łóżkiem a Danielek śpi w łóżeczku turystycznym, ale mam takie w którym bok całkowicie sie rozpina. i muszę wam powiedzieć ze oni bardzo często w/ na tych łóżkach sie bawią. chyba najczęściej u Daniela w lłóżku :) bo to taki fajny dom :)
o takie łóżeczko Danielka CHICCO ŁÓŻECZKO KOJEC SPRING + PLECAK *BIELSKO (3045865062) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

tez nie jestem przekonana do tych lozek pietrowych , ale pokoj jest naprawde maly... a przeprowadzac sie nie mam zamiaru przez najblizsze kilka lat :no::no::no::no: no ale tak sobie mysle, bo jak mam sie starac to cos trzeba kombinowac ..moja ma lozko osobne ale nie 90x190 tylko 70x 150 i juz nie dlugo bedzie jej malo miejsca... i nie wiem musze pomyslec , pomierzyc... dzieki za rady.. a marys co z tym lozkiem pierwszym nie tak?

zoe wiesz u nas bratanica z bratankiem takie maja. i mi sie nei podoba ze ono takie zabudowane takie dwie klatki. naprawdę tylko do spania służy.
ani na nim posiedziec sie pobawić ani książki poczytać. dla rodziców nie dostępne w ogóle.
a widzę po swych dzieciach. Marcel bardzo dużo na łóżku czasu spędza nawet jeżdżąc samochodami. a Danielek wszystkie książki se rozkłada i czyta :) razem sie bawią na łóżku itp. a jak ja jestem z nimi to i nie raz przycupnę przecież a czasem zdarza mi sie z Marcelkiem nawet na łóżku zdrzemnąć albo poleżeć by go przytulic.
jak dla mnie juz takie zwykłe lepsze Łóżka Łóżko piętrowe bukowe OLI (3039946537) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. chodzi mi o to by ten dół był bardziej otwarty.

zoe a widziałaś sa i tego typu łóżka http://allegro.pl/lozka-lozko-dwu-poziomowe-dla-dzieci-oskar-2-b-hit-i3040776976.html

to pierwsze fajne , chyba mozna je zmontowac i robic dwa.; a to drugie tez misie podoba , juz patrzylam tutaj takie, tak dzis patrzylam i chyba dwa lozka nie wejda..chyba ze tak na styk! chyba ze jak pozniej bedzie bebe , dla mojej kupie wieksze a to mniejsze zostawie... bo to kilka lat i tak musi minac przeciez no a potem pewnie przeprowadzka :wściekła/y::wściekła/y:
co do mieszkan ..tak mnie wkurza wlasciciel mieszkania...my na gwalt szukalismy mieszkania i to znalezlismy , inaprawde jestem zadowolona ale jak cos trzeba wlasciciel nigdy tel nie odbiera.. od wczoraj , szambo na dole cieknie ... chyba tylko ja reaguje , jestem na drugim pietrze, a ci na partarze co im woda z szamba przy drzwiach leci nic nie mowia..ale co sie spodziewac tacy syfiarze ze hohoho .... i tak ostatnio wpadlo mi w oko kilka ofert mieszkania kilkanascie metrow wieksze a cena ta sama, budynek nowy a ten nasz ...szkoda gadac. teraz zmieniac nie mam zamiaru a po drugie z jednym zaswiadczeniem o zarobkach kto ci da mieszkanie.... eh!!!!
ale dzis piekny dzien normalnie sloneczko, az zyc sie chce:-)

reklama
Hej!

Jesli chodzi o lozka pietrowe, to mi jesli juz to sie podobaja takie malo zabudowane...Kuzynka tez ma takie z barirekami dla swoich synow i naprawde na dole jest ponuro....

U mnie wczoraj bylo tak cieplutko a my tylko do lakerza i do domu...eh...

mam problem z moim malym. Od tygodnia mial katar ale jadl normalnie chodz ciezko mu sie oddychalo. W piatek dostal temperatury i przestal jesc...Pije tylko duzo wody, jak widzi mleko odrazu zaciska usta i krzyczy "nie".Tez od piatku robi rzadkie, wodniste kupy tak ze 4 razy na dobe.Przez caly weekend goraczkowal. Wczoraj bylismy u lekarza i pani doktor stwierdzila ze to wirus. Dostalismy leki na goraczke, smecte dla malucha, kropelki do uszu (bo kazalao sie ze jedno jest czerwone) i spray do noska na katar.

Alex ma jesc ryz, czekolade, babnany, jablka,marchew i normalnie ryby i mieso i absolutnie zadnych cytrusów. Ale co mnie zdziwilo Pani doktor zalecila aby napil sie Coca Coli bo to ponoc pomaga na brzuszek aby go "ruszyc". No i kazala podawac mleko sojowe narazie

Ale problem jest w tym za moj maluch wogole buzi nie chce otworzyc...nie wiem jak mam go przekonac. Nie chce nic posmakowac...Dzis np zjadl jogurcik i pol kubeczka owocow a do tego chyba ze 200ml wody...

Moze ktoras z Was podobny przypadek???

Bo dzis juz jest 5 dzien jak Alex ma goraczke...i diete ktora sam sobie zrobil.

Milego dnia!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry