reklama

Mamy z FRANCJI!

reklama
Hey ;-)

Ale zimno brrr! Wichury jakby halny hulal ;-)
Siedzimy w domu cala niedziele;-/ Alex sie rozchorwal, zabek mu idzie na 100% bo sie slini jak nie wiem co. Teraz juz spi bo goraczka go meczy... biedactwo.

Magda sie juz przeprowadza;-) Nie zazdroszcze;-/

Wiecie nie wiem czy Wam pisalam ale u mnie w bloku winde modernizuja od 21 maja do 21 czerwca z tego wzgledu jest wylaczona;/ I tak codziennie biegam 4 razy z gory do dolu i an odwrot. A ze mieszkam na 7 pietrze to nogi mi w du...e wchodza juz ;-) A wogole jak niose moj cenny ladunek w postaci Alexa;-)

Maz mnie wkurza i tez mial dym;)

Mielego wieczorku!

Marzenka wspolczuje !! 7 pietro!!!!:rofl2::baffled::baffled::baffled::szok::szok:
widze weekend nie tylko u mnie do du....y; pomimo pieknego sloneczka to moja tak mi dala popalic ze hoho ..wczoraj masakra byla, jeki krzyki, pretensje, nie wiadomo o co , wogole sie nie dogadasz; dzis w parku mi uciekla, tak jej nagadalam o ludziach co porywaja dzieci ze siedziala i plakala, a na zakonczenie dnia ..mieszkam na bardzo stromej ulicy ..pod gorke wejsc ciezko a z gorki jak sie ropedzisz to direct na paris ..wiec ona jak wariat zawse biegnie w dol...no i dzis upadla ..dziewczyny ..ja bylam za nia , balam sie podejsc bo nie wiedzialam co mnie czeka ....zeby zaoszczedzone..glowa rozbita .;brzuch , lokcie , kolana zdarte , cala we krwi...a w jeansach byla ..szok...przynioslam ja do domu , oplukalam ....troche lepiej ..ale na glowie to co ma to masakra !!zobaczymy jutro.

My juz na miejscu:) w mieszkaniu oki, ale jak wyjde na pole to az mnie sciska z tesknoty za boulogne:( wszystko tutaj takie obce... Wiem wiem z dnia na dzien bedzie lepiej!
milego wieczoru! U mnie relaks przy piwie:)
Lolka spi UWAGA w swoim pokoju!!

Magda mam nadzieje ze z czasem minie tesknota!! wyobraz sobie ze jak ja sie przeprowadzilam to mnie tez sciskalo za paryzem ktorego nie cierpie!! a teraz nie wyobrazam sobie zycia gdzie indziej!! milej nocy w nowym mieszkaniu!!!:-D

hej

ja w locie, zaraz wychodizmy do skzoly, czekam az krowka skonczy przezuwanie sniadania ...

magda : supe r zejuz z glowy macie mprzeprowadzke ! jak nocka ! jak oli w swoim wlasnym prywatnym pokoju ??? :)

yasemin: dzis wracasz czy wczoraj juz dotarlas do PL ?

milego dnia !!!

hej
magda i jak tam ? przeprowadzki zawsze maja ciężkie początki. obyś szybko sie odnalazła.
zoe jak mała ?
moje dzieciaki tez maja takie jakieś napady. tak to super sa a jak sie trafi im jakiś gorszy dzień to od świtu do nocy :) chodzą i sa nie do zniesienia.

Hej:)
pierwsza noc tragiczna:/ ja nie spalam, olivia nie spala i plakala, tylko m spal... Ta noc byla juz troche lepsza... Chociaz widze po niej, ze jest w szoku! W boulogne wychodzila z klatki i sama wiedziala gdzie jest park itp a tutaj jest taka poddenerwowana... Mam nadzieje, ze to minie:) narazie staram sie ja oswajac z mieszkaniem i z malutkim " parkiem" kolo domu, zeby juz znala droge z i do:)

reklama
magda : &&&& ! zobaczysz z emala szybko sie przyzywczai, szybciej niz TY ! moj synek starszy anwte nie pamieta swojej pierwszej przeprowadzki, a mial 2 lata ... jak moiwmy mu o tym miescie to nawet nazwy nie kojarzy, ostatnio pojechalismy tam do parku, na zakupy, pod domem dawnym sie krecilismy, na starym placu zabaw a on jakby 1 razw zyciu tam byl!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry