reklama

Mamy z FRANCJI!

reklama
anucha : juz mam ten tytul ! z lulu co mi brakowal ;)
Mille petits chats !

a czy znasz choc pewnie tak malutkie histopryjki petits Ours brun ?
Ona sa tak proste, dostepne a pokazuje przerozne codzienne sytuacje ...Nawet moj 4,5 latek jeszcze chce zbey mu je czytac !!!

Jeszcze raz stokrotne dzieki, przekopiowialam cala liste i dzieki Tobie Amazon cos sobie zarobi :):)
Livres sonores, byly u nas duzym hitem, potwierdzam, moze nawet i dzieki nim maly polubil ksiazki.
Petit ours brun jakos synka nie porusza, obejrzec obejrzy, ale jak przynosi ksiazki do wspolnego czytania, to te akurat omija.
No to ide na amazon zamawiac: w perspektywie na najblizsze dni deszcz i garderie zamknieta (wakacje) wiec musze sie zaopatrzyc w jakies nowe atrakcje dla malego :)

Dzieki Josephine raz jeszcze!!
u nas dzis piekne slonce, z sasiadka obiadzik na dworze , super!! mi troche lepiej, w dzien tak ogolnie zle nie jest ale na wieczor sie zaczyna jazda!!! jeszcze nic nie mowilam mojej mamie:tak:..czekam . przy pierwszej ciazy dopiero w trzecim misiacu powiedzialam wszystkim. ide sie kapac....
milego dnia!!!

Cześć Dziewczyny !

Fajne tematy o prezentach się rozwinęły – chyba notatki zacznę robić, w razie potrzeby będzie jak znalazł ;)

Josephin – z tym ‘śliniakiem z rynną” to się zorientowałam, jak anucha napisała, że synka okruszki tam wpadają ;DDD powinni to nazwać „okrusznik” a nie śliniak !
Co do cen, to ja nie lubię jak ktoś przelicza na kursy… Bo to nie o to chodzi. Najważniejsze są jednostki – tak jak pisałaś… Polak ma 2 tyś „kamieni” – Francuz też, ale ja na szampon wydam 15, a Francuz 4. Tobie się nóż otwiera co jakiś czas na szczęście, a ja mam tak codziennie… :wściekła/y:

Maryś – jak u Ciebie? Przepowiednie wróżki Josephine co do pełni potwierdzone ??? ;D :)

Magda yasemin- gdzie sa te twoje dlugasne posty;)??” – to pytanie jest sarkazmem czy wyrazem tęsknoty za moimi ostami ??? ;))) A na obronę dodam, że w tak ważnych sprawach jakie tu poruszamy nie da rady napisać 1 słowo i już ;))) Od razu widać kto tu gaduła a kto nie, co nie Mistralka i Josephine ? ;)

Zoe - przez telefon poinformujesz mamę ? Czy będziesz miała okazję osobiście w niedługim czasie ? :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry